Boşanma veya evlilikte sayı yoktur mutluluk yada mutsuzluk vardır 2. Kez olacak diye mutsuz bir ortamda evlilik.surdurmek ne kadar mantıklı ilk evliliginizden tecrübeli birisi olarak çocuk yapmakta acele etmemeniz gerekirdi ama olmuş şuan iyi düşünüp doğru kararı vermelisiniz sizin ve cocuklarinizin metal sağlığı açısından hakkınızda hayırlısı olsuniyi akşamlar yollardır hep okurdum bugün bana da nasip oldu…
İlk evlılığim çocuk yaşta oldu 18 yaşında 1 oğlum oldu ve 22 yaşında boşandım eski eşim kesinlikle iyi bir baba iyi bir eş değildi ve kendısıde bunu söylerdi bi şekılde anlaşıp bitirdik asla kötü olmadık bir oğlumuz olduğu için hiç evlenmeyi düşünmedim ilk başlarda ama sonra 6 sene sonra neden olmasın dedim yoruldum belkıde tek başıma mücadele etmekten evım olsun ıstedım ailemle yaşayamadım evımi ayırdım oğlumdan uzak kaldım sabah Bırak akşam al hep çalış evimde cocugumla olmak istedim yuva ıstedım alında ama oyle bor yuva kurdum ki onca yol dur dur böyle bir adamla evlen evlenırken gerçek yüzünü gösterdi de görmek istemedim sinirli kıskanç sokaktakı kopege kediye dahi tahammülü yok asla evde hep esıp gürler benim dedıgım olacak vs ben erkegım vs oğlum evde çok mutsuz bazen mutlu gibi görünüyor çok kuruyor sonra parayla gönlünü aldığını düşünüyor oglum 14 yaşında bu evlılıgmden 2 yasında oğlum var ve ben artık dayanamıyorm boşanmak istiyorum yoruldum bakkala dahi ınerken yüzüğünü tak üzerine uzun giy yanımdan geven adam öksürse sananı yapıyor yoruldum bugün duşa görecektim banyoda oyalandım aynanın karşısında kapıyo açtı ve bağırmaya başladı elımde kalıcaksam gir çok yat sanada neden oyalanıyorsun kavga ettık bende susan bir kadın değilim ama bu adama asla yetişemiyorum tek korkum küçük oğlum daha 1 yaşında ve ben nasıl başarıdan annemın evine giderim annem zaten nasıl çektiğime böle şaşırıyor beni asla yalnız Bırakmaz ama bu çocuğumda babasız kalıcak benım yüzümden kendımı suçluyorum evet ben suçluyum çünkü ne yapıcam bilmiyorum
İlk evliliğinizden bir çocuğunuz var, adamın huyunu bile bile niye ikinci çocuğu yaptınız?Bazı şeyleri düşünemiyorsunuz yaşarken kimseye yaşatmasın rabbım ama böyle olacağını bile bile çocuğu yapmadım bu kadar da degıldı tabık 1 sene nısanlı kaldım bukadarını görmüş olsaydım tabiki vapmazdımİlk evliliğinizden bir çocuğunuz var, adamın huyunu bile bile niye ikinci çocuğu yaptınız?
iyi akşamlar yollardır hep okurdum bugün bana da nasip oldu…
İlk evlılığim çocuk yaşta oldu 18 yaşında 1 oğlum oldu ve 22 yaşında boşandım eski eşim kesinlikle iyi bir baba iyi bir eş değildi ve kendısıde bunu söylerdi bi şekılde anlaşıp bitirdik asla kötü olmadık bir oğlumuz olduğu için hiç evlenmeyi düşünmedim ilk başlarda ama sonra 6 sene sonra neden olmasın dedim yoruldum belkıde tek başıma mücadele etmekten evım olsun ıstedım ailemle yaşayamadım evımi ayırdım oğlumdan uzak kaldım sabah Bırak akşam al hep çalış evimde cocugumla olmak istedim yuva ıstedım alında ama oyle bor yuva kurdum ki onca yol dur dur böyle bir adamla evlen evlenırken gerçek yüzünü gösterdi de görmek istemedim sinirli kıskanç sokaktakı kopege kediye dahi tahammülü yok asla evde hep esıp gürler benim dedıgım olacak vs ben erkegım vs oğlum evde çok mutsuz bazen mutlu gibi görünüyor çok kuruyor sonra parayla gönlünü aldığını düşünüyor oglum 14 yaşında bu evlılıgmden 2 yasında oğlum var ve ben artık dayanamıyorm boşanmak istiyorum yoruldum bakkala dahi ınerken yüzüğünü tak üzerine uzun giy yanımdan geven adam öksürse sananı yapıyor yoruldum bugün duşa görecektim banyoda oyalandım aynanın karşısında kapıyo açtı ve bağırmaya başladı elımde kalıcaksam gir çok yat sanada neden oyalanıyorsun kavga ettık bende susan bir kadın değilim ama bu adama asla yetişemiyorum tek korkum küçük oğlum daha 1 yaşında ve ben nasıl başarıdan annemın evine giderim annem zaten nasıl çektiğime böle şaşırıyor beni asla yalnız Bırakmaz ama bu çocuğumda babasız kalıcak benım yüzümden kendımı suçluyorum evet ben suçluyum çünkü ne yapıcam bilmiyorum
