• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri 2 haftada 6 cm uzatan tarif !

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
988
363
kızlar ben bir tarife başlamıştım amacım saçımı uzatmak değil bakım yapmaktı çünkü zaten saçım belimde. şimdi yazacağım tarifi 2.5 haftadır uyguluuyorum düzenli kullanamadım ama 2 hafta sonunda yaklaşık 6 cm uzadığını gördüm. saçımda aramakas vardı vede kısa kısa saçlarım vardı diplerde uzadığını ordan farkettim vede yaklaşık 5-6 cmlik bi uzama var.
tarife geçiyim:
sitede sinemekili bi tarif vardı aktardan bide ısırgan otu aldım(gerçi bunu göğüs büyütmek için almıştım katıyım dedim :61:) ikisini kaynattım. ılıklaşınca içine biraz zeytinyağı ve hint yağı koydum. vede saçıma döküp 2 saate yakın beklettim. hem saçım parladı yani ayrıca besledide, dökülmemde durdu. umarım iyi anlatabilmişimdir.:64:

bu kadar kısa sürede o kadar çok uzaması zor hatta imkansız gbi geldi bana ama uzadıysa ne mutlu
güzel paylaşım

bu kadar kısa sürede o kadar çok uzaması zor hatta imkansız gbi geldi bana ama uzadıysa ne mutlu
güzel paylaşım

kişiden kişiye değişebilir elbette ama benim saçım zaten çabuk uzar. ayrıca bu yöntemi saç uzatıyo diye kullanmadım amacım sadece bakım yapmaktı. uzatması ayrı bi özelliği oldu

fotograf koyabilirmisiniz çok merak ettim sinamekiyi bende uyguluyorum ek olarak ısırgan otuda koyabilirim belki

ben sinameki kürünü uyguluyorum zaten ama ısırganıda katıcam içine yarın denemekte fayda var diye düşünüyorum... umarım benimde saçlarım çabucak uzar :61:

canım şimdi fotoğraf makinem annemde akşam annem geldiğinde çeker koyarım. en geç yarına burda olur saçımın fotoğrafı :60:

Ben 1 ayda anca 3,5 cm uzatabildim.uyguladığım yötemler :sarmısaklı şampuan,hint yağı,çam terebentin yağı,mayalı süt,durulama suyuna sinameki ısırgan ve elma sirkesi ekledim.birde saçımı uygun tarihte kestim.Anca bu kadar uzadı.sizinki iyiymiş. Bana saçım hızlı uzamış gibi gelmişti.yani sizin saçınız ayda 12 cm uzayacak. ben o uzunluğa 4 ayda gelebileceğim.bravo

kızlar bu doğru mu ya, hayallerimizle oynamayın, acilen saçlarımı uzatmam lazım, ya küt kestirdim uzun saçlarımı, resmen bunalıma girdim, gün aşırı turp suyu, sarımsaklı şampuan soğuk su her şeyi yapmaya çalışıyorum, sinemakili formüle de başlicam, uzatmam lazım deneyen varsa sölesin ayda 4 santime bile razıyım:))

kızlar benim saçım zaten hızlı uzar. kimsenin hayalleriyle oynamak gibi bi derdim yok. kaldı ki ben bu fromülü saç uzatsın diye yapmadım. saçım zaten belimde ve kalçalarıma yakın. ben aramakas attırdığım için ordan anlıyorum uzayıp uzamadığını. yarın resim ekliycem. bugün ekliceltim ama evde değilim.

bide haftada kaç kez uyguladın merak ettim?

canım düzenli yapmadım. bu hafta 2 kez yaptım mesela. geçen hafta 3 kez yapmıştım. ben bakım kürü yaparken ara verilmesi gerektiğini duymuştum. yani 2 hafta yapıp 1 hafta ara vermek gibi. o zaman daha iyi uzarmış. bu hafta hiç yapmadım

Ben de sinamekili kür üyapıyorum acaba içine ısırgan da mı katsam,evde ısırgan da var hem... neyse biriki hafta daha devam edeyim sinamekiye... Ara verene kadar...
Başka deneyen ve sonuç alan olursa yazsın lütfen...

