• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Haftada 4 kilo verdim...

dur sakin ol şoka girme
vallahi doğru söylüyorum
böyle küçük küçük topak topak yağ görüyorum..şeffaf renkte
yani artık görmüyorum çünkü soğan suyunu bıraktım..
yani soğan suyunu içerken görüyordum hepp
küçük küçük şeffaf renkte ufak bezeler halinde görüyordum.. akıyor derken yani örneğin peçeteyle silerken gözle görülüyordu yani.

deneyin isterseniz herkesde işe yararmı bilmem ama bende işe yaradı...
şuan eski kotumu giydiğimde bolluk görüyorum..bacaklarımda incelmiş
yani baya kilo verdim 4 dü en son sanırım şimdi toplam 6-7 kilo falan verdim..
soğan suyu içmiyorum artık herşeyi yiyorum sporuda bıraktım yine kilo alıcam heralde :D

deneyin isterseniz herkesde işe yararmı bilmem ama bende işe yaradı...
şuan eski kotumu giydiğimde bolluk görüyorum..bacaklarımda incelmiş
yani baya kilo verdim 4 dü en son sanırım şimdi toplam 6-7 kilo falan verdim..
soğan suyu içmiyorum artık herşeyi yiyorum sporuda bıraktım yine kilo alıcam heralde :D

meraba canımm bend esogan suyu ıcenlerdenım ama 15 gun yapıp ara verdım sen ne kadar sure kullandın kac gun ıcmedın bana cevap yazaersan sevınırım a.s.

ben tam hatırlamıyorum ama sanırım 20 gün falan içtim..
her gece yatmadan önce sıcak sıcak içtim..
ve her gece 100 tane havada bisiklet
ve 50 tanede mekik çektim...
sabahları kalkıncada 1 bardak su içmeyi adet haline getirdim.
ve aç karnına 20-25 şer dakika yürüdüm...
yediklerime dikkat ettim ekmek yememeye çalıştım ve kilo verdim..
dahada azmetsem ve dahada sabretseydim baya bir 10 kilo falan verecektim..
soğan suyu herkesde işe yaramayabilir ama bende yaradı...
ayrıca soğan suyu topuk nasırı ve topuk dikenine iyi geliyormuş onuda söyleyeyim..

ya arkadaşlar nasıl kilo veriyosunuz ben aç geziyorum ekmek hiç yok bol yeşillik yiyorum akşam yemiyorum gram yok kafayı yiyicem kabızlık sorunumda yok troid bezinede bakdırdım normal eve koşu bandı aldım günlerce yürüdüm yok olmuyo ben nerde hata yapıyorum anlamadım

Canım bence senın metobolizman yavaştır. senın 6 öğün yemen gerekir bende senin gibi idim ama aç kalınca gitmiyor 6 öğün yemen gerekir ve en az 3 litre su ayrıca doktor özün programında izlemiştim metobolizmayı en iyi çalıştıran şeyin ara öğünler olduğunu söyledi. ayrıca karnını içeride tutmayı öğrenirsen hem karın bölgenden yağlar eriyor hemde kilo vermen kolaylasıyor ben ilk günlerde karnımı içeride tutamıyordum ama simdi alıştım hep içeride ve karın bölgemde artık bır sertleşme var kızlar sizlerede tavsiye ederim.

Back
X