Ben tecrübe vs ınanmıyorm artık burda binlercesini okudum ve gerçekten körleşiyor insan pişmanlığımı size nasıl anlatırım ınan bilmiyorum ölmek istediğim okdar zaman oluyor kiBoşanma veya evlilikte sayı yoktur mutluluk yada mutsuzluk vardır 2. Kez olacak diye mutsuz bir ortamda evlilik.surdurmek ne kadar mantıklı ilk evliliginizden tecrübeli birisi olarak çocuk yapmakta acele etmemeniz gerekirdi ama olmuş şuan iyi düşünüp doğru kararı vermelisiniz sizin ve cocuklarinizin metal sağlığı açısından hakkınızda hayırlısı olsun
Aslaaaa aslaaa erkek mı aslaaa bana bu hayatı bu yaşımda bitiren bu evlılık öyle bir ders oldu ki dediğim gibi tek korkum oğullarım ve oğlan çok düşkün asla vermem oldururum öldürtürm ama çocuğu vermem diyor ben ölürüm ama onlardan ayrılmam çocuğumu benden alabilir mı birtel korkum bu2 kez boşanmak dünyanın sonu değilde Ancak 3. De aynı hatayı yapmamanız gerekiyor hoş bundan sonra evlenirmisiniz bilmem ama hayatınıza alacağınız kişilere çok dikkat etmeniz gerekir çünkü 2 evladınız var
Bu yasadiginiz da bir tecrübe sadece biz faniler tecrubelerimizi bazen gormezden geliriz kullanmak istemeyiz o an bütün olumsuzlukları olumlu olarak algılamak isteriz insanız hepimiz bazen bu yanilgilara düşüp hiç yapmayacagim dediğimiz şeylerin içinde buluruz kendimizi sen yine düştüğün yerden kalk ölmek istemek gibi düşünceyi de sil aklından çünkü 2 tane masum yavrun var tekrar yeni bir hayat kur kendine başarırsın yeterki kendine güvenBen tecrübe vs ınanmıyorm artık burda binlercesini okudum ve gerçekten körleşiyor insan pişmanlığımı size nasıl anlatırım ınan bilmiyorum ölmek istediğim okdar zaman oluyor ki
2 kez boşanmak dünyanın sonu değilde Ancak 3. De aynı hatayı yapmamanız gerekiyor hoş bundan sonra evlenirmisiniz bilmem ama hayatınıza alacağınız kişilere çok dikkat etmeniz gerekir çünkü 2 evladınız var
Çok teşekkür ederim tek istediğim bu elime mesleğimi var ama oğlum daha çok küçük bilmiyorum korkuyorm ama bu şekilde bor hayat yaşamak istemiyorum çok teşekkür ederim beni anlayıp gerçekten beni rahatlatıcı yorumda bulunduğunuz içinBu yasadiginiz da bir tecrübe sadece biz faniler tecrubelerimizi bazen gormezden geliriz kullanmak istemeyiz o an bütün olumsuzlukları olumlu olarak algılamak isteriz insanız hepimiz bazen bu yanilgilara düşüp hiç yapmayacagim dediğimiz şeylerin içinde buluruz kendimizi sen yine düştüğün yerden kalk ölmek istemek gibi düşünceyi de sil aklından çünkü 2 tane masum yavrun var tekrar yeni bir hayat kur kendine başarırsın yeterki kendine güven
Rica ederim inş hersey gönlünce olurÇok teşekkür ederim tek istediğim bu elime mesleğimi var ama oğlum daha çok küçük bilmiyorum korkuyorm ama bu şekilde bor hayat yaşamak istemiyorum çok teşekkür ederim beni anlayıp gerçekten beni rahatlatıcı yorumda bulunduğunuz için
14 yaşındaki oğlunu ve 1 yaşındaki oğlunu bu ortamda tutuyorsun bir de ufak olan babasız kalacak diye düşünüyorsun. Evlilik bitince babalık bitiyor sanan tiplerden ise bu herif zaten babalık filan yapmıyordur. Baba demek çocukları için evladının annesine düzgün davranan adam demektir. Siz baba tanımını baştan yapmalısınız. O çocukların psikolojisine yazık.iyi akşamlar yollardır hep okurdum bugün bana da nasip oldu…
