2 kedi bakımı zor mudur ???

iki kedi bir kediden daha kolaydır. 2 kedim vardı. sonra biri kayboldu. ilk kedim 3 yaşındayken ikinci geldi. geldiğinde 40 günlüktü. ikiside erkekti. ilk bir hafta 10 gün zordu. ilk bir kaç gün büyük olan küçüğü hırpalar gibi yapmaya çalışıyordu. sonra ki bir kaç gün görmezden geldi. tam bunlar alışmayacak ya demeye başlamıştım ki öyle alıştılarki birlikte yatıp birbirlerini yalıyorlardı. birlikte oyun oynarlar. kısa seyahatlerde rahat olur iki kedi evde bir haftaya kadar mamaları suları varsa yalnız kalabilirler. sizin ikiside bebekmiş çok daha rahat olur alışmaları. tek olduklarında tüm oyun kaynağı sizsiniz ama kardeşi olursa bide yaşıt sizinki gibi kendi aralarında oynarlar daha rahat edersiniz.

2 kedi bakımı tek kediden daha kolaydir. Arkadaş olurlar size pek ihtiyaç duymazlar :) ayy sahiplenin ne güzel olur

2 kedi bakıyorum zamanında 3'de baktım. Biri neyse 3ü de o.. sadece daha fazla mama ve kum masrafı demek hepsi o

hem hamilesiniz hem kediniz var. Bunun için bir test yaptırdınız mı acaba? Benim de evde kedilerim var ve sokaktaki kedi köpekle çok haşır neşirim..

Zordur ama imkansız değildir anlaşmaları en fazla 2ay sürer ilk karşılaşmada canciğer olmayacaklarını unutmayın bende hemen hemen benzeri şeyler yaşadım şuan 4kediye bakıyoruz kum temizliğine dikkat ederseniz hem koku sorunu olmaz hem ortam temiz kalır. Bi yerden sonra ayırmaaya kıyamazsınız zaten yalnız 6 aydan önce kısırlaştırmayın rica ederim

Telefonla bilgi vermiyolarmis
Neyse bende oyle tahmin ediyorum ..

Rca ederim nedemek..

hem hamilesiniz hem kediniz var. Bunun için bir test yaptırdınız mı acaba? Benim de evde kedilerim var ve sokaktaki kedi köpekle çok haşır neşirim..

Toksoplazmam negatif çıktığı için aşısız hayvanlarla teması kestim
3 senedir evde kediyle yatıp kalkıyorum ama toksoplazma geçirmemişim
Kedime aşılarını yaptırıyorum bi sıkıntı olmuyor

Yani evet evdeki kedilerim aşılı sonuçta. Daha hamile değilim de şimdiden evde kedi var dikkat et diyenler oluyor sinir oluyorum. Halbuki iyi pişmemiş çiğ ette de bu risk var. Ama insanlar takmiş "evde kedin var, çok sakıncalı, çok tehlikeli".

Etten ve sebzeden bulaşma olasılığı kediden bulaşma olasılığından fazla..

Boşver onları :)
Bana da neler diyorlar da
Bi çocuğum olacak diye diğerinden vazgeçecek değilim

Etten ve sebzeden bulaşma olasılığı kediden bulaşma olasılığından fazla..
evet ama nedense hep kedilerim göze batıyor. Hatta çocuğum olduktan sonra kedilerimle ilgilenmeyeceğimi düşünüyorlar. İnadına sosyal medya da yine hep kedilerimle fotoğraf koymazsam

Her zaman 2kedi tek kediden daha iyidir birlikte oynarlar sizden daha az ilgi isterler eşim kabul etse bende bi tane daha alıcam hatta 10 15 tane

Benim 2 kedim var , ikincisini ölmek üzere buldum, şerefsizin biri poşete koyup çöpe atmış ve iltihap içindeydi, ciğerleri hastaydı. Veterinere götürdüm ve sonra eve getirdim. Ufaklık tamamen iyileşene kadar ayrı bir odada tuttum orda baktım, sonra veteriner tamamen iyileşti deyince evdeki kedim ile alıştırdım.
Bu nedenle eve getirip başka bir odada tutabilirsiniz ama tabiki veterinerin dediği asıl önem taşıyor

benimde iki kedi çocuğum var ben evde yokken arkadaşlık ediyorlar birbirlerine benim evim küçük amerikan mutfaklı temizliğe dahada özenmem gerekiyor sadece. kum kullanmıyorlar o masraflı olabiliyordu benim için klozete alıştırdım ikisinide hemde bu şekilde temizlikte daha rahat oluyor bana dışardaykende aklım kalmamış oluyor kesinlikle 2 kedi derim. sevgiler

2 kedi bakımı aksine tek kedi bakımından çok daha kolay. Birbirlerini bayağı bir oyalıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…