• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 haftada bacaklarımdaki batık, kıl dönmeleri ve lekelerden kurtuldum.

BENRUYARUYA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
1.108
12
158
Kızlar sitenin birinden 1 TL ye topuk rendesi siparişi vermiştim, topuklarıma kullanırken bacaklarıma kullanmak geldi aklıma ve kullandım, ölü hücreleri çok güzel temizledi, kıl dönmesi olan çıkıntıları rendeledi, batıklarımı çıkarttı, bacaklarım 2 hafta da çok güzel parladı, lekelerin ve kıl dönmelerin % 90'ına yakınından kurtuldum, dün ağda yaptırmaya gitmiştim, ağdacım bile farketti, bacakların parlamış lekelerin gitmiş ne yaptın dedi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

topuk rendesi nasıl bişey
ben ponza taşı kullanıyorum topuklarım için
bunu duymamıştım
bi de hassas ciltler için tahriş söz konusu olabilir
topuk derisiyle bacak derisi aynı değil çünkü

topuk rendesi nasıl bişey
ben ponza taşı kullanıyorum topuklarım için
bunu duymamıştım
bi de hassas ciltler için tahriş söz konusu olabilir
topuk derisiyle bacak derisi aynı değil çünkü

Canım benim cildim de çok hassastır ama topuk rendesiyle hiç bişey olmadı, ponza denemiştim olmamıştı ponzayla, sürememiştim bile acıtmıştı, kıpkırmızı yapmıştı. Ped egg topuk rendesi diye google yazarsan görürsün canım.

Bu mu oluyo topuk rendesi

$Topuk-Rendesi-Torpusu-Sinirli-Stok-SOK-FIYAT__36895181_0.jpg

Kızlar sitenin birinden 1 TL ye topuk rendesi siparişi vermiştim, topuklarıma kullanırken bacaklarıma kullanmak geldi aklıma ve kullandım, ölü hücreleri çok güzel temizledi, kıl dönmesi olan çıkıntıları rendeledi, batıklarımı çıkarttı, bacaklarım 2 hafta da çok güzel parladı, lekelerin ve kıl dönmelerin % 90'ına yakınından kurtuldum, dün ağda yaptırmaya gitmiştim, ağdacım bile farketti, bacakların parlamış lekelerin gitmiş ne yaptın dedi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Ya daha sabah bu lekeler yüzünden kıyafet değiştirdim resmen :43: Sürekli kabak lifi ponza taşını aynı anda kullanıyorum bende ama pek işe yaradığı söylenemez :47:
İnş bende de işe yarar şimdiden çokkk teşekkür ediyorumm :34:

Ya daha sabah bu lekeler yüzünden kıyafet değiştirdim resmen :43: Sürekli kabak lifi ponza taşını aynı anda kullanıyorum bende ama pek işe yaradığı söylenemez :47:
İnş bende de işe yarar şimdiden çokkk teşekkür ediyorumm :34:

İnşallah işe yarar canım, ben şöyle söyleyeyim batık ve sivilcemsi kıl dönmelerinden ve izlerinden dolayı ben aylarca bacaklarımı jiletle traşlamak zorunda kaldım, çorapsız etek giymeye korkar olmuştum, valla üç gündür etek giyiyorum şuanda düzgün görünüyor diye, diz kapaklarıma fazla yapamıyorum kemikli çünkü zarar veririm diye korkuyorum, ama diğer yerleri televizyon falan izlerken güzelce rendeliyorum hem içine döküldüğünden etrafı da batırmıyor, yapmak için illede banyoya gitmeye gerek yok yani kullanması da rahat oluyor, aklıma geldikçe güzelce rendeliyorum, bazen günde bir defadan fazla bile yaptığım oluyor.

İnşallah işe yarar canım, ben şöyle söyleyeyim batık ve sivilcemsi kıl dönmelerinden ve izlerinden dolayı ben aylarca bacaklarımı jiletle traşlamak zorunda kaldım, çorapsız etek giymeye korkar olmuştum, valla üç gündür etek giyiyorum şuanda düzgün görünüyor diye, diz kapaklarıma fazla yapamıyorum kemikli çünkü zarar veririm diye korkuyorum, ama diğer yerleri televizyon falan izlerken güzelce rendeliyorum hem içine döküldüğünden etrafı da batırmıyor, yapmak için illede banyoya gitmeye gerek yok yani kullanması da rahat oluyor, aklıma geldikçe güzelce rendeliyorum, bazen günde bir defadan fazla bile yaptığım oluyor.

İnş canım yaa ben sivilceli batıklar için limon sürüyodum hiç çıkmıyodu ama zamanında çıkan lekeler geçmiyo bide ilk zamanlar jiletle alıyodum bacaklarımı sonra ağdaya geçtim ama sertleştiğinden ağda yapsamda artık pütür pütür oluyo ve geçmiyo :43: hatta lazerede başlıcam ama ozamana kadar etek giymedende gezmek istemiyorum deneyeyim bakalım denemekten zarar çıkmaz bence hemen alıcam :66:

ya bende de var vatık ve bi zaman sonra kaşınıp leke yapıyo sanırım buda kıllaarın ince olup derinin altında kalıp çıkamamasından kaynaklı bi konşumuz jiletle demişti ama ben yapmadım korktuğumdan kalınlaşır diye ama çok kotu yara oluyo ve kaşınıyooo

Back