2.kes boşanmak korkuyorum

Evlenme motivasyonunuz çalışmayıp çocuğunuza bakmak mıydı?
Çocuğunuz da en az 10 yaşında idi sanırım evlendiğinizde.
Bu arada boşanın tabii anneniz de yanındaymış ne güzel

Boşanma veya evlilikte sayı yoktur mutluluk yada mutsuzluk vardır 2. Kez olacak diye mutsuz bir ortamda evlilik.surdurmek ne kadar mantıklı ilk evliliginizden tecrübeli birisi olarak çocuk yapmakta acele etmemeniz gerekirdi ama olmuş şuan iyi düşünüp doğru kararı vermelisiniz sizin ve cocuklarinizin metal sağlığı açısından hakkınızda hayırlısı olsun

2 kez boşanmak dünyanın sonu değilde Ancak 3. De aynı hatayı yapmamanız gerekiyor hoş bundan sonra evlenirmisiniz bilmem ama hayatınıza alacağınız kişilere çok dikkat etmeniz gerekir çünkü 2 evladınız var

Ben tecrübe vs ınanmıyorm artık burda binlercesini okudum ve gerçekten körleşiyor insan pişmanlığımı size nasıl anlatırım ınan bilmiyorum ölmek istediğim okdar zaman oluyor ki

Aslaaaa aslaaa erkek mı aslaaa bana bu hayatı bu yaşımda bitiren bu evlılık öyle bir ders oldu ki dediğim gibi tek korkum oğullarım ve oğlan çok düşkün asla vermem oldururum öldürtürm ama çocuğu vermem diyor ben ölürüm ama onlardan ayrılmam çocuğumu benden alabilir mı birtel korkum bu

Ben tecrübe vs ınanmıyorm artık burda binlercesini okudum ve gerçekten körleşiyor insan pişmanlığımı size nasıl anlatırım ınan bilmiyorum ölmek istediğim okdar zaman oluyor ki
Bu yasadiginiz da bir tecrübe sadece biz faniler tecrubelerimizi bazen gormezden geliriz kullanmak istemeyiz o an bütün olumsuzlukları olumlu olarak algılamak isteriz insanız hepimiz bazen bu yanilgilara düşüp hiç yapmayacagim dediğimiz şeylerin içinde buluruz kendimizi sen yine düştüğün yerden kalk ölmek istemek gibi düşünceyi de sil aklından çünkü 2 tane masum yavrun var tekrar yeni bir hayat kur kendine başarırsın yeterki kendine güven

Çok teşekkür ederim tek istediğim bu elime mesleğimi var ama oğlum daha çok küçük bilmiyorum korkuyorm ama bu şekilde bor hayat yaşamak istemiyorum çok teşekkür ederim beni anlayıp gerçekten beni rahatlatıcı yorumda bulunduğunuz için

Rica ederim inş hersey gönlünce olur

Niye her evliliğiniz bir çocuk soğdırıyorsınuz yahu! Yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekirken. Ayrıca 17.de olsa boşanılır. Siz yine de seçimizdeki hatayı 17 falan yapmayın, ders alın..

14 yaşındaki oğlunu ve 1 yaşındaki oğlunu bu ortamda tutuyorsun bir de ufak olan babasız kalacak diye düşünüyorsun. Evlilik bitince babalık bitiyor sanan tiplerden ise bu herif zaten babalık filan yapmıyordur. Baba demek çocukları için evladının annesine düzgün davranan adam demektir. Siz baba tanımını baştan yapmalısınız. O çocukların psikolojisine yazık.

Kötü alışkanlığınız veya ileri derece psikolojik hastalığınız yoksa bir yaşındaki çocuğu hakim ona vermez. Siz darp raporu da alın size yaptığı şeylerin illa ki izi kalıyordur.

Kötü alışkanlığınız veya ileri derece psikolojik hastalığınız yoksa bir yaşındaki çocuğu hakim ona vermez. Siz darp raporu da alın size yaptığı şeylerin illa ki izi kalıyordur.
Ayrıca öldürürüm vermem gibilerinden tehditleri mesajlaşma filan gibi yaptı ise rehberden eşinizi silin numarası görünecek şekilde ss alın. Dursun bir kenarda.

Bosanin. 14 yasindaki oglunuz herseyi görüyor, ustelik bir ergen. En cokta onun için bosanmalisiniz. Kucuk oglunuzda cok degil 6 ay sonra idrak etmeye başlar. Benim 22 aylik kizim var, biraz yüksek sesle anneme seslensem korkuyor. Iki cocugunuz icin bosanmalisiniz. Bide lutfen korunun bidaha gebe kalmayin. Babalik vasfi tasimayan adamlardan cocuk sahibi olunca tum sorumlulugu tek basiniza almaniz gerekiyor. Bunun ne kadar yorucu oldugunu bosanmis bir kadin olarak hayal bile edemiyorum.

Bir oğlunuz daha var yalnız. Hiç ondan bahsetmiyorsunuz. Zaten böyle bir adamın elinde yeterince kötülük yaşamış şimdi de annesinin can güvenliğinden mi endişe etsin korksun? Böyle manyak adamlar bir gün içerisinde dönüşmüyorlar, zaten böyleler ve siz çocuk olunca düzelir diyorsunuz. İlk evliliğinizde çocuğun hiç bir şeyi düzeltmediğini sanki bilmiyordunuz.

Çocukluğu bitmiş ergenliğe girmiş, ne kendi babasından ne de şimdiki eşinizden örnek baba figürü görememiş, yazık değil mi büyük oğlunuza? Onu niye sürüklüyorsunuz bu mutsuzluğa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…