Doğuma Hazırlık 2 kasımda bende doğum yapıyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
kızlar benim maratonun son günü 2 kasım :sm_cool:
sabah 7.30 da hastanede olacakmışım ve dr um ilk beni sezeryana alıyor :)
az kaldı falan derken Allahın izniyle bitti darısı hepinizin başına
bol bol benim içinde dua edin kızlar sezeryan sonrası size yaşadıklarımın hepsini anlatıcam :)
ama içim biraz rahat sadece sıpamı kucağıma alıcağım için heycanlıyım dr uma güveniyorum :)
:Saruboceq:

Allah sağlıkla kolaylıkla kurtarsın. Hayırlı sağlıklı evlat olsun :)))) Darısı başımıza :)))

kızlar benim maratonun son günü 2 kasım :sm_cool:
sabah 7.30 da hastanede olacakmışım ve dr um ilk beni sezeryana alıyor :)
az kaldı falan derken Allahın izniyle bitti darısı hepinizin başına
bol bol benim içinde dua edin kızlar sezeryan sonrası size yaşadıklarımın hepsini anlatıcam :)
ama içim biraz rahat sadece sıpamı kucağıma alıcağım için heycanlıyım dr uma güveniyorum :)
:Saruboceq:

merhaba 2kasımda sezeryan olacaksın..kaç haftalıksın...benimde 37 hafta bitti...sabah doktorumuza gideceğiz...acaba gün verirmi...38 i bitirelim diyordu...3,5 kg idi 7 gün önce oğlum...sanırım 4 kg geçecek...yada bende sen gibi 2 kasımda dünyaya bir melek daha getireceğim...çok heyecanlı dimi...çok mucizevi...gerçi oğlumun rahatı iyi...arada bir popsunu kımıldatıyor ...rahatı iyi içerde...herkes için hayırlısı olsun..herkes meleklerini sağlık bir şekilde kucağına alsın...

Hayırlı doğumlar olsun İnşallah... Bir çırpıda bitsin ve kucağınıza alın bebişinizi. Elbette doğum hikayesi olmadan doğum olurmu merakla gelmenizi ve yazmanızı bekliyoruz...

merhaba 2kasımda sezeryan olacaksın..kaç haftalıksın...benimde 37 hafta bitti...sabah doktorumuza gideceğiz...acaba gün verirmi...38 i bitirelim diyordu...3,5 kg idi 7 gün önce oğlum...sanırım 4 kg geçecek...yada bende sen gibi 2 kasımda dünyaya bir melek daha getireceğim...çok heyecanlı dimi...çok mucizevi...gerçi oğlumun rahatı iyi...arada bir popsunu kımıldatıyor ...rahatı iyi içerde...herkes için hayırlısı olsun..herkes meleklerini sağlık bir şekilde kucağına alsın...

evet bende 38. haftamın içindeyim ve 38+ larda sezeryan olmuş olacağım Allahımın izniyle demek sende 2 kasımda bebeişine kavuşacaksın arkadaşım Rabbim her birimize sağlık doğumlar ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasiplesin
benimde oğlum 3,300 dü dün son kontrolümüzde heycanlanıyorum iyice nede olsa ameliyat ama günde kaç kişi sezeryan oluyor değilmi kendimi diş çektirmeye gidek gibi hazırlamaya çalışıorum
belkide başımıza ne geliceğini bilmediğimizden heycanımsı bir korku var içimizde
dün dr dan çıktıktan sonra p.tesi görüşürüz dediğinde sanki usg için gün vermiş gibi hissettim ama bugün ufak ufak başladı heycanlanmalarım

saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim hayırlı dogumlar

teşekkür ederim Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasiplesin

Hayırlı doğumlar olsun İnşallah... Bir çırpıda bitsin ve kucağınıza alın bebişinizi. Elbette doğum hikayesi olmadan doğum olurmu merakla gelmenizi ve yazmanızı bekliyoruz...

hastaneden çıkar çıkmaz ilk fırsatta size yazacağıma söz veriyorum doğum hikayemi anlatıcam ve doğuma girene kadar her an burda sizlerlerden destek bekliyorum

Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın...
kolay dogumlar...
darısı basımıza artık...

evet bende 38. haftamın içindeyim ve 38+ larda sezeryan olmuş olacağım Allahımın izniyle demek sende 2 kasımda bebeişine kavuşacaksın arkadaşım Rabbim her birimize sağlık doğumlar ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasiplesin
benimde oğlum 3,300 dü dün son kontrolümüzde heycanlanıyorum iyice nede olsa ameliyat ama günde kaç kişi sezeryan oluyor değilmi kendimi diş çektirmeye gidek gibi hazırlamaya çalışıorum
belkide başımıza ne geliceğini bilmediğimizden heycanımsı bir korku var içimizde
dün dr dan çıktıktan sonra p.tesi görüşürüz dediğinde sanki usg için gün vermiş gibi hissettim ama bugün ufak ufak başladı heycanlanmalarım

tekrardan merhaba...bugün bizde kontrole gittik...oğluşum 3800 olmuş..zaten usg de de pek birşey gözükmüyordu...iyice sıkıştı oğluşum...kocaman oldu...ama giderken nedense içimde garip bir heyecan vardı...doktorumuzla konuştukk..normal mi olur sezeryanmı diye...yada siizn eşiniz bu kg da ve bu haftada olsa ne yapardınız dedim...sezeryanla alırım dedi...zaten bir şekilde beklesek zamanı dedi..4 kg geçecek...bu yüzden cuma gelin alalım dedi..eşimde bende çok hazırlıksızıdık...tamam dedik...37+4 te bu iş bitecek..doktrodan cümleler döküldükçe ben bir garip olmaya devam ettim...sanki oğlumdan ayrılmak istemiyorumm..içimde o kadar çok alıştım ki ona...ama ebir son eninde sonunda olacaktı..ve yeni bir başlangıç var...cuma günü 3 kişi olacağız allah nasip ederse...30 ekim doğum günümüz....

