• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Eveeet saç uzatmak isteyenler buyrun ^^ 2 haftada 7 cm uzadı :)) ;))

Arkadaşlar saçsız kalmak istiyorsanız her gün yağları kullanın bu kadar saç yorulmaz zaten kafa derimizin yağı yeterince iyi dışardan bakım tabiki yapılmalı ama sınırlı haftada 1 gibi :KK66:
Her gün duş alırım hergün saçıma sampuan sürmem çünkü iyi değil lütfen biraz bilinçli olalım

öyle deme Bibibella Bibibella ayda 15santimcik uzatıyor :halay::rapci::skandal::KK70:

Ya ayda 5 6 cm dese neyse 2 haftada 7 cm insanlarda inanıyor yazık :KK66:
Bende herkese h.cevizi yağını ve sinamekiyi tavsiye ediyorum ama gerçekçi olmak lazım he bide sarmaşık özlü şampuanı bioblassın :KK51:

Yumuşatacak kabarmasını önleyecek bir şey var mı bibi abla?

Yumuşatacak kabarmasını önleyecek bir şey var mı bibi abla?
Ben bunu kullanıyorum canım duştan sonra sürüyorum saçima yediriyorum tarıyorum yumusacık oluyor ;)
images (5).jpg

Bunlarin elektiriklenmi önleyenleride var bakabilirsin :KK51:

Ben yaptım oldu saçlarımda gayet sağlıklı :))) devam ediyorum hala uzamayada devam ediyor madem inanmıyorsunuz yazmayın yada yazın her neyse isteyen yapsın yalan olsa oturupta bunu yazmam işsiz miyim ben ??? oldu işe yaradı bende paylaşmak istedim bu kadar.:KK52::KK47::olamaz:

saka gibi...anam ne yaptıysam yokya uzamıyor bu sac cok yavas belki ayda bircm var yok..:KK12: ama bu forumu okudukca bir heves geliyorrr ki hiç sorma..ama ah yokmu su üsengeclık :işsiz:

3 kere hindistan cevizi
3 kere badem yağı mı ...
nasıl çıktı saçımızdan ya biraz aşırı uygulamamış mısınız çok yorulmuştur bence 1 ay uygulayıppp 1 ay ara vererek devam edin bu sıklıkta gidecekseniz

Ben saçlarımı kazıttım ocak 1 de 20015 ne yaptımsa ayda 1,5 cm fazla uzamadı saldım artık kendi haline şuanda 1 karış uzadı 67 cm olan saçlar gitti :( bırakın uğraşmayın haftada bir yılan yağı hindistan cevizi yağı ile veya saf zeytin yağı ile bakım yapılabilir ama her gün saçı yorarız başka bişe değil. Sinameki denedim hc denedim ama :( içeriden beslenme ve stressiz hayat çok önemli. Dışarıdan bakmak ile olmuyor.

Fotograf a
Eveet kızlar yaklaşık 2 hafta önce kırıklarımın hepsini aldırdım ne kadar varsa gitsin dedim yaklaşık 7 cm gitti.Belime kadar uzatmak istiyorum saçımı ve saçlar kesilince bi bunalıma girdim ne kadar güzelleşse de kırıklar alınınca neyse..evde hindistan cevizi yağı ve yılan yağı vardı haftada 3 gün yılan yağı 3 gün de hindistan cevizi yağı uyguladım.Şu an size saçlarımın parlaklığını yumuşaklığını anlatamam o kadar sağıklı ve hızlı uzuyor ki 2 haftada 7 cm geri geldi :KK70: hedef belime kadar ^^
Fotogragraf atarmisiniz oncesi sonrasi gibi veya simdiki halini

Fotograf a
Eveet kızlar yaklaşık 2 hafta önce kırıklarımın hepsini aldırdım ne kadar varsa gitsin dedim yaklaşık 7 cm gitti.Belime kadar uzatmak istiyorum saçımı ve saçlar kesilince bi bunalıma girdim ne kadar güzelleşse de kırıklar alınınca neyse..evde hindistan cevizi yağı ve yılan yağı vardı haftada 3 gün yılan yağı 3 gün de hindistan cevizi yağı uyguladım.Şu an size saçlarımın parlaklığını yumuşaklığını anlatamam o kadar sağıklı ve hızlı uzuyor ki 2 haftada 7 cm geri geldi :KK70: hedef belime kadar ^^
Fotogragraf atarmisiniz oncesi sonrasi gibi veya simdiki halini