2 gün sürüyor adet dönemim :((

merve_emel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
293
0
46
Ankara
kızlar eskiden 3 gün sürerdi adet dönemim şimdi bir gün sabah başlıyor ertesi gün akşama hiç bişey kalmıyor.vee müthiş ağrılı geçiyor dogumdan sonra yani 15 aydır gitmedim kontrole ama ondan önce düzenli giderdim hiçbişeyim yoktu..gitmekte istemiyorum o masa beni irrite ediyor acaba 2 gün olabilirmi benim yapım öyledir belkide

Canım yaşını bilmiyorum ama ben 35 yaşındaşım eskiden adetlerim 6 gün sürerdi ilk güz az ikinci üçünü ve dördüncü çok yoğun olurdu sancıda olurdu ama şimdi senin gibi çok az damla damla geliyor bende anlamadım ve üzülüyorum bende kist var o etkilermi neyse canım çok geçmiş olsun

ya konuyu açalı bayağı olmuş ama, benim de 2gün oluyor... işin kötüsü iğne yemeden ya da acile gitmeden hiçbir ayımı atlatamıyorum.. bu da yetmezmiş gibi hayatımda ilk defa da gecikti, hemde tam 8gün... :s (( :2:

3-10 gün arası normal kabul edilir aksi halde hekime danışmakta yarar vardır.
adetler çok sancılı geçiyorsa doğum kontrol hapları önerilebiliyor hekim tarafından bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…