Hemen şekerimNevreste nevoş hanım benim güllacıma el açması diye yazar mısınız lüffen pilis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen şekerimNevreste nevoş hanım benim güllacıma el açması diye yazar mısınız lüffen pilis
ver ver dost rakibim benSana oy verirdim ama rakibimsin bilemedim
Ya o kdr emek verip olmaması var.. benim anlamadığım labnesiz yemek olmaz diyeydi.. ne olur ne olmaz labneli bişi yaptımİşte kafan karışmayacak Bugün olayı en çok sana anlatmaya çalıştım sen anlamıyorsun başkasına nasıl anlatacaksın
Nevroş anneme yine çekeceğim dedim sofrayı, niye hergun çekiyorsun diyor, annemin bile devreler autİşte kafan karışmayacak Bugün olayı en çok sana anlatmaya çalıştım sen anlamıyorsun başkasına nasıl anlatacaksın
Eee sofrada 1 oy vermiştikİki oy aman:)
Yani bence ikisi de hoş o yüzden ikisi ile de çekim yaptım sen bilirsinAslında ilk eklediğinde kırmızı gibi geldi ben ilk gün bile alıcı gözle bakıyorum
Ama bugün bambularda daha hoş geldi:)
teşekkürlerHemen şekerim
Hakkını yemeyelim uğraştın:) Seni özledim ya bu sıra sohbet edemiyoruzteşekkürler
biliyosun çok uğraştım
Birde o kadar sık eleyip seçtimAma tarif çok yani bundan 2 kurtarır:)İlk sayfaya bakın lütfen yazıyor:)
evet ben de seni çok özledimHakkını yemeyelim uğraştın:) Seni özledim ya bu sıra sohbet edemiyoruz
Aynen koşturuyoruzBugünü hiç unutmayacağımevet ben de seni çok özledim
sofra kurmaktan vakit kalmadı ki
bitti mi video nasıl oldu :)Aynen koşturuyoruzBugünü hiç unutmayacağım
niye dikkat etmiyorsun yaa gitti işte bir oyumBirde o kadar sık eleyip seçtim
Bence benim oy gittiniye dikkat etmiyorsun yaa gitti işte bir oyum
niye dikkat etmiyorsun yaa gitti işte bir oyum
Oğlumla yaptığım çekim iyi oldu:)bitti mi video nasıl oldu :)
iyi olmuş o zamanSebo yoksa, oyum yooookkk