- Konu Sahibi wiolet1903
-
SABAH
Domatesli-peynirli omlet (2 yumurta)
Kırmızı biber-salatalık
Beyaz Peynir
Şekersiz Çay
ARA
2 dilim elma
2 tane gün kurusu kayısı
1 tane ceviz
AKŞAM
1 tabak fasulye yemeği
1 kase yoğurt(keten tohumlu)
Hergün böyle mi beslendiniz? Bana çok az geldi :26: ama 2 haftada 5 kilo müthiş birşey tebrikler
iyi kilo vermişsin canım
sabah 1 saat yürüyüş
1 elma
aç karnına bitki çayı
kahvaltı: 2 yumurta ile tereyağlı omlet
salatalık ,domates, peynir
bende başladım geçen hafta karatay diyetine ilk hafta 2 kilo verdım ama ıkıncı hafta reglıden dolayı sanırım aynı kaldım birazda tabi kaçamak yaptımama bu hafta tekrar yürüyüşle birlikte başladım, haftada 2 kilo gitse razıyım sen çok guzel vermişsin darısı başıma
Regl dönemi gerçekten çok etkiliyor canım bence hiç diyetini bozma tam gaz devam et ben şu 2 haftada kendimi rahatlamış ve şişkinliğim inmiş olarak hissediyorum.Darısı başına :)
kesinlikle çok etkiliyor, diyeti bozmak yok tam gaz devam
inşallah bende verebilirim
bu arada akşam ıspanak ve bir kase yogurt yedim şimdi çay içicem tabıkı şekersiz :)
Merhaba Kızlar,
Ne zamandır burada yazılanları takip ediyor ve bilgileniyordum.Ben 73.5 kilo olan biriydim.Abur cubur ve tatlıya bayılıyordum.Günde 2 tane çikolata yemeden yapamıyordum.Ama sonunda baktım ki gittikçe kilo alıyorum.Kasım ayında sözleneceğim ve sevgilimin yanında kötü görünmek 42 beden elbise almak istemiyordum.Yaklaşık 2 haftadır KARATAY diyeti yapıyorum.Aslında buna diyet demek biraz garip.Sağlıklı yaşam biçimi demek daha doğru olur.Öncelikle bu diyetten önce çok fazla diyet yaptım ama hepsi beni yordu.Her gün ne yiyeceğime hangi saatte ne tüketeceğime karar veren diyetler hiç bana göre değil.KARATAY diyeti seni serbest bırakıyor.Özgür olduğunu hissediyorsun.2 hafta önce kitabını aldım ve okudum.Diyetime başladım şu anda 68.5 kiloyum :) Daha önümde uzun bir maraton var ama bu 2 hafta benim için çok kolay geçti.Ondan dolayı hiç sıkmıyorum kendimi.Sanki eski ben değilmişim gibi o kızartmaları,ağır tatlıları nasıl yiyordum diyorum kendime.
Canım merhaba bende seninle aynı kilondayim şu an 69 kg. Karatay A başladım tekrardan benim bir de kızım var Kasım da 2 yaşına girecek. Doğumdan sonra kaldı kilom öylece veremiyorum da takıldım. Bayrama kadar vermek istiyorum 5-6 kg olsa Da yeter bana.
Bende yazayım,
Akşam,
Bulgurlu kabak yemeği, bol yoğurt.
Bugün 4 mil leslie.
Günlük 4 Lt su,
Az önce de yürüdüm geldim ama çikolata yedim ne yazık kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?