- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 34
hem hamilesiniz hem kediniz var. Bunun için bir test yaptırdınız mı acaba? Benim de evde kedilerim var ve sokaktaki kedi köpekle çok haşır neşirim..3-4 ay sonra anneanne olabilirsin yalnız :)
Ben küçük bi evde yaşıyorum tek bir kediyle ancak başa çıkabiliyorum iki kedi benim için fazla
Ama seninkiler küçük olduğundan birbirlerini kolayca kabul ederler
Ama dediğim dibi dikkat et de yavrulamasınlar
Dişi kedim ilk kızgınlık dönemine 5 aylıkken girmişti
Zordur ama imkansız değildir anlaşmaları en fazla 2ay sürer ilk karşılaşmada canciğer olmayacaklarını unutmayın bende hemen hemen benzeri şeyler yaşadım şuan 4kediye bakıyoruz kum temizliğine dikkat ederseniz hem koku sorunu olmaz hem ortam temiz kalır. Bi yerden sonra ayırmaaya kıyamazsınız zaten yalnız 6 aydan önce kısırlaştırmayın rica ederimMerhaba arkadaşlar,
Dün konu açmıştım sokakta yavru kedi buldum alt solunum yolu enfeksiyonu ciğerlerine kadar inmiş şuan veterinerde tedavi oluyor en az 3-4 gün daha kalacak. hergün iş çıkışı görmeye gidiyorum ve ağlıyorum uyuyamıyorum aklım hep o minnak yavruda. Bir yandan veteriner masraflı oluyor kaldığı için hergün ekstra para ödüyorum. Eve çıkaramıyorum evde zaten 1 yavru kedim var. 1 Hafta daha dayanıcam iyileşsin inşallah. Ama şimdi de çıkınca ne olacağını düşünüyorum. İyi bakılması lazım yani yem,su,temiz ortam gerekiyor çünkü şuan antibiyotik tedavisi görüyor bağışıklığı düşük.
Benim evde dişi 2.5 aylık bir kedim var ve bu hasta bebek de 2.5 aylık erkek. Aslında kendi kedime hastalık geçer mi diye de düşünüyorum ama bir yandan da o bebeğe de bakmak istiyorum. Benim kedim de çok yaramaz oyuncu bir yavru.. O hasta kediyi de mi sahiplensem bilmiyorum 2 kedinin zorlukları nelerdir arkadaşlar ?? deneyimleyen kişilerden bilgi istiyorum.. Eşim de bende çalışıyoruz..
Fiyatlar cok degisken. Gideceginiz klinigi arayip net fiyat alabilirsiniz. Benim gittigim hekim standart 40tlye yapiyordu ama ben daha duzgun urunler kullanmasini istedim ve 100tl odemistim. Genelde 75-100 arasi olur. Ama sehir ve kullandigi ilaclara gore oynar fiyatlar.
Rca ederim nedemek..İç dış parazitini siz de yapabilirsiniz. İç parazit hapı beş lira. Kendinizin kilosuna göre yarısını ya da dörtte birini yutturabilirsiniz. Ense damlasını da yine uygun fiyata alıp tarif edildiği gibi ensesine damlayı. Ben o kadar küçükken kedime dış parazit yapmamıştım. Evden hiç çıkmadığı için pirelenme riski yoktu ya da azdı diyeyim. Sonuçta kimyasala ne kadar az maruz kalırsa o kadar iyi. Toplamda otuz liraya mal edebilirsiniz yani. Bu arada bu cevap witch huntaydı. Alıntı yapamadım. Konumuz sabote ettim kusura bakmayın
hem hamilesiniz hem kediniz var. Bunun için bir test yaptırdınız mı acaba? Benim de evde kedilerim var ve sokaktaki kedi köpekle çok haşır neşirim..
Yani evet evdeki kedilerim aşılı sonuçta. Daha hamile değilim de şimdiden evde kedi var dikkat et diyenler oluyor sinir oluyorum. Halbuki iyi pişmemiş çiğ ette de bu risk var. Ama insanlar takmiş "evde kedin var, çok sakıncalı, çok tehlikeli".Toksoplazmam negatif çıktığı için aşısız hayvanlarla teması kestim
3 senedir evde kediyle yatıp kalkıyorum ama toksoplazma geçirmemişim
Kedime aşılarını yaptırıyorum bi sıkıntı olmuyor
Etten ve sebzeden bulaşma olasılığı kediden bulaşma olasılığından fazla..Yani evet evdeki kedilerim aşılı sonuçta. Daha hamile değilim de şimdiden evde kedi var dikkat et diyenler oluyor sinir oluyorum. Halbuki iyi pişmemiş çiğ ette de bu risk var. Ama insanlar takmiş "evde kedin var, çok sakıncalı, çok tehlikeli".
Yani evet evdeki kedilerim aşılı sonuçta. Daha hamile değilim de şimdiden evde kedi var dikkat et diyenler oluyor sinir oluyorum. Halbuki iyi pişmemiş çiğ ette de bu risk var. Ama insanlar takmiş "evde kedin var, çok sakıncalı, çok tehlikeli".
Aynen ben de düşünemem.Boşver onları :)
Bana da neler diyorlar da
Bi çocuğum olacak diye diğerinden vazgeçecek değilim
evet ama nedense hep kedilerim göze batıyor. Hatta çocuğum olduktan sonra kedilerimle ilgilenmeyeceğimi düşünüyorlar. İnadına sosyal medya da yine hep kedilerimle fotoğraf koymazsamEtten ve sebzeden bulaşma olasılığı kediden bulaşma olasılığından fazla..
Kedim de benim bir çocuğum, bunu anlamıyor işte kedisi olmayan insanlar maalesef..evet ama nedense hep kedilerim göze batıyor. Hatta çocuğum olduktan sonra kedilerimle ilgilenmeyeceğimi düşünüyorlar. İnadına sosyal medya da yine hep kedilerimle fotoğraf koymazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?