Son düzenleme:

hastaneden çıkar çıkmaz ilk fırsatta size yazacağıma söz veriyorum doğum hikayemi anlatıcam ve doğuma girene kadar her an burda sizlerlerden destek bekliyorum

biz herzaman destek oluruz canımm bende hamile kaldığ doğuracağım zaman destek isterim ama kaydirigubbakcemile3 inşallah gelip bebişin tatlı tatlı uyurken sende bize anlatacaksın öykünü ve bir çırpıda hemen nasıl doğduğunu nasıl bittiğini anlamayacaksın bile canımm...

tekrardan merhaba...bugün bizde kontrole gittik...oğluşum 3800 olmuş..zaten usg de de pek birşey gözükmüyordu...iyice sıkıştı oğluşum...kocaman oldu...ama giderken nedense içimde garip bir heyecan vardı...doktorumuzla konuştukk..normal mi olur sezeryanmı diye...yada siizn eşiniz bu kg da ve bu haftada olsa ne yapardınız dedim...sezeryanla alırım dedi...zaten bir şekilde beklesek zamanı dedi..4 kg geçecek...bu yüzden cuma gelin alalım dedi..eşimde bende çok hazırlıksızıdık...tamam dedik...37+4 te bu iş bitecek..doktrodan cümleler döküldükçe ben bir garip olmaya devam ettim...sanki oğlumdan ayrılmak istemiyorumm..içimde o kadar çok alıştım ki ona...ama ebir son eninde sonunda olacaktı..ve yeni bir başlangıç var...cuma günü 3 kişi olacağız allah nasip ederse...30 ekim doğum günümüz....

madem bebek o kadar büyük doktor ne diyorsa ona uymak lazım.. Sezeryansn öle olsun.. Yeterki sağlıklı olsun öyle değilmi.. Tabiki insan aaylarca karnında bir varlığa alışıyor ve doğumdan sonra oranın boş kalacağına inanmak istemiyor sanki yok olacakmış gibi gelir heralde insana ama daha da güzeli olacak o kucağınızda olacak ve siz onu göreceksiniz. Dokunabilecek,emzirebilecek gözlerine doya doya bakacaksın. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin İnşallahh...

canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vee darısı biz isteyenlerin başına olsun inşallah

Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın...
kolay dogumlar...
darısı basımıza artık...

Amin canım Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasiplesin :)

Hadi hayırlısı olsun ha bir iki gün önce ha bir iki gün sonra sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Allahım
bebişine kavuşuorsun sende bunu düşünmek bile çok güzel değilmi benim içim içime sığmıyor peki nasıl oolacak sezeryanın spinal epidural yada genel anestezimi

biz herzaman destek oluruz canımm bende hamile kaldığ doğuracağım zaman destek isterim ama kaydirigubbakcemile3 inşallah gelip bebişin tatlı tatlı uyurken sende bize anlatacaksın öykünü ve bir çırpıda hemen nasıl doğduğunu nasıl bittiğini anlamayacaksın bile canımm...

her zaman destek veririm canım nede olsa azcık da olsa tecrübeli olmuş olurum dimi kaydirigubbakcemile3 anlatmammı canım 9 ayımın her anını sizlerle paylaştım doğumuda anlatmamak olmaz :)

canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vee darısı biz isteyenlerin başına olsun inşallah

Amin canım Allahım istiyen herkese nasip etsin

hayırlı haberlerini bekliyoruz

İnşallah canım benim hayırlısıyla gelip oğluşumla kavuştuğum anı size anlatmak istiyorum

kızlar sezeryan olucaksınız peki isteğe bağlımı yoksa mecburimi?bende sezeryan istiyorum fakat doktorum normalden yana bebeğim dönmüş zaten yani herşey normal ilerliyor ..dr umu nasıl ikna edicem bilmiyorum,ama kesinlikle sezeryan istiyorum..haftaya kontrolum var bakalım nasıl ikna edicem,zorla da normal doğurtcak değil tabiki ama mantıklı bir sebep isticek benden ..bu arada hayırlısıyla,sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah..

canımm hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 1 kasımdada benim oğlum 2 aylık oluyo :))

sezencim teşekkür ederim arkadaşım sen hayırlısıyla aldın oğlunu kucağına Allahım banada nasip eder inşallah , bol bol dua et benim için de olurmu korkumsu bir heyecan var içimde çok az kaldı

ozyil canım benim sezeryanım isteğe bağlı değil bebek iri olduğu için ve benim bel problemim olduğu için sezeryan normal istiyordum ama kısmet herşeyin hayırlısı rabbimden

X