- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
-
topuk rendesi nasıl bişey
ben ponza taşı kullanıyorum topuklarım için
bunu duymamıştım
bi de hassas ciltler için tahriş söz konusu olabilir
topuk derisiyle bacak derisi aynı değil çünkü
eneeeeeee dur bende deniyeyim o zımbırtıdan bende de var...
oh yeni bacaklarını güle güle kullan canım:81:
bendedeee var ya en illet oldugum şey hemen denemeliyimmm
ay inş tahriş etmez ben de kullanıcam sağol canım
Kızlar sitenin birinden 1 TL ye topuk rendesi siparişi vermiştim, topuklarıma kullanırken bacaklarıma kullanmak geldi aklıma ve kullandım, ölü hücreleri çok güzel temizledi, kıl dönmesi olan çıkıntıları rendeledi, batıklarımı çıkarttı, bacaklarım 2 hafta da çok güzel parladı, lekelerin ve kıl dönmelerin % 90'ına yakınından kurtuldum, dün ağda yaptırmaya gitmiştim, ağdacım bile farketti, bacakların parlamış lekelerin gitmiş ne yaptın dedi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ya daha sabah bu lekeler yüzünden kıyafet değiştirdim resmenSürekli kabak lifi ponza taşını aynı anda kullanıyorum bende ama pek işe yaradığı söylenemez
İnş bende de işe yarar şimdiden çokkk teşekkür ediyorumm
İnşallah işe yarar canım, ben şöyle söyleyeyim batık ve sivilcemsi kıl dönmelerinden ve izlerinden dolayı ben aylarca bacaklarımı jiletle traşlamak zorunda kaldım, çorapsız etek giymeye korkar olmuştum, valla üç gündür etek giyiyorum şuanda düzgün görünüyor diye, diz kapaklarıma fazla yapamıyorum kemikli çünkü zarar veririm diye korkuyorum, ama diğer yerleri televizyon falan izlerken güzelce rendeliyorum hem içine döküldüğünden etrafı da batırmıyor, yapmak için illede banyoya gitmeye gerek yok yani kullanması da rahat oluyor, aklıma geldikçe güzelce rendeliyorum, bazen günde bir defadan fazla bile yaptığım oluyor.
ayyy o bacaklari yara yapmaz mi tatlim yaa :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?