• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 haftalığına misafirliğe geldi 2 aydır gitmiyor yardımmmm!!!!

sonmektup

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
33
13
8
32
Arkadaşlar merhaba biz eşimle 2 ay önce eşimin memleketindeydik ve evimize dönerken eşimin kardeşi 26 yaşında erkek onuda davet ettik gel biraz kal değişiklik olur diye 2 haftalığına geldi ve tam 2 ay oldu gitmiyor kafayı yemek üzereyim hiç bişey söylemiyor artık çok bunaldım gelmesini bende istedim ama bu kadarıda ayıp artık 2 aydır eşimle yanlız kalamıyorum 2 aydır bizde ve akşam 5 gibi uyanıyo 1 kere bile sohbet etmedi gelip yanıma oturmuyor zaten benimle konuşmuyor zaten resmen evin içinde hayalet gibi yaşıyor kendimi hizmetçi gibi hissediyorum ve bütün bu süreçler içinde düşük yapıp bebeğimi kaybettim üzerine en yakın arkadaşımı kaybettim ve yanlız kalmaya ihtiyacım var ne zaman gidiceksin diyede sorulmaz ayıp olur diyorum ama gitmiyor ben hayatımda bu kadar rahatlık görmedim yaşıda küçük değil insan biraz düşünür ben istanbukda yaşıyorum izmirden yeğenlerim geldi şuan kız kardeşimde kalıyorlar bizde misafir var diye gelmiyorlar e buda gitmiyo çıldırmak üzereyim ya bana bi akıl verin bunları düşündüğüm için kendimi suçluyorum ama asıl ayıp bana yapılıyor yeni evli sayılırız 2 aylık misafirlikmi olur ve belkide 3 ay olcak çünkü ne xaman gitceği belli değil hiç gitme konusu açılmıyor nerdeyse alıp başımı gidicem o noktaya geldim artık eşimde durumun farkında ama hiçbiley yapamıyo onun yüzünden eşimlede aram bozuldu napmam gerekiyo lütfen yardım edin🙁

memleketi yakınsa tekrar gidin bi bahane bulup kafa dağıtmaya onuda götürün 2 gün durup gelin yoksa git denmez ki
Yakın değil malesef ve eşimin izin alma gibi bi şansı yok ay kafayı yicem artık kendimi suçlamaya başladım ben mi yanlış yapıyorum diye ama yok yani

Hadi siz bsy diyemiyorsunz hadi oda anlamiyo kafasiz. Kayinvalide kayınpeder napiyon nerdeisn gel demiyormu.ki bu arada bebeğinizi kaybetmissiniz hani onlarin hc degilse akil etmesi lazim ay resmen arsizlik valla al.esini karsina konus ne bu ya sinir oldum okurken herseyn bir haddi hukuku olmalı.sen bsy demez esinle ciddi sekilde konusmazsan 2 degil 12 ay oturur daha o

Neden ayıp olsun ki?
26 yaşında bir delikanlı, asalak gibi yengesinin yanında mı duruyor?
Eşiniz de sesini çıkarmıyor da, siz çıkarın sesinizi. Kimse sizi savunmaz, bu ne aymazlık yahu?
Daha önce nerede yaşıyordu, anası babası yok mu onlara söyleyin çağırsınlar geri en olmadı. Ama yok o kırılır, bu gücenir falan diye bakarsanız, en son çıldırır ve eşinizin karşısında sinirlerine hakim olamayan problemli birine dönersiniz. Herkese söyleyin. Gencin ailesine, eşinize ve KENDİSİNE!
Bi kere ayıp her şeyden önce, mahremiyeti olur evlerin ve eşlerin. Düşük yapıp arkadaşınızı kaybetmişsiniz ve hâlâ hiçkşmse sizi umursamamışsa, acaba yanlış yerde misiniz diye de enikonu düşünün derim.