Ben de sinamekili kür üyapıyorum acaba içine ısırgan da mı katsam,evde ısırgan da var hem... neyse biriki hafta daha devam edeyim sinamekiye... Ara verene kadar...
Başka deneyen ve sonuç alan olursa yazsın lütfen...

kat bişey kaybetmezsin ki, hiç değilse denemiş olursun

ilgi çekmek için herkes farklı birşey söylüyr bu da yeni mi çıktı 2 haftada 6 cnm miş:37: böyle birşey biyolojik olarak mümkün değil en fazla 4 cnm olabilir o da 2 haftada değil ayda... burda o kadar kişi boşuna mı üzülüyor yani kuaför uzttığım saçları kesti boyarken yaktı vs. diye kaynak, çıtçıt bunlara gerek yok mu yani çok güçlü bi formül bulmuşsun cnm eğer gerçekse burda vakit kaybetmeyip patentini al köşeyi dönersin :60:....

ilgi çekmek için herkes farklı birşey söylüyr bu da yeni mi çıktı 2 haftada 6 cnm miş:37: böyle birşey biyolojik olarak mümkün değil en fazla 4 cnm olabilir o da 2 haftada değil ayda... burda o kadar kişi boşuna mı üzülüyor yani kuaför uzttığım saçları kesti boyarken yaktı vs. diye kaynak, çıtçıt bunlara gerek yok mu yani çok güçlü bi formül bulmuşsun cnm eğer gerçekse burda vakit kaybetmeyip patentini al köşeyi dönersin :60:....

sana zorla dene dediğimi hatırlamıyorum ! kendi zekanı kendine sakla sende bişey bulduğunda alırsın patentini köşeyi dönmeye ihtiyacım yok.

sana zorla dene dediğimi hatırlamıyorum ! kendi zekanı kendine sakla sende bişey bulduğunda alırsın patentini köşeyi dönmeye ihtiyacım yok.

hemen neden agresife bağlıyorsun ki :86: sen de zekanı kendine saklayıp formülünü paylaşmasaydın o zaman... kimse kusura bakmasın 2 haftada 6 cnm imkansızdır ayrıca böyle iddalı konular için foto gerekli fotonu koy herkes inansın ve faydalansın çünkü bu gerçekse eğer hakkaten patentlik bi buluş :52:...

Ben 1 ayda anca 3,5 cm uzatabildim.uyguladığım yötemler :sarmısaklı şampuan,hint yağı,çam terebentin yağı,mayalı süt,durulama suyuna sinameki ısırgan ve elma sirkesi ekledim.birde saçımı uygun tarihte kestim.Anca bu kadar uzadı.sizinki iyiymiş. Bana saçım hızlı uzamış gibi gelmişti.yani sizin saçınız ayda 12 cm uzayacak. ben o uzunluğa 4 ayda gelebileceğim.bravo

önceki yazımı da okursanız bu çok zor.ben anca ayda 3,5 cm uzatabildim.konuyu açan arkadaşın uzamış olabilir ama boş yere ümitlenmeyin. 2haftada 6 cm çok büyük bir iddia.bence bunun üzerinde kafa bile yormayın hayal kırıklığına uğrarsınız.

ben kimseye bunu uygykayın denemedim vede zorlamıyorum. farkettiyseniz başta bu formülü kullanmaktaki amacımın saç uzatmamak olduğunu da yazdım. ben fotoğraf koyarım ama bunun için öncesi ve sonrası şeklinde koymak lazım fakat tekrar söylüyorum bu formüle saç uzatıcak diye başlamadım ben bu yüzden başlamadan önce fotoğrafını çekiyim bakalım ne kadar uzayacak gibi bi karşılaştırma yapamam. ki zaten söylediğim gibi her yazımda üzerine basa basa söylüyorum ama hala anamak istemeyenler var benim saçım zaten hızlı uzar benim saç uzatmak gibide ayrıca bi derdim yoktu.

hemen neden agresife bağlıyorsun ki :86: sen de zekanı kendine saklayıp formülünü paylaşmasaydın o zaman... kimse kusura bakmasın 2 haftada 6 cnm imkansızdır ayrıca böyle iddalı konular için foto gerekli fotonu koy herkes inansın ve faydalansın çünkü bu gerçekse eğer hakkaten patentlik bi buluş :52:...

hala anlatamadım yada alamak istemiyosun bilmiyorum. seninle bi derdim falan yok zeka demastrasyonu da yapmama bile gerek yok seninle. bence önce yazdığım yazıları üçer kez oku bende yorılmıyım sende(nokta!)

Ben seni seni gayet iyi anladım. ama seni anlamayıp da bizim saçımız da 2 haftada 6 cm uzayacak diye ümitlenenler olacak mutlaka.böyle bir konu açtığına göre irdelenmesi çok normal sinirlenmene gerek yok. körü körüne inanacak değiliz.konunun başlığı bile çok iddialı:2 haftada 6 cm uzatan tarif.Sonra da ben kimseye uygulayın demedim diyorsun.

Son düzenleme:
Back