Arkadaşlar merhaba biz eşimle 2 ay önce eşimin memleketindeydik ve evimize dönerken eşimin kardeşi 26 yaşında erkek onuda davet ettik gel biraz kal değişiklik olur diye 2 haftalığına geldi ve tam 2 ay oldu gitmiyor kafayı yemek üzereyim hiç bişey söylemiyor artık çok bunaldım gelmesini bende istedim ama bu kadarıda ayıp artık 2 aydır eşimle yanlız kalamıyorum 2 aydır bizde ve akşam 5 gibi uyanıyo 1 kere bile sohbet etmedi gelip yanıma oturmuyor zaten benimle konuşmuyor zaten resmen evin içinde hayalet gibi yaşıyor kendimi hizmetçi gibi hissediyorum ve bütün bu süreçler içinde düşük yapıp bebeğimi kaybettim üzerine en yakın arkadaşımı kaybettim ve yanlız kalmaya ihtiyacım var ne zaman gidiceksin diyede sorulmaz ayıp olur diyorum ama gitmiyor ben hayatımda bu kadar rahatlık görmedim yaşıda küçük değil insan biraz düşünür ben istanbukda yaşıyorum izmirden yeğenlerim geldi şuan kız kardeşimde kalıyorlar bizde misafir var diye gelmiyorlar e buda gitmiyo çıldırmak üzereyim ya bana bi akıl verin bunları düşündüğüm için kendimi suçluyorum ama asıl ayıp bana yapılıyor yeni evli sayılırız 2 aylık misafirlikmi olur ve belkide 3 ay olcak çünkü ne xaman gitceği belli değil hiç gitme konusu açılmıyor nerdeyse alıp başımı gidicem o noktaya geldim artık eşimde durumun farkında ama hiçbiley yapamıyo onun yüzünden eşimlede aram bozuldu napmam gerekiyo lütfen yardım edin