Saç Uzatma Yöntemleri 2 haftada 6 cm uzatan tarif !

anlamış olsan bu yorumu yapmazdın. bu yüzden çok iyi anlamışsın diyemiycem madem inanmıyosun uygulama olsun bitsin sende kendi bildiğinden şaşma o zaman uzatmıycam isteyen dener. bye

o dönem saçını uzama dönemidir saçın sevdiği besinler aldığı bi dönemdir bakımla da uzama hızlanmıştır
6 cm kulağa biraz zor gbi geliyo ama eleştrmemek lazım
kötü niyetle yazmadığından aminim
herkes bildiğini denediğini paylaşıyor

ben onu zaten aylardır uyguluyorum ve daha bir çok şey uyguluyorum.benim mesaj yazmamdaki amaç senle uğraşmak değil.sen bir istisna olabilirsin.herkes uygulayabilir bunda da bir sakınca yok fakat bu kadar büyük beklentilerin karşılığı olmayacağını düşünüyorum ve biliyorum.hızlı uzatabilir bu formül ama o da anca ayda 5cm yi geçmez.

tek anlayan ve amacımın-niyetimin kötü olmadığını anlayan bitek sensin sanırım teşekkürler öncelikle. kimnse anlayamamış ama neden yalan söyliyim ki ne kazancım olucak bu durumdan. saçı uzayanlar para mı veriyo anlamadım ne gibi bi kazancım olucak ! neyse fazla uzatmıycam sanada anladığın için teşekkür ederim

hala anlatamadım yada alamak istemiyosun bilmiyorum. seninle bi derdim falan yok zeka demastrasyonu da yapmama bile gerek yok seninle. bence önce yazdığım yazıları üçer kez oku bende yorılmıyım sende(nokta!)

senin yazdığın msjları okumama gerek yok cnm sen kendini çok zeki sanıyorsun ama burdan kimseyi kandıramazsın tamam bu şekilde saçların uzamış olabilir ama göz kararı bi uzamadan bahsediyorsun cetvel vs. ile tam bi ölçüm yok ve kesin 6cnm den bahsediyorsun HEM DE 2 HAFTADA yahu hangi Allahın kulunun saçı ayda 12 cnm uzamış milletin yılda o kadar uzamıyor atıyorsunuz bari ufaktan atın da yiyelim...

Son düzenleme:

aqzını toplarsan ii olur...werdiqi tarifin bi zararı war mı söle bakım hem zeytin yaqın çok faydalı olduqu biliosunuz yoksa bilmeyerek bilmeden yorumlarınız yersiz....

aqzını toplarsan ii olur...werdiqi tarifin bi zararı war mı söle bakım hem zeytin yaqın çok faydalı olduqu biliosunuz yoksa bilmeyerek bilmeden yorumlarınız yersiz....

canım ben umursamıyorum artık o şahsın yaptığı yorumları. sende umursama sallaaa

sizin yorumlarınızın çok yerli olduğunu düşünmüyorum ağzımı toplamayı gerektirecek birşey söylemedim ben dikkatli okuyup öyle cvp yazın verdiği formülün yanlış veya zararlı olduğunu da söylemedim nerden uyduruyorsunuz böyle şeyleri ben sadce arkadaşın ortada tam bir ölçüm olmamasına rağmen üstüne basa basa saçım tam 6 cnm uzadı 2 haftada demesine tepki gösterdim fazla uzatıldığını düşünüyorum bu konunun daha uygun bi başlık altında paylaşabilirdi formülünü her türlü yoruma açık bi başlık açmış arkadaş isteyen istediği yorumu yapabilir inanılması güç şeyler söyleyen konu sahibi... ben değilim... ayrımı iyi yapın ve artık cvp yazmayın...

