kaybolmadım canım burdayım ama konu amacını açtı. ve artık kalp kırmaya başladı. bi sorun varsa yanıtlıyım. ama kavga etmek için de açmadım bu konuyu vede konu kavgaya vardı.
kaybolmadım canım burdayım ama konu amacını açtı. ve artık kalp kırmaya başladı. bi sorun varsa yanıtlıyım. ama kavga etmek için de açmadım bu konuyu vede konu kavgaya vardı.
tatlım sana dmemedim ben onu
laciver17 diye bi arkadaş bişy almış çok iyi gelmiş onada markasını yazıcam dedi bi daha uğramadı ona yazdım
kavgaları ben okumuyorum genelde gerek yok sende bakma canım
Ben sinemekili kürü uygularken aklımada gelmişti acaba ısırgan otu da atsam mı içine diye ama biran saçlarımın dökülmesinden korktum bilmediğim etmediğim bir şeye bulaşmadım bilseydim önceden yapardım paylaşım için sağol..
tatlım sana dmemedim ben onu
laciver17 diye bi arkadaş bişy almış çok iyi gelmiş onada markasını yazıcam dedi bi daha uğramadı ona yazdım
kavgaları ben okumuyorum genelde gerek yok sende bakma canım
kıslar kaybolmadım giremedim sadece nete kusura bakmayın yazıyorum hemennnn.. BARCELİNO SAÇ BAKIM YAĞI die bi yağ içinde 13 çeşit yağ var ben aktar tarzı bi yerden almıştım fiatı 12,50tl .. haftada 2 kez uyguluyorum saç yapısına göre 1 ay yada 2 ay gibi bi sürede farkedilecek şekilde kendisini gösteriyo,ben çok memnun kaldım ve paylaşmak istedim sizlerlede... umarım memnun kalırsınızz.....
işte bu yüzden bildiğim ve işime yarayan bir çok şeyi paylaşmak istemiyorum burada !!!!!!!!insanlarda faydalansın diyorsun yemediğin laf kalmıyor ..isteyen yapar istemeyen yapmaz bu kadar basit neyin mücadelesi bu anlamıyorum???????
ben deneyeceğim ısırgan otunun uzattığını zaten biliyorum çok şahit oldum çevremde kendim denemedim ama şimdi başlıycam ama inşallah bende de etki gösterir paylaşım için teşekkürler
Benim saçımda bakımla bu kadar hızlı uzuyor ki. Neredeyse her hızlı uzayan saç başlığı gördüğüne yorum yazmışsın yalan diye. Bu kadar insan kandırmak için başlık açmıyor, mantıklı düşünürsen anlarsın.
bende saçımı uzatmayı cok istiyorum ama maalesef cok zor uzuyo o uzayana kadar kırlıyo bılmem ne derken gıt kestır yıne basa donuyorum. sinemaki kürü nasıl oluyor acaba bi tarif etseniz bana cogunluk kullandıgına gore vardır elbet bi yararı cevaplarını beklıyorum..
konu sahibi arkadaşım sana bişey sormak istiyorum,benimde saçlarım kısa çokta yavaş uzuyor denemek istiyorum tarifi ama daha açıklayıcı yazman mümkünmü,sinemekili kürde sanırım badem yağıyla bemix ampül vardı bu uyguladığın küre bunlarıda koydunmu yoksa sadece sinameki ve ısırganımı kaynattın birlikte merak ettim tam tarifini yazarsan sevinirim