- 2 Aralık 2015
- 31.493
- 105.088
İnsan başkasınınkine daha doğru karar veriyor.Kendininkinde yanılabiliyorKendi değiştirdi bana bırakmıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan başkasınınkine daha doğru karar veriyor.Kendininkinde yanılabiliyorKendi değiştirdi bana bırakmıyorlar
Diğerinin resmini eklesene miniğin:)Başka malzemem yoktu elimde
Aynen ben cidden çok özenli inceliyorum:)İnsan başkasınınkine daha doğru karar veriyor.Kendininkinde yanılabiliyor
Kupta koymuştun önce sütlü tatlı olarak isim koyardın aslında ama nasip,sunumun güzel de bilinmiyorBaşka malzemem yoktu elimde
Geçen gün benimle de aynı olmuştu .Ben bir resim istedim ,sen bilirsin yazdın ama anladım ben senin beğenmediğini,döndüm geriAynen ben cidden çok özenli inceliyorum:)
Mesela bir arkadaşın canlı resmini seçtim ama o bulanık olanı istedi:)
Hiç karışmam
Yapim aşaması falan yok kuptakinin bu miniginde tabi pinarla da çekmedim sağlık olsun çok ta gönüllü değilim pinara yarışmayı seviyorumKupta koymuştun önce sütlü tatlı olarak isim koyardın aslında ama nasip,sunumun güzel de bilinmiyor
Ama yine de iyi almışsın,benim hamsi kuşunu biliiin mi?
Ayyyy bu neee,ne güzel şeysin sen,yerim seni
ben yaptııımmm beeennn çok teşekkür ederimSan sebastiana kalbimi bıraktım yaaaa böyle bşy olamazzz efsane görünüyooo kim yaptıysa Ellerine Sağlık
Tabi diğerleride çok güzel olmuş herkesin eline emeğine sağlık
Doğruyu söylemek gerekirse İlk defa oy verirken zorlandım ..
Hepsi birbirinden güzel lezzetli görünüyor
Ay abla valla çok sevindim ya çok sevindimÇok sevinecek
Ben senin yerine yedim dondurma gibi oldu kuplara koyunca, daha da bereketli oldu kaç kişiye gittiAyyyy bu neee,ne güzel şeysin sen,yerim seni
Onun adı neydi?Ben senin yerine yedim dondurma gibi oldu kuplara koyunca, daha da bereketli oldu kaç kişiye gitti
Onun adı neydi?
e yaaniii fasillesinYani ben beceremem diye mi,beni rakip olarak görmediğinden mi dedin
Ha tamam jeton düştü,ben fasulyeyim bu ay
evet bence de o daha güzeldi,kendi istedi bunu herhaldeEloş senin kızının sunumu da çok güzeldi,O da az oy almış.Önceden başka resim vardı sanki oylamada,bunu beğenmedim ben.Bütün hali daha güzeldi
ne kadar kalpten istediysen demek kiValla ben senden korkuyodum asıl nasıl oldu bende bilmiyorum
Pastanın adı yeter
Pavyon mu pavarotti mi ne onu neye yaptın ki
bırak bunlar yarışsın biz 3.haftaya geçelimBaşka malzemem yoktu elimde
tamam kapatın oylamayı :)Eloş 44
ben hiç karışmam nevoşaGeçen gün benimle de aynı olmuştu .Ben bir resim istedim ,sen bilirsin yazdın ama anladım ben senin beğenmediğini,döndüm geri