- 21 Şubat 2009
- 7.437
- 988
- 363
kızlar ben bir tarife başlamıştım amacım saçımı uzatmak değil bakım yapmaktı çünkü zaten saçım belimde. şimdi yazacağım tarifi 2.5 haftadır uyguluuyorum düzenli kullanamadım ama 2 hafta sonunda yaklaşık 6 cm uzadığını gördüm. saçımda aramakas vardı vede kısa kısa saçlarım vardı diplerde uzadığını ordan farkettim vede yaklaşık 5-6 cmlik bi uzama var.
tarife geçiyim:
sitede sinemekili bi tarif vardı aktardan bide ısırgan otu aldım(gerçi bunu göğüs büyütmek için almıştım katıyım dedim ) ikisini kaynattım. ılıklaşınca içine biraz zeytinyağı ve hint yağı koydum. vede saçıma döküp 2 saate yakın beklettim. hem saçım parladı yani ayrıca besledide, dökülmemde durdu. umarım iyi anlatabilmişimdir.
tarife geçiyim:
sitede sinemekili bi tarif vardı aktardan bide ısırgan otu aldım(gerçi bunu göğüs büyütmek için almıştım katıyım dedim ) ikisini kaynattım. ılıklaşınca içine biraz zeytinyağı ve hint yağı koydum. vede saçıma döküp 2 saate yakın beklettim. hem saçım parladı yani ayrıca besledide, dökülmemde durdu. umarım iyi anlatabilmişimdir.