• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.hamilelikler ve ilgisiz eşler

Prenslerinannesi03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
12
8
1
33
Arkadaşlar selam..ikinci hamileligimi yaşıyorum oldukça duygusal ve hassas bir dönemdeyim.7. ayimdayim.hamilelikten bişey anlamadım hiç rahatsizligim sancılarım vardi.amaliyat felan oldum.bu süreçte eşim beni hiç nazlandirmadi.bkr kere bebeğe ve bana ilgisini hissetmedim.ilk gebeligimde eli hep.karnimda sürekli biseyler yedirdi elleriyle oğlum yesin diye sulahi bile kaldırmaz elimi sıcak sudan soğuk suya degdirmezdi.asil şimdi ihtiyacım var 4 yaşında hareketli çok aktif oğlum var ve sürekli ev işi yapmam gerekiyor.ustelik amaliayattan ötürü hastayimda.ayakta kalsam sanciyor oğlum hiç durmuyo ama bir kere bile karnımı sevip ikinci bebeğimiz den bahsetmiyor.ta kalbimin sizladigini hissederek her gece ağlayarak uyuyorum.😔

Reis bende 2.ye hamileyim ne herif nazlanırdı ne de ben nazlandım.
Öyle sade sakin bi gebelik yaşıyorumbuyuk çocukta aşırı aktif bi çocuk...
Ev işi çocuk eş derken bende yoruluyorum ama kendimi yırtmıyorum
Ev bazen kaka goturur
Bazen cocugu babasına yollarım ya da boya kalemleri defteri ile başbaşa bırakırım
Bazen yemek yerine makarna yaparım...
Kendimi kendim ezmem...
Sende insanlardan beklentini yüksek tutma..
Kendini de yorma

Arkadaşlar selam..ikinci hamileligimi yaşıyorum oldukça duygusal ve hassas bir dönemdeyim.7. ayimdayim.hamilelikten bişey anlamadım hiç rahatsizligim sancılarım vardi.amaliyat felan oldum.bu süreçte eşim beni hiç nazlandirmadi.bkr kere bebeğe ve bana ilgisini hissetmedim.ilk gebeligimde eli hep.karnimda sürekli biseyler yedirdi elleriyle oğlum yesin diye sulahi bile kaldırmaz elimi sıcak sudan soğuk suya degdirmezdi.asil şimdi ihtiyacım var 4 yaşında hareketli çok aktif oğlum var ve sürekli ev işi yapmam gerekiyor.ustelik amaliayattan ötürü hastayimda.ayakta kalsam sanciyor oğlum hiç durmuyo ama bir kere bile karnımı sevip ikinci bebeğimiz den bahsetmiyor.ta kalbimin sizladigini hissederek her gece ağlayarak uyuyorum.😔
Üzme kendini işler bekler ama sağlık beklemez bebeğin iyi olsun yeter 🙏

Back
X