2 Kasm'da sezeryan oluyorum ya siz?

caldion78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
1.035
9
ewt kızlar bende planlı sezeryan yapanlardan olcam allaah nasip edrse dün doktora gittik 2 kasımda alırız dedi ama suan 2 kg 2 kasıma kadar 1 kg daha alabilirmiyiz ki acaba bu yüzden biraz cekiniyorum bu arada 38+ 3 gibi alcak bebeğimi doktor ne dersinz kac kg doğarız acaba

suandan itibaren haftada 250 gr alıyor bebişler canım 3 kilo olur o zamana kadar hayırlısıyla kurtulursun inş.

canım benimde 8 ekimde tarih koycaz bende sezeryan olcam bence rahat 1 kilo alır 1 ay var koskoca. bu arada tavsiyeler üzerine test ettim cidden dut pekmezi iyi kilo aldırıyo bebişe. aç karnına sabahları 2 tatlı kaşığı içtim. 2 haftada yarım kilodan fazla aldırmıştı. tavsiye ederim :)

hıım tşkr edrm içimi rahatlattnz valla başka kilo aldırıcı tavsiyelerde bulunabilirsenz çok memnun olurum

kilodan ziyade sağlıklı olmasını isteyin bence , hayırlısıyla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah..

benımde ıkızler ıcın dr 2-5 kasım arası alırız demıstıı.
bakalım kesın tarıh 22 ekımde bellı olacak

hadi gozun aydin. bugun itibariyle tam bir ay var.:lepi: saglicakla alirsin kucagina insallah.

canım benimde 8 ekimde tarih koycaz bende sezeryan olcam bence rahat 1 kilo alır 1 ay var koskoca. bu arada tavsiyeler üzerine test ettim cidden dut pekmezi iyi kilo aldırıyo bebişe. aç karnına sabahları 2 tatlı kaşığı içtim. 2 haftada yarım kilodan fazla aldırmıştı. tavsiye ederim :)

pekmezi hic sevmem ama bebegim icin herseyi yaparim. ancak gebelik sekeri var bende, yiyemem herhalde pekmez di mi?:uhm:

hıım tşkr edrm içimi rahatlattnz valla başka kilo aldırıcı tavsiyelerde bulunabilirsenz çok memnun olurum

kaymaklı,antep fıstıklı maraş dondurması,mandalina,et,şeftali,ceviz çok aldırıyo bebeğe kilo.özellikle bol meyve ye.önerim mandalina...

benim 17 ekimde rahim ağzındaki dikişlerim alınacak sonra bekleyeceğiz dedi doktorum

canım bende pekmezi çok duydum ve sabahları bende yemeye çalışıyorum ve de ceviz..ceviz çok yedim ama benim bebişte zayıf sayılır,pzt kontrolüm var merak ediyorum:)ha bide günde bir bardak süt içiyordum,2 bardağa çıkardım,bakalım:)

canım ben tüm yaz boyunca karpuz ve şeftali yedim ama bi etkisi var mı bilmiyorum. bebeğim 2 hafta önden gidiyor şimdi.
birde her yemek yedikten sonra soluma yattım kan akışı daha iyi oluyormuş öyle

caldion78 arkadaşım merak ettim sezaryana nasıl karar verdi doktor? benimde 7sinde kontrolüm var da belli değil henüz nası doğuracağım ama bebek büyük biraz sezaryan der mi acaba diyorum. sana neden sezaryan dedi doktor? sakıncası yoksa öğrenmek istedim.

caldion78 arkadaşım merak ettim sezaryana nasıl karar verdi doktor? benimde 7sinde kontrolüm var da belli değil henüz nası doğuracağım ama bebek büyük biraz sezaryan der mi acaba diyorum. sana neden sezaryan dedi doktor? sakıncası yoksa öğrenmek istedim.

valla arkadasım doktor karar vermedi benm şahşi kararım sanırım sezeryanada sıcak bakan bi doktor o yüzden böle oldu

valla arkadasım doktor karar vermedi benm şahşi kararım sanırım sezeryanada sıcak bakan bi doktor o yüzden böle oldu

allah hayırlı doğumlar nasip etsin. aslında bende sezaryan istiyorum ama yine de doktorla birlikte karar verelim diyorum bakalım hayırlısı..

ayy bizde geçen sene bu güzel heyecanları yaşıyorduk allah sağlıkla almayı nasip etsin bebeğinizi

kızlar bende 29 ekimde sezeryan oluyorum bi süpriz yapmazsa kızım :) hemen geçsin zaman artık sabrım kalmadı walla :))) allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin.:Saruboceq:

ewt kızlar bende planlı sezeryan yapanlardan olcam allaah nasip edrse dün doktora gittik 2 kasımda alırız dedi ama suan 2 kg 2 kasıma kadar 1 kg daha alabilirmiyiz ki acaba bu yüzden biraz cekiniyorum bu arada 38+ 3 gibi alcak bebeğimi doktor ne dersinz kac kg doğarız acaba

canım ben 38+2 de normal doğum yaptım 3070 gr. doğdu oğlum bence ideal kilosunda doğacak merak etme. sağlıkla gelsinde
bu arada 2009 kasım anneleri az kaldı. geçen sene bizde böyle heyecanla gün sayıyorduk. zaman çabuk geçiyor şimdide doğum günü planları yapıyoruz. sizinde böyle olacak. hepiniz sağlıkla alın kucağınıza yavrularınızı

X