Eşine söylemedin mi rahatsızlığını? O ne diyor? Ayıp olursa olsun konusun gitsin eşiniz konuşmuyorsa siz konuşun. 2 hafta bile çok ki aslında

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim eşimle bugün konuştum oda pazar gününe biletini aldı gidicek ama eşim bana kızgın ve beni anlamıyor beni suçlarmış gibi tavırları var ve bende vicdan yaptım biraz acaba biraz daha sabretsemiydim diye ama derdimi kimseye anlatamıyorum herşey o kadar üstüste geldiki ve ben düşük yaparken eşimin memleketindeydim sonuçta gurbet bütün mahremim herkesin içinde oldu psikolojim alt üst oldu doktor 3 ay korunma verdi ve ben planlar yaptım evime gelip kafa dinlemek istiyodum yeniden bebek için çabalıyorum hormonlarım alt üst oldu en yakın arkadaşımı kaybettim psikolojim iyice bitti...eşimin kardeşini seviyorum aramızda bi sorun yok ama artık evimde yanlız kalmak istiyorum kafamı toparlamak istiyorum 2 kayıp yaşadım ve ben yasımı bile tutamadım arkadaşım rüyalarıma giriyor beni unuttun diyo bana çünkü evimin içinde rahat rahat ağlayamıyorum bile hep misafir var yemek yap evi temizle o bu derken 2 ay geçti benim tek istediğim şey yanlız kalıp kafamı toplamak 😞

Arkadaşlar merhaba biz eşimle 2 ay önce eşimin memleketindeydik ve evimize dönerken eşimin kardeşi 26 yaşında erkek onuda davet ettik gel biraz kal değişiklik olur diye 2 haftalığına geldi ve tam 2 ay oldu gitmiyor kafayı yemek üzereyim hiç bişey söylemiyor artık çok bunaldım gelmesini bende istedim ama bu kadarıda ayıp artık 2 aydır eşimle yanlız kalamıyorum 2 aydır bizde ve akşam 5 gibi uyanıyo 1 kere bile sohbet etmedi gelip yanıma oturmuyor zaten benimle konuşmuyor zaten resmen evin içinde hayalet gibi yaşıyor kendimi hizmetçi gibi hissediyorum ve bütün bu süreçler içinde düşük yapıp bebeğimi kaybettim üzerine en yakın arkadaşımı kaybettim ve yanlız kalmaya ihtiyacım var ne zaman gidiceksin diyede sorulmaz ayıp olur diyorum ama gitmiyor ben hayatımda bu kadar rahatlık görmedim yaşıda küçük değil insan biraz düşünür ben istanbukda yaşıyorum izmirden yeğenlerim geldi şuan kız kardeşimde kalıyorlar bizde misafir var diye gelmiyorlar e buda gitmiyo çıldırmak üzereyim ya bana bi akıl verin bunları düşündüğüm için kendimi suçluyorum ama asıl ayıp bana yapılıyor yeni evli sayılırız 2 aylık misafirlikmi olur ve belkide 3 ay olcak çünkü ne xaman gitceği belli değil hiç gitme konusu açılmıyor nerdeyse alıp başımı gidicem o noktaya geldim artık eşimde durumun farkında ama hiçbiley yapamıyo onun yüzünden eşimlede aram bozuldu napmam gerekiyo lütfen yardım edin🙁
Ben açık sözlüyüm bu kadarına müsade etmezdim şahsen fakat sizin yerinizde olsam madem kardeşi arsız, yüzsüz eşinizde aynı şekilde. Annemin evine gider ikisini başbaşa bırakırdım hadi geçinebiliyorlar mı sizsiz görelim. Açlıktan ölürler bi kere :D Belki eşinizinde aklına dank eder göndermesi gerektiği. Zaten zor şeyler atlatmışsınız hiç aralarında durmayın bence gidin.

Doğru olanı yapmışsınız. Biraz daha zaman verin kendinize her sey daha cok yeniymiş. Hamilelik psikolojısı de zor. Bir dinlenin. Her şey gönlünüzce olsun.

Vallahi okurken ben bunaldim. Bende 3 aylik evli bile degilken esimin ablasi kalmaya gelip duruyordu. Ailecek 5 kisi. Cildiriyordum. Valla misafir iyi guzel ama vaktince yatilisi bi muddet sonra eziyettt oluyor. Esinizle konusun . Kaynananiz aramiyormu kucuk oglum gelsin cok kaldi diye felan? Onu arayin sizi epey ozlemis felan diyin

