• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Haftada 5 kilo verdiren KARATAY Diyeti

merhaba arkadaşlar; ben karatay diyetiyle tanışalı iki hafta oldu. doğumdan sonra çok kilo aldım ve 20 kiloya yakın fazla kilom var. internette diyetlere bakarken karatay diyetini gördüm ve uygulamaya başladım. ilk hafta 2 kiloya yakın verdim;ama bir haftadır veremedim; acaba yanlış mı uyguluyorum diyeti?
sabah: 2 yumurta, 1 dilim peynir,5-6 yeşil zeytin, salatalık-domates, 1 çay bardağı ceviz,4 kuru kayısı

öğle:1 kase yoğurt. 8-10 badem

akşam : 1,5 tabak etli sebze yemeği, 1 kase yoğurt, salata

hergün 3 lt. su içiyorum
ancak; spor fazla yapamıyorum.

SABAH
Domatesli-peynirli omlet (2 yumurta)
Kırmızı biber-salatalık
Beyaz Peynir
Şekersiz Çay

ARA
2 dilim elma
2 tane gün kurusu kayısı
1 tane ceviz

AKŞAM
1 tabak fasulye yemeği
1 kase yoğurt(keten tohumlu)

Merhaba bende başlamak istiyorum ama peksimeti çok seviyorum sabahları 1 adet yesem sorun olur mu acaba kilo verebilir miyim?

Bende Karatay kahvaltılarının hastasıyım.., karatay 2 öğün öneriyor ama ben öğle yemeğimi de yiyorum çorba,sebze ağırlıklı .,akşam yemeğimden sonra hiçbir şey yemiyorum sadece açık şekersiz çay ama bazen acıkıyorum süt içiyorum ya da yoğurt yiyorum başlayalı 10 gün falan oluyor 2 kilo vermiş gibiyim .,aslında bu diyet değil sadece beslenme şeklimi değiştirdim ama pazar günleri leptin hormonuma biraz izin veriyorum :1:

bir müddet sonra bırakırsınız arkadaşlar verdilerinizide fazla fazla alırsınız çünkü yapamazsınız
bu tür diyetler saece kendini sıktığın müddetçe olur yoksa asla devamı gelmez
illaki öğlen çorba sebze yemeği ızgara et mutlaka bişeyler yiyin benceeeeeeee
çünkü zaten ekmekte yasak böyle ne zamana kadar sıkabilirisinizki kendinizi

Bende 5 kg versem çok güzel olacak.
10 Temmuzda Türkiye ye tatile gidecegim.
boy 1.58 kg 77.:'( Tatilde esimin ailesinin yanina gidecegim. Bir 3 kg da versem süper olacak. Eski karatay cilardanim. 12 kh vermistim yaridan fazlasini geri aldim maalesef. Beyaz ekmegi kesemiyorum.
3 gün önce yine basladim.

Arkadaslar Bu diyet hakkında daha fazla bilgi verebilecek olan var mi? Ben hic uygulamadim ve bilmiyorum bu diyeti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Karatay diyeti deneyimleri topkinde cokca bilgi bulabilirsiniz.ben ilk basladigimda 5 kiloyu 2 haftada degil 4 gunde 4.5 kg vermistim
:71:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X