Benimde saçlarım öyle uzasa kurtuldum demektir uzun saçı çok seviyordum belimde olacak saçlarım şimdi omzumda ve dökülüyorda yaptığım şeyler gerçi aktardan karışım sürmüştüm saçımı dahada döktü sanki çünkü dün daha artmış gördüm dökülmeyi (saç tellerim inceldi cansızlaştı bu dökülme durmazsa iyice yandım ben

Isırgan otu denemyi düşünüyorum ama saçlar kuaför bozuntusu yüzünden böyle oldu kalın telli ve çok gürdü saçlarım nasıl bu hale geldi halen inanamıyorum hata yapma şansım yok okuyunca 6 cm çok güzel bir şey bu ya uzasın saçlarım artık yeter ya ((

konu sahibi arkadaş iyi niyetle de olsa biraz yanlış ifade etmiş gibi geliyor bana. 2 haftada 6 cm uzatan formül demek bu formül herkeste aynı etkiyi gösterecek demek.. hani ölümsüzlüğün formülü olsa kullanan herkes ölümsüz olacak gibi bişey aslında :)
bu şekilde ifade edilince de herkes aynı beklentiye giriyor, insanların umuduna yazık oluyor, çünkü saçın 2 haftada 6 cm uzaması imkansız olduğu gibi bide normalde saçı hızlı uzamayan birinde hüsrana sebep olacaktır. başlıkları açarken ifadelere biraz dikkat edilmeli bence. yoksa umut istismarcılığı olarak değerlendirilebilir bi açıdan

kızlar şuan kullandığım bi karışımım hazır aldım ben karıştırıp yapmadım,yağ şuan yanımda olmadığı için ismini yazamıyorum,tavsiye ederim daha ilk kullanımda farkı gösteriyo saç yumsacık ve parlak gözüküyo 1 ayın sonundada uzuyoo umuzumun biraz altında olan saçlarım 1 ayda belime ulaştıı tavsiye ederim,en kısa zamanda ismine bakıp yazıcammm

merak ettim şu karışımını cnm... sabırsızlıkla bekliyorum saçlarım uzasın düğünüme kadaarrr

bende saçtan yana dertli olanlardanm pazar günü kuaföre gittm kırıklarını aldrmak için adam kestikce kesti şuan küt ve bu halnden nefret ediyorm sinameki nasıl bişey nasıl kullanıcam ve haftada kaç kez uygulamalıyım cvp verrsenz çok sevinirm...:93:

Burda ne tarifler verildi denendi su sinameki de cok konusuluyor ama herkeste aynı etkiyi vermiyor arkadasta söylemis benim sacım hızlı uzuyor diye herkes te aynı etkiyi yapmayabilir diye daha ne desin ki?? Hem verdigi seylerin ona bir kazancı da olmayacak ki yalan söylesin. Bazı arkadaslar cok sert ve dalga gecer gibi bir üslup kullanmıslar tepki alıncada kötü birsey demediklerinden konu sahibinin elestiriye acık olmadıgından yakınıyorlar. Daha düzgün üslup kullanarak yorumlar yapılsa eminim bu tarz polemikler hic olmayacak..

Arkadasım ne mutlu sana uzaması icin yapmadıgın halde sacın uzamıs.. Sanslısın.

bu başlık en az '''1AYDA 10KG''' ZAYIFLAMA GARANTİ diyen haplar kadar uçuk, inandırıcılıgı olmayan bir durum çerçöp 15 günde 6cm uzatacak bu tıbben mümkün degil ya da drlar duysa sizi bir ilk diye incelemeye alırlar

İnanmıyorsanız uygulamazsınız. Konunun sahte olduğunu düşünüyorsanız kötü içerik butonunu kullanırsınız. Konuda tartışma ortamı yaratan herkes ceza alır arkadaşlar. Sizler gereksiz şeyler yazdıkça da konular güncel olarak kalıyor. Lütfen topiği bulandırmayın eğer uyguladıysanız aldığınız sonucu yazın veya kür ile ilgili sorularınız varsa onlar hakkında konuşun..

Güzel paylaşımlar dilerim..

eşekkürler artık bu tür yorumlara cevap vermiyorum zaten denemek isteyen dener vede inşallah istenilen sonuçlar alınır...

konuyu açan arkadaşımız deneyimlerini paylaşmış..
kızcağız iyi bir şey deyip yazmış,neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz ki.
zaten bakım yapmak için olduğunu söylemiş.
kullandığı her şey bitkisel ve yararlı..zararlı bir şey yok.
denemekten de zarar gelmez yani.
lütfen birbirimize karşı daha saygılı ve hoşgörülü olalım.
biz burada paylaşmak ve sohbet etmek ve birbirimize yardım için varız,kavga etmek için değil.

sevgiyle kalın..
en kısa sürede ben de deneyeceğm bı formülü ve sonuları yazarım.
saçlarımı bugün kısa kestirdim,sonuç daha iyi belli olur.

arkadaş bişey attı ortaya kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…