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim eşimle bugün konuştum oda pazar gününe biletini aldı gidicek ama eşim bana kızgın ve beni anlamıyor beni suçlarmış gibi tavırları var ve bende vicdan yaptım biraz acaba biraz daha sabretsemiydim diye ama derdimi kimseye anlatamıyorum herşey o kadar üstüste geldiki ve ben düşük yaparken eşimin memleketindeydim sonuçta gurbet bütün mahremim herkesin içinde oldu psikolojim alt üst oldu doktor 3 ay korunma verdi ve ben planlar yaptım evime gelip kafa dinlemek istiyodum yeniden bebek için çabalıyorum hormonlarım alt üst oldu en yakın arkadaşımı kaybettim psikolojim iyice bitti...eşimin kardeşini seviyorum aramızda bi sorun yok ama artık evimde yanlız kalmak istiyorum kafamı toparlamak istiyorum 2 kayıp yaşadım ve ben yasımı bile tutamadım arkadaşım rüyalarıma giriyor beni unuttun diyo bana çünkü evimin içinde rahat rahat ağlayamıyorum bile hep misafir var yemek yap evi temizle o bu derken 2 ay geçti benim tek istediğim şey yanlız kalıp kafamı toplamak 😞
Vicdan yapmanızı gerektirecek bir durum yok. Sakinlik ve kafa dinlemek istiyormuşsunuz. Kardeşinden kopamıyorsa ve kardeşinin durumuna çok üzluyorsa onunla birlikte gitsin biraz da annesinin evinde takılsınlar madem. Bu, esiniz tarafindan cozulmesi gereken bir problemken bir de bunun üzerine size tavır yapması çok cahilce. Böyle saçma sapan durumlardan dolayı saygısızlık yapan birine olması gereken soylendiginde sanki saygısız ve anlilayışsız olan senmişsin gibi bir algı yaratılıyor ya işye bu gerçekten de çok sinir bozucu.

Vicdan yapmanızı gerektirecek bir durum yok. Sakinlik ve kafa dinlemek istiyormuşsunuz. Kardeşinden kopamıyorsa ve kardeşinin durumuna çok üzluyorsa onunla birlikte gitsin biraz da annesinin evinde takılsınlar madem. Bu, esiniz tarafindan cozulmesi gereken bir problemken bir de bunun üzerine size tavır yapması çok cahilce. Böyle saçma sapan durumlardan dolayı saygısızlık yapan birine olması gereken soylendiginde sanki saygısız ve anlilayışsız olan senmişsin gibi bir algı yaratılıyor ya işye bu gerçekten de çok sinir bozucu.
O kadar haklısın ki... resmen ben haksız çıkmış gibi oldum suçlu bağırır suçsuzun ödünü koparır. Bende seninle aynı fikirdeyim yani sonuçta biz evliyiz ben senin karınım sırf kardeşine toz kondurmamak için benim hakkımı yiyemezsin adalet herkes için adalet

Aynen bize anlattiginiz gibi duygu durumunuzu esinize de anlatin o da sizi anliyacaktir

O kadar haklısın ki... resmen ben haksız çıkmış gibi oldum suçlu bağırır suçsuzun ödünü koparır. Bende seninle aynı fikirdeyim yani sonuçta biz evliyiz ben senin karınım sırf kardeşine toz kondurmamak için benim hakkımı yiyemezsin adalet herkes için adalet
E yani. Kalmış bir de kalacağı kadar ne yapacakmışsınız koskoca çocuğu üzerinize mi kayıt ettirecekmişsiniz? Kafa dagıt havan değişsin diye iyilik yapmışsınız ama işin sonunda sizin kafanız ağrımış.

Eşinize sert çıkın gerekirse. Vicdan azabı yaşamanıza gerek yok. Ezilip büzülür kendinizi suçlu görürseniz iyice gemi azıya alacak. Zor dönemlerden geçtim/ geçiyorum. Bana en destek olman gereken zamanda bana tavır alman hiç adil değil. İki ay ağırladım, teşekkür edeceğine surat asıyorsun bu yaptığın çok yanlış diye kendinizi ifade edin. Bu arada erkek milleti gerçekten çok nankör. Gözüne gözüne sokmadan anlamıyor.

26 yaşinda bir genç bu, kayniniz bile olsa islami olarak onunla aynı evde eşiniz işe gidince zaten kalamazsınız. Eşiniz nasıl buna izin veriyor. Dogruları ve hakikati söylemekten çekinmeyin kimsenin kırılmaya gücenmeye hakki yok ve üstelik yeni evlisiniz çok düşüncesizler. Eşiniz söylese daha iyi olur hatta. O söylemezse siz bir şekilde kayinvalidenize durumunuzu aciklayin. Kendinizi kötü hissetmeyin. Size bu kadar ayıp edilirken siz ayıp olur diye korkmayin.

Tam olarak neye kizdi acaba. 2 ay hizmetci gibi dondum iki kelam etmeyen kardesinin etrafinda bu da el saglikligi mi deseydin. Madem oyle bi daha da gelen akrabalarini kendin agirlarsin deseydin. Nerden buluyonuz boyle adamlari ya

Back
X