Bende bilmiyorum ki dertleri ne bide gün içinde iyi kötü uyuyor sancı olsada ama gece ve sabaha doğru özellikle baya huzursuz uyumuyorBenim bebeğim de 17 günlük. 2 gündür çok ağliyor. Kucakta da susmuyor. Sürekli huzursuz. Gaz sancısı mı başka bir derdi mi var nasıl anlayacağız ki
Sancı için mi kullaniliyorProbiyotik damla kullanın kesinlikle bizim derdimizin dermanı olmuştu. Biogaia
Çok tskr ediyorum dikkate alacağım bunlari bende takip ederim o sayfalarıselam canım seni çok iyi anlıyorum benimki 15 günlükken böyle olmaya başlamıştı sabahları değil de gece 11-3 arası katılır gibi ağlamaları vardı zinco damla nurse harveys şurup vs bir sürü şey denedim şuruptan emin değilim ama damla kesinlikle gazını arttırdı. sonra eczacımız biogaia damla önerdi bağırsak florasını düzenliyormuş biraz pahalı ama ondan aldık. yememe falan dikkat etmeye çalışıyordum resmen kimyonla yatıp kalkıyordum.
benimki 4-5 gündür iyi ve bu sürede farklı yaptığım şunlar var
bu masajı her altını değişmeden ve beslemeden önce yapmaya çalışıyorum yani açken. yaparken günde 1 veya 2 defa acı elma çekirdeği yağı sürüyorum elime birkaç damla. ben bu ikisinin faydalı olduğunu düşünüyorum ya da artık kakasını yapmayı öğrendi. daha az ıkınarak daha rahat gaz çıkarıyor çok şükür.
bu arada mayıs anneleri ve haziran anneleri grubunu takip ediyorum orada çok yardımcı oldular.
rica ederim bu arada youtube dr osman gönülal ın videolarına bakabilirsiniz her beslemeden sonra mutlaka gazını da çıkarın o doktorun gaz çıkarma videosu var bana çok yardımı oldu gaz çıkarmam gerektiğini bile bilmiyordumÇok tskr ediyorum dikkate alacağım bunlari bende takip ederim o sayfaları
TM dir onada hemen bakacağımrica ederim bu arada youtube dr osman gönülal ın videolarına bakabilirsiniz her beslemeden sonra mutlaka gazını da çıkarın o doktorun gaz çıkarma videosu var bana çok yardımı oldu gaz çıkarmam gerektiğini bile bilmiyordum
Bağırsak düzeni için probiyotikSancı için mi kullaniliyor
Doktor mu öneriyor acaba verebileceği iz bir isim var mı işe yarıyor mu . Ben biogaia 2 haftadır kullanıyorum ama işe yaramadı şuan daha kötü hatta 3 gündürBağırsak düzeni için probiyotik
Evet doktor öneriyor, baska probiyotik damla deneyebilirsiniz. Bizim en işe yarayan ilaç o olmuştuDoktor mu öneriyor acaba verebileceği iz bir isim var mı işe yarıyor mu . Ben biogaia 2 haftadır kullanıyorum ama işe yaramadı şuan daha kötü hatta 3 gündür
Biogaia da probiyotik dedilmi öyle biliyorum. Siz ne kullandınız acabaEvet doktor öneriyor, baska probiyotik damla deneyebilirsiniz. Bizim en işe yarayan ilaç o olmuştu
Evet biogaia probiyotik, ben biogaia ve aguline birlikte kullandım. Şimdi 4.5 aylık şükür gaz sancısı bitti 3. AydaBiogaia da probiyotik dedilmi öyle biliyorum. Siz ne kullandınız acaba
Evet biogaia probiyotik, ben biogaia ve aguline birlikte kullandım. Şimdi 4.5 aylık şükür gaz sancısı bitti 3. Ayda
Herkeste aynı etki yapmayabiliyor, doktorunza danışın istersenizBiz de biogaia kullanıyoruz ama hiç işe yaramadı hatta daha kötüye gitti ve artık vermim diyorum daha bozdu sanki
Evet olabilirHerkeste aynı etki yapmayabiliyor, doktorunza danışın isterseniz
Masaj ve bebeği sıcak tutmak çok işe yarıyor16 günlük bugün ve sancıları artıyor her gün, özellikle gece ve sabaha doğru çok yoğun ne yapsak bilmiyorum . Yani gün gün artıyor olması neden acaba