- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
4.harfi r bence
Hep benden suphelenmislerBenim de aklimda alimiyon ve sabr şükür var
Bu sebo sebastian sanirim, vallah ben almadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4.harfi r bence
Hep benden suphelenmislerBenim de aklimda alimiyon ve sabr şükür var
ben de yapılmayan bişey yapıcamSen aldinmi geçen pinarda yapılmayan birşey yapicam bu yoklukta malzeme bulursam
Ben sorarım böyle dümdükkk evet evet sankim onu aldın senAa cok ayip hic baskasinin tarifi sorulurmu
4.harfi r bence
Dier yarismanin 2. Haftasi sandim bi an
Oylama gormedim diorum
Bunu sizi izleyerek gecircem labneyi pek tercih etmiorum kahvalti ve bazi tatlilar haric
Haber ettigin icin tesekkurler canim
tutammutluluk almasın daBenim de aklimda alimiyon ve sabr şükür var
Alırsa vay halimizetutammutluluk almasın da
siteyi kapatır gideriz bacı napakAlırsa vay halimize
Aynen öyle yapıyorumNevreste ne yapiyor tariflerimi diziyor acaba :)
Olsun sen cok seyapma caktirma ben sey aldim eee güllaçBen sorarım böyle dümdükkk evet evet sankim onu aldın sen
İyiyim canım sağol sen nasılsınNasılsın canım
Sen yapınca benim hesabi kapatasim gelmişti abla yüreğim bidaha kaldirmazsiteyi kapatır gideriz bacı napak
Tamam tamam ama sende fazla seyapma olurmu uğraşma yani yorma kendiniOlsun sen cok seyapma caktirma ben sey aldim eee güllaç
Kiz benim yaptigimdan ne olur zaten hic gullac yapmadim daha once bu ilk olcak o yuzden tirt olabilirTamam tamam ama sende fazla seyapma olurmu uğraşma yani yorma kendini
Bende yapılanı değiştiricemben de yapılmayan bişey yapıcam
Sebo da bende iddialıyımdır hanibütün tehlikeliler konuya yazmış
demek ki sebo masum ellerde
Şişşşştttttt tariflerinizden bahsetmeyin:)Sebo da bende iddialıyımdır hani
Yok yok bi laf var öyle diyenden kork diye güllaçKiz benim yaptigimdan ne olur zaten hic gullac yapmadim daha once bu ilk olcak o yuzden tirt olabilir
Hemide istediğimiAldinmi