Doğuma Hazırlık 2 kasımda bende doğum yapıyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ayni gun dogum yapcaz tatlim hatirlarmisin daha dun sanki hamile oldugumuzu ogrenmistik seninle paylasmistik kim derdiki ikimiz ayni gunde ayni sekilde dogum yapcaz bende [azartesi sabahi saat 9da hasteneye gidcem bugun son hazirliklari yaptim cok haycanliyim korkuyorum cok ama cok garip duygular icindeyim ve hala sona geldigime inanamiyorum dusunsene gelcek hafta allah izin veirise bu saatler bebeklerimizle olcaz allahim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin allahimin izniyle kucagimiza alalim bebeklerimizi (AMIN)

canım kesinllikle daha dün gibi haftalarımızdan bahsediyorduk şimdi aynı gün doğum yapıoruz :)
Allahım izniyle bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza
korku değil pek ama tuhaf bir duygu var içimde heycan sabırsızlık bilinmeyen vs.. şeyler işte
Allahım hepimize hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar sağlıkla hastaneden çıkmayı nasip etsin ( AMıN)

tatlım o korkumsu heycanın yerini bebeğini kucagını aldıgında büyük bir gurur kaplıcam farklı bir duygu ve çok büyük bir gurur
ben bide ağlamıştım hüngür hüngür :))

sezencim şuaralar da arada ağlıyorum ama dediğin gibi sanırım herşey oğlumu kucağıma alınca bitecek ve eminim o an bende çok ağlarım hatta nerdeyse ilk 1 hafta hep ağlarım :)

bende cok aglarim ianailmaz mucize bise daha dun sanki minnacik mercimek kadar biseydi pazar gunu uyuyamiycaz bence burcu:)

az kaldı kızlar sabredin ve mümkün olduğunca sakin olun ay ben sizin yerinize heyecanlandım bile yaaa

bende cok aglarim ianailmaz mucize bise daha dun sanki minnacik mercimek kadar biseydi pazar gunu uyuyamiycaz bence burcu:)

valla hiç bilmiyorum canım ben sabahları rahat kalkıyorum sonra akşama doğru gün bitio die sanırım iyice heycanlanıyorum :)
dün gibi hatırlıyorum kalp atışlarını ilk dinlemeye gittiğimizde bildiğin fasulyeydi ya şimdi p.tesi anne oluyoruz :) :CüvCüv:

az kaldı kızlar sabredin ve mümkün olduğunca sakin olun ay ben sizin yerinize heyecanlandım bile yaaa

sen bizim yerimize heycanlandın canım bizi düşünsene bide heycanın yanında bide korku var sanki ya dua edin kızlar bizim için sağ salim bebişlerle çıkalım hastaneden :Saruboceq:

evet kizlar udalariniza cok ihtiyacimiz var bir gn kaldi sadce evet gercekten akasama dogrui yatamaiyorum simdi rahatim mesela ama aklima gelince kalbim pit pit atio gelcek hafta bu saatler ne yapiyor olcaz acaba? :emir_bebek:

canım artık haftaya veletlerden fırsat buldukça yazarız :) neler yaptımızı :)

sen bizim yerimize heycanlandın canım bizi düşünsene bide heycanın yanında bide korku var sanki ya dua edin kızlar bizim için sağ salim bebişlerle çıkalım hastaneden :Saruboceq:

işte sizi hiç düşünemiyorum bir yandan korku bir yandan heyecan ama doktorunuz var ve yanınızda olacak korkmanıza gerek yok sakin olun ve sakince karşılayın bebeğinizi. Her ne kadar şimdi heyecan olsada doğum sırasında heyecana bile zaman bulamazsınız gibime geliyor.. Dua ediyorum canım hayırlı ve güzel doğumlar olsun hem sana hem aynı zamanlarda doğum yapacak herkese.. Artık ne zaman vakit bulursun bilmem tabi yazmaya..

işte sizi hiç düşünemiyorum bir yandan korku bir yandan heyecan ama doktorunuz var ve yanınızda olacak korkmanıza gerek yok sakin olun ve sakince karşılayın bebeğinizi. Her ne kadar şimdi heyecan olsada doğum sırasında heyecana bile zaman bulamazsınız gibime geliyor.. Dua ediyorum canım hayırlı ve güzel doğumlar olsun hem sana hem aynı zamanlarda doğum yapacak herkese.. Artık ne zaman vakit bulursun bilmem tabi yazmaya..

canım şimdiye kadar dra her gittiğimde dr umu görünce rahatladım inşallah doğumda da öyle olur
dualarını bizden eksik etmediğin için teşekkkür ederim arkadaşım
ilk fırsatta yazıcam size anı anına hemde :)

Allah yardımcınız olsun canım.İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur. Sen de en az acıyla kurtulursun. Darısı biizim de başımıza...

canım şimdiye kadar dra her gittiğimde dr umu görünce rahatladım inşallah doğumda da öyle olur
dualarını bizden eksik etmediğin için teşekkkür ederim arkadaşım
ilk fırsatta yazıcam size anı anına hemde :)

evet evet haklısın insan tek başınayken heyecan yapıyor belki ama doktoru görünce o heyecan kalmıyor bende jinekoloğumda öyle oluyorum:) eee artık doğmuştur heralde bebiş Allah'ın izniyle ve sen onu öpüp kokluyorsundur. Ayy ne güzel ya daha bir iki önce o karnında sen burada yazarken şimdi o senin yanında ne büyük mucize. İnşallah bende tadarım o mutluluğu arkadaşım... Şimdiden hayırlı uğurlu olsun..

çok tebrik ederim kızlar ikinizi de. hikaketen daha 2 gün önce hamileydiniz doğumdan bahsediyordunuz şimdi ise bebeklerinizi seviyorsunuz. darısı başımıza. inşallah en kısa zamanda iyileşirde bize doğum hikayenizi yazarsanız heyecanla bekliyorum.

Hayırlı olsun, tebrik ederim.. Annelik harika birşey değilmi? Darısı biz diğer hamişlerin başına..

X