İlk evlılığim çocuk yaşta oldu 18 yaşında 1 oğlum oldu ve 22 yaşında boşandım eski eşim kesinlikle iyi bir baba iyi bir eş değildi ve kendısıde bunu söylerdi bi şekılde anlaşıp bitirdik asla kötü olmadık bir oğlumuz olduğu için hiç evlenmeyi düşünmedim ilk başlarda ama sonra 6 sene sonra neden olmasın dedim yoruldum belkıde tek başıma mücadele etmekten evım olsun ıstedım ailemle yaşayamadım evımi ayırdım oğlumdan uzak kaldım sabah Bırak akşam al hep çalış evimde cocugumla olmak istedim yuva ıstedım alında ama oyle bor yuva kurdum ki onca yol dur dur böyle bir adamla evlen evlenırken gerçek yüzünü gösterdi de görmek istemedim sinirli kıskanç sokaktakı kopege kediye dahi tahammülü yok asla evde hep esıp gürler benim dedıgım olacak vs ben erkegım vs oğlum evde çok mutsuz bazen mutlu gibi görünüyor çok kuruyor sonra parayla gönlünü aldığını düşünüyor oglum 14 yaşında bu evlılıgmden 1yasında oğlum var ve ben artık dayanamıyorm boşanmak istiyorum yoruldum bakkala dahi ınerken yüzüğünü tak üzerine uzun giy yanımdan geven adam öksürse sananı yapıyor yoruldum bugün duşa görecektim banyoda oyalandım aynanın karşısında kapıyo açtı ve bağırmaya başladı elımde kalıcaksam gir çok yat sanada neden oyalanıyorsun kavga ettık bende susan bir kadın değilim ama bu adama asla yetişemiyorum tek korkum küçük oğlum daha 1 yaşında ve ben nasıl başarıdan annemın evine giderim annem zaten nasıl çektiğime böle şaşırıyor beni asla yalnız Bırakmaz ama bu çocuğumda babasız kalıcak benım yüzümden kendımı suçluyorum evet ben suçluyum çünkü ne yapıcam bilmiyorum bana en son şiddet uygulamasından korkuyorum çünkü bunu yapacak biliyorum ve kendısıde söylüyor ınanın birgün bende o haberlerde görünücem diyorum artık çünkü hasta bir adam sınırlerıne asla bakım olamıyor çok kes elımı kolumu sıktı çok kez ağzımı sıktı ama hep neyse dedim ama artık dayancak gücüm bitti sabah alabıldıgım şeyleri alıp anneme gidip ve herseyı bitirmek istiyorum çocuklarımı daha kötü yapardı bu durum bilmiyorm en çok bundan korkuyorm
Kötü alışkanlığınız veya ileri derece psikolojik hastalığınız yoksa bir yaşındaki çocuğu hakim ona vermez. Siz darp raporu da alın size yaptığı şeylerin illa ki izi kalıyordur.Aslaaaa aslaaa erkek mı aslaaa bana bu hayatı bu yaşımda bitiren bu evlılık öyle bir ders oldu ki dediğim gibi tek korkum oğullarım ve oğlan çok düşkün asla vermem oldururum öldürtürm ama çocuğu vermem diyor ben ölürüm ama onlardan ayrılmam çocuğumu benden alabilir mı birtel korkum bu
Ayrıca öldürürüm vermem gibilerinden tehditleri mesajlaşma filan gibi yaptı ise rehberden eşinizi silin numarası görünecek şekilde ss alın. Dursun bir kenarda.Kötü alışkanlığınız veya ileri derece psikolojik hastalığınız yoksa bir yaşındaki çocuğu hakim ona vermez. Siz darp raporu da alın size yaptığı şeylerin illa ki izi kalıyordur.
Bir oğlunuz daha var yalnız. Hiç ondan bahsetmiyorsunuz. Zaten böyle bir adamın elinde yeterince kötülük yaşamış şimdi de annesinin can güvenliğinden mi endişe etsin korksun? Böyle manyak adamlar bir gün içerisinde dönüşmüyorlar, zaten böyleler ve siz çocuk olunca düzelir diyorsunuz. İlk evliliğinizde çocuğun hiç bir şeyi düzeltmediğini sanki bilmiyordunuz.Çok teşekkür ederim tek istediğim bu elime mesleğimi var ama oğlum daha çok küçük bilmiyorum korkuyorm ama bu şekilde bor hayat yaşamak istemiyorum çok teşekkür ederim beni anlayıp gerçekten beni rahatlatıcı yorumda bulunduğunuz için