• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.gün embriyosu transfer edilip hamile kalan varmı?

Tuna_gi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
13
13
38
32
Merhaba arkadaşlar benim 2.gün embriyom transfer edildi genelde 3-5.gün ediliyor.transferimin 7.günü vakit geçmek bilmiyor araştırma yapıyorum ama hiç biyerde denk gelmiyorum 2.gün embriyo transferine aranızda böyle olan varmı?

Merhaba, bana ikk transferimde ikinci gun ik tane embriyo transfer etmislerdi.. maalesef tutmadi..

Merhaba, bana ikk transferimde ikinci gun ik tane embriyo transfer etmislerdi.. maalesef tutmadi..
😔hayırlısı öyleymiş demekki bana hücren güzel bölünmeye devam ediyor az olduğu için riske atmadan koyalım dedi bakalım bekliyoruz ben bugün idrar testi yaptım dayanamadım😑 negatif çıktı ama pek takılmadım 2.gün embriyosu olduğu için erkendir belki olduysa çıkması için, siz ilk transferimde demişsiniz daha sonrada denemişsiniz yani umarım haberler güzeldir😌

Merhaba arkadaşlar benim 2.gün embriyom transfer edildi genelde 3-5.gün ediliyor.transferimin 7.günü vakit geçmek bilmiyor araştırma yapıyorum ama hiç biyerde denk gelmiyorum 2.gün embriyo transfer
Benim de ikinci gün riske atmak istemiyor Dr disarda bekleterek hatta birazdan transefere gireceğim takılmamak lazim günlere hakkımızda hayırlisi olsun

😔hayırlısı öyleymiş demekki bana hücren güzel bölünmeye devam ediyor az olduğu için riske atmadan koyalım dedi bakalım bekliyoruz ben bugün idrar testi yaptım dayanamadım😑 negatif çıktı ama pek takılmadım 2.gün embriyosu olduğu için erkendir belki olduysa çıkması için, siz ilk transferimde demişsiniz daha sonrada denemişsiniz yani umarım haberler güzeldir😌
Insallah guzel haberler alirsin.. ben dort kez denedim.. ama negatif ne yazik ki sonuclar.. kismet artik.. hepimiz icin hayirlisi ne ise o olsun🙏

Benim de ikinci gün riske atmak istemiyor Dr disarda bekleterek hatta birazdan transefere gireceğim takılmamak lazim günlere hakkımızda hayırlisi olsun
Benm doktorumda böle dedi sayıya takılma 2-3-5 olcağı varsa içerde de dışarda da oluyor şans işi.inşallah hayırlısı bakalım😌

İnşallah tutar avakodo ananas iyigelirmiş transferden sonra koştum aldım hayırlısı artık hakkimizda 🙏🙏

Benim akşam biraz kırmızı kahve kanamam geldi😞bugün 9.günü transferin. Son adetimden ise 24 gün geçti. Galba ben adet oluyorum.

Benim akşam biraz kırmızı kahve kanamam geldi😞bugün 9.günü transferin. Son adetimden ise 24 gün geçti. Galba ben adet oluyorum.
Benim de başladı kahverengi lekeler 😟😟 oldunuz mu siz adet inşallah olmamissinizdir

Ben varım:) Bundan önce iki başarısız denemem olmuştu onlar 3. gün embriyosu idi. Bu denemede 2. gün embriyosu diye ümidim yoktu ama bebeğim bana tutundu işte🙏

Back