Ben seni seni gayet iyi anladım. ama seni anlamayıp da bizim saçımız da 2 haftada 6 cm uzayacak diye ümitlenenler olacak mutlaka.böyle bir konu açtığına göre irdelenmesi çok normal sinirlenmene gerek yok. körü körüne inanacak değiliz.konunun başlığı bile çok iddialı:2 haftada 6 cm uzatan tarif.Sonra da ben kimseye uygulayın demedim diyorsun.
o dönem saçını uzama dönemidir saçın sevdiği besinler aldığı bi dönemdir bakımla da uzama hızlanmıştır
6 cm kulağa biraz zor gbi geliyo ama eleştrmemek lazım
kötü niyetle yazmadığından aminim
herkes bildiğini denediğini paylaşıyor
hala anlatamadım yada alamak istemiyosun bilmiyorum. seninle bi derdim falan yok zeka demastrasyonu da yapmama bile gerek yok seninle. bence önce yazdığım yazıları üçer kez oku bende yorılmıyım sende(nokta!)
senin yazdığın msjları okumama gerek yok cnm sen kendini çok zeki sanıyorsun ama burdan kimseyi kandıramazsıntamam bu şekilde saçların uzamış olabilir ama göz kararı bi uzamadan bahsediyorsun cetvel vs. ile tam bi ölçüm yok ve kesin 6cnm den bahsediyorsun HEM DE 2 HAFTADA yahu hangi Allahın kulunun saçı ayda 12 cnm uzamış milletin yılda o kadar uzamıyor atıyorsunuz bari ufaktan atın da yiyelim...
aqzını toplarsan ii olur...werdiqi tarifin bi zararı war mı söle bakım hem zeytin yaqın çok faydalı olduqu biliosunuz yoksa bilmeyerek bilmeden yorumlarınız yersiz....
aqzını toplarsan ii olur...werdiqi tarifin bi zararı war mı söle bakım hem zeytin yaqın çok faydalı olduqu biliosunuz yoksa bilmeyerek bilmeden yorumlarınız yersiz....
kızlar şuan kullandığım bi karışımım hazır aldım ben karıştırıp yapmadım,yağ şuan yanımda olmadığı için ismini yazamıyorum,tavsiye ederim daha ilk kullanımda farkı gösteriyo saç yumsacık ve parlak gözüküyo 1 ayın sonundada uzuyoo umuzumun biraz altında olan saçlarım 1 ayda belime ulaştıı tavsiye ederim,en kısa zamanda ismine bakıp yazıcammm
Burda ne tarifler verildi denendi su sinameki de cok konusuluyor ama herkeste aynı etkiyi vermiyor arkadasta söylemis benim sacım hızlı uzuyor diye herkes te aynı etkiyi yapmayabilir diye daha ne desin ki?? Hem verdigi seylerin ona bir kazancı da olmayacak ki yalan söylesin. Bazı arkadaslar cok sert ve dalga gecer gibi bir üslup kullanmıslar tepki alıncada kötü birsey demediklerinden konu sahibinin elestiriye acık olmadıgından yakınıyorlar. Daha düzgün üslup kullanarak yorumlar yapılsa eminim bu tarz polemikler hic olmayacak..
Arkadasım ne mutlu sana uzaması icin yapmadıgın halde sacın uzamıs.. Sanslısın.
kızlar şuan kullandığım bi karışımım hazır aldım ben karıştırıp yapmadım,yağ şuan yanımda olmadığı için ismini yazamıyorum,tavsiye ederim daha ilk kullanımda farkı gösteriyo saç yumsacık ve parlak gözüküyo 1 ayın sonundada uzuyoo umuzumun biraz altında olan saçlarım 1 ayda belime ulaştıı tavsiye ederim,en kısa zamanda ismine bakıp yazıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?