Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benimde 8 ekimde tarih koycaz bende sezeryan olcam bence rahat 1 kilo alır 1 ay var koskoca. bu arada tavsiyeler üzerine test ettim cidden dut pekmezi iyi kilo aldırıyo bebişe. aç karnına sabahları 2 tatlı kaşığı içtim. 2 haftada yarım kilodan fazla aldırmıştı. tavsiye ederim :)
hıım tşkr edrm içimi rahatlattnz valla başka kilo aldırıcı tavsiyelerde bulunabilirsenz çok memnun olurum
caldion78 arkadaşım merak ettim sezaryana nasıl karar verdi doktor? benimde 7sinde kontrolüm var da belli değil henüz nası doğuracağım ama bebek büyük biraz sezaryan der mi acaba diyorum. sana neden sezaryan dedi doktor? sakıncası yoksa öğrenmek istedim.
valla arkadasım doktor karar vermedi benm şahşi kararım sanırım sezeryanada sıcak bakan bi doktor o yüzden böle oldu
ayy bizde geçen sene bu güzel heyecanları yaşıyorduk allah sağlıkla almayı nasip etsin bebeğinizi
ewt kızlar bende planlı sezeryan yapanlardan olcam allaah nasip edrse dün doktora gittik 2 kasımda alırız dedi ama suan 2 kg 2 kasıma kadar 1 kg daha alabilirmiyiz ki acaba bu yüzden biraz cekiniyorum bu arada 38+ 3 gibi alcak bebeğimi doktor ne dersinz kac kg doğarız acaba