• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 haftada 3.5 kilo verdim hemde hiçbişeyden kısmadan:)

tatoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
187
2
48
İzmir
kahvaltıdan önce bi bardak ılık su içiyorum kahvaltıda bi bardak karışık bitki çayı içiyorum bazen kayısı çayı alıyo yerini bide akşam bi bardak gene sabah ne çayı içtiysem aynısından ve 1.5aydırda verdiğim 3 kiloyu almadım diceksinizki sadece 3 kilo mu verdirmiş;benim fazlasını vermeme ihtiyacım yok dengesiz kilo alıp vermekten şikayetçiydim

bitki çayını kıstım sabah içiyorum sadece extra ne diyet yaptım nede bişeyi kıstım aburcubur bile aynen devam ediyorum.Kilo almaya meyilli yapımı bu şekilde dengede tutabiliyorum artık, bi bakıyorum 3 kilo almışım bi bakıyorum 2 vermişim bazen 4-5 kilo aldığım oluyordu bölelikle kilomda sabit kalıyor şükür:) sizlerinde işinize yarar inş kızlar paylaşiyim dedim

kahvaltıdan önce bi bardak ılık su içiyorum kahvaltıda bi bardak karışık bitki çayı içiyorum bazen kayısı çayı alıyo yerini bide akşam bi bardak gene sabah ne çayı içtiysem aynısından ve 1.5aydırda verdiğim 3 kiloyu almadım diceksinizki sadece 3 kilo mu verdirmiş;benim fazlasını vermeme ihtiyacım yok dengesiz kilo alıp vermekten şikayetçiydim

bitki çayını kıstım sabah içiyorum sadece extra ne diyet yaptım nede bişeyi kıstım aburcubur bile aynen devam ediyorum.Kilo almaya meyilli yapımı bu şekilde dengede tutabiliyorum artık, bi bakıyorum 3 kilo almışım bi bakıyorum 2 vermişim bazen 4-5 kilo aldığım oluyordu bölelikle kilomda sabit kalıyor şükür:) sizlerinde işinize yarar inş kızlar paylaşiyim dedim

ılık su zayıflatıyormu ?tşk ederim paylaştığın içinnn

gece yatmadan önce bide sabah kahvaltıdan önce bi bardak ılık su içiyorum zaten sağlıklı beslenme yaşam vsdede bunu öğütlüyolar ben alışkanlık edindim kendime yıllardır ama bence asıl zayıflatan bitki çayları benim arkadaşım sırf adaçayı içiyordu günde 3-4 bardak 3 ayda 10 kilo verdi.

gece yatmadan önce bide sabah kahvaltıdan önce bi bardak ılık su içiyorum zaten sağlıklı beslenme yaşam vsdede bunu öğütlüyolar ben alışkanlık edindim kendime yıllardır ama bence asıl zayıflatan bitki çayları benim arkadaşım sırf adaçayı içiyordu günde 3-4 bardak 3 ayda 10 kilo verdi.

adaçayı zayıflatıyormuşmu ilk defa duydum

kızzlar, duyduklarım (okuduklarım) doğru mu ?adaçayı haa:D benim alerjik rinitim var bir eğitim programına katılıyorum yatılı olduğu için diyet falan yapamam.Ama bitki çayları benim için harika olur özellikle alerjim için adaçayı iyi gelir.bunu deneyeceğim kızlar sonuçları yazarımmmm :36::52:

doğadan limonlu karışık bitki çayı aldım bende ..acaba bi faydası olurmu ki..yemeklerde ekmeği bayağa bi azalttım..sporda yapıyorum sabahları 20-25 dk..inşallah faydası olur.

açailide limonlu karışık ta iyi işe yarar sabah-akşam bi bardak için tabi sabah önce ılık su!

spor yok diyet yok abur cubura devam sadece bitki çayıyla 2 haftada 3.5 kilo kilo falan değil bence siz ödem atmışsınız bazı bedenler ödem toplar bitki çayları da bunu atar hepsi bu, bu kadar kolay olsa tüm şişmanlar yiyip içer mideyi doldurur ve bitki çayıyla da durmadan kilo verirdi:)
adacayının zayıflattıgını da ilk kez duydum cok fazla adacayı içerim kışın ama maşallahım var:)bitki çayları sadece diyete yardımcı olur mideyi az kaloriyle oyalar ve yağ yakımını hızlandırır tek basına işe yaramıyor bence tabi:)

bence de adacayı fıkrı pek ıse yarar gorunmuyor onun yerne bagırsakları calıstıran bıtkı cayı ıcmek daha mantıklı

limonun yağ yakıcı özelliği var diye biliyorum,limonlu suda faydalı oluyor,bende denemiştim.

deneyeceğim cnm... :))))

Back