2 hafta sonra meme büyütme ameliyatım var NAGOR mu MENTOR mu MOTIVA mi? Tecrübeli arkadaşlar Yardımcı olun lütfen...

binneva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
37
12
33
2 hafta sonraya ameliyat günü belirledik arkadaşlar 350 cc civarı hight profil yuvarlak protez kullanılacak.. Doktorum 3 marka ile çalışıyor Nagor MENTOR ve motiva hangisini tercih etmeliyim? Nagorun daha doğal ve yumuşak olduğunu okudum hep şuan ona yoğunlaştım ama önerileriniz benim için çok önemli

Motiva ile ilgili küçük bı bilgim var. Benim planladigim dr sadece bı markayi kullanıyor. İnternet sitesinden gördüğüm kadarıyla güncel bilgi ise henüz FDA onaylamamis

Motiva ile ilgili küçük bı bilgim var. Benim planladigim dr sadece bı markayi kullanıyor. İnternet sitesinden gördüğüm kadarıyla güncel bilgi ise henüz FDA onaylamamis
Zamanında allegran FDA onayı almış ama sonra kendisi birebir toplamış CE onayı olması bana yeterli geliyor sanki. Ama motiva da bir seçenek olabilir benim. İçin yumuşaklık dokusu nagor gibi mi acaba? Marka. Seçimini yanlış yapmaktan gerçekten korkuyorum. Mentor diyor herkes ama nedense içime sinmiyor sanırım sertlik yumuşaklık mevzusu yüzünden

Benimde 6 gün sonra Motivaya karar verdim memnun musunuz ayy lütfen belirtin çok muallakta kaldım

Bende cok kararsiz kaldim bugun dr.la görüştüm bana nagor onerdi aslinda hic aklimda olmayan bir markaydi herkrz mentor diyor yalniz yeni uretimi henuz turkiyeye gelmemis eskileri bitirmeyi düşündüklerinden dolayi nagor yeni uretim son sistem dedi 330 cc her iki markadanda elime verdi nagor inanilmaz guzel ve bana nagoru anlatto artilari daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…