- 7 Aralık 2022
- 115
- 16
- 28
- 23
- Konu Sahibi dilaraylmaz
-
İnanırmışım hala gelen giden yok bugün de bitti 4 gün gecikmem var gebelik testi aldım ama yarın sabah ilk idrarla yapıcambence adet tarihin bir iki gun gecsin kan testi ver cnm en net sonucu kan verir hic erken gebelik testiyle felan ugrasma
Göğüste damarlanma koyulaşma var mıİnanırmışım hala gelen giden yok bugün de bitti 4 gün gecikmem var gebelik testi aldım ama yarın sabah ilk idrarla yapıcam
Damarlaşma adette de oluyor koyulaşma da bilmiyorum fark göremedim ama çok ağrı ve sızı oluyorGöğüste damarlanma koyulaşma var mı
Bugün days doktor test yaptım yine negatif ama kaset böyle çıktı bende bi tane daha alıp yarın sabah ilk idarla yapıcamGöğüste damarlanma koyulaşma var mı
Ben silik çizgi görüyoruum inşallah yarın net bir çizgi görürsünüzBugün days doktor test yaptım yine negatif ama kaset böyle çıktı bende bi tane daha alıp yarın sabah ilk idarla yapıcam
Adete benzer ağrılarım var ha oldum diyorum olucam yokBen silik çizgi görüyoruum inşallah yarın net bir çizgi görürsünüz
Yumurtlama geç olunca adet gününüzde değişiyor ona göre, ben de 27 sinde pik gördüm testim negatifti bugün, inşallah benimki de pozitife döner
Gebelikte de aynı belirtiler oluyor testinize göre bebiş var bence inşallah yanılmıyorumdur sabahki testinizi merakla bekliyor olacağımAdete benzer ağrılarım var ha oldum diyorum olucam yok
Bu güzel ve tatlı yorumun için çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur ve bebeğim benimledir Allah danada nasip etsin isteyen herkexeGebelikte de aynı belirtiler oluyor testinize göre bebiş var bence inşallah yanılmıyorumdur sabahki testinizi merakla bekliyor olacağım
İnşallah gönlünüzce olur sonuç
Amiinn inşallahBu güzel ve tatlı yorumun için çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur ve bebeğim benimledir Allah danada nasip etsin isteyen herkexe
Benimde bu sekılde çıkmıştı ve pozitifti. Erken gebelik testi alıp denersen onda biraz daha belirgin çıkıyor testBugün days doktor test yaptım yine negatif ama kaset böyle çıktı bende bi tane daha alıp yarın sabah ilk idarla yapıcam
Yaptım ama negatif bariz belliydiBenimde bu sekılde çıkmıştı ve pozitifti. Erken gebelik testi alıp denersen onda biraz daha belirgin çıkıyor test
Öyle mi bilemedim şuan benım bu sekışde çıkmıştı kasette sonra productor marka erken gebelik testi alıp yaptım onda da silik çıkmıştı ama belirgindiYaptım ama negatif bariz belliydi
İnşallah vardır benimde kasıklarım dolu dolu sağ kasigim da daha belirgin bir batma var bide göğüs uçlarım özellikle çok ağrıyor adetimede 5 gün daha var inşallah bu defa olurKızlar bu ay 2 kere yumurtlama görüp değerlendim son adet tarihi 7 Aralık ayın 18 inde ve 27 sinde pik görüp değerlendirdim batda 5 Ocak gösteriyor gecikmem de oldu ama ben 2 gün kala erken gebelik testi yaptım olmuş olsaydı çıkardı değilmi? Tekrar yapmamın anlamı yok adeti mi beklemeliyim göğüslerim sanki patlıcak çok ağrıyor ve şiş akıntım az olmakla beyaz akıntım var bel ve sırt ağrısı
İnşallah vardır canım gönlünce olsun herşeyİnşallah vardır benimde kasıklarım dolu dolu sağ kasigim da daha belirgin bir batma var bide göğüs uçlarım özellikle çok ağrıyor adetimede 5 gün daha var inşallah bu defa olur
Kafam karıştı ya o yüzden bide ben düzenli adet olmam gecikmek bana aa ben kesin hamileyim düşüncesi vermiyorÖyle mi bilemedim şuan benım bu sekışde çıkmıştı kasette sonra productor marka erken gebelik testi alıp yaptım onda da silik çıkmıştı ama belirgindi
Bende tekrarladım çıkmadı muhtemelen yok canım bende bende de o belirtiler var ama yapıyorum bişey çıkmıyor bariz negatifSlm yeni katıldık buraya bende 12 adet olduk aralıkta 9 Ocak adet olmam gerekiyor 2 gün kala test yaptım bendede çıkmadı erken gebelik testi aldım bu sabah yaptım yok ama o şişlik halsizlik bendede var şişlik hissediyorum erken mi davrandım geç mi dönlenme oluyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?