Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, bana ikk transferimde ikinci gun ik tane embriyo transfer etmislerdi.. maalesef tutmadi..
Benim de ikinci gün riske atmak istemiyor Dr disarda bekleterek hatta birazdan transefere gireceğim takılmamak lazim günlere hakkımızda hayırlisi olsunMerhaba arkadaşlar benim 2.gün embriyom transfer edildi genelde 3-5.gün ediliyor.transferimin 7.günü vakit geçmek bilmiyor araştırma yapıyorum ama hiç biyerde denk gelmiyorum 2.gün embriyo transfer
Insallah guzel haberler alirsin.. ben dort kez denedim.. ama negatif ne yazik ki sonuclar.. kismet artik.. hepimiz icin hayirlisi ne ise o olsunhayırlısı öyleymiş demekki bana hücren güzel bölünmeye devam ediyor az olduğu için riske atmadan koyalım dedi bakalım bekliyoruz ben bugün idrar testi yaptım dayanamadım
negatif çıktı ama pek takılmadım 2.gün embriyosu olduğu için erkendir belki olduysa çıkması için, siz ilk transferimde demişsiniz daha sonrada denemişsiniz yani umarım haberler güzeldir
![]()
Çok yorulduğunuzu yazınızdan bile anlayabiliyorum.allah büyük vardır bir bildiği inşallah tez zamanda dileğinize kavuşursunuzInsallah guzel haberler alirsin.. ben dort kez denedim.. ama negatif ne yazik ki sonuclar.. kismet artik.. hepimiz icin hayirlisi ne ise o olsun![]()
Benm doktorumda böle dedi sayıya takılma 2-3-5 olcağı varsa içerde de dışarda da oluyor şans işi.inşallah hayırlısı bakalımBenim de ikinci gün riske atmak istemiyor Dr disarda bekleterek hatta birazdan transefere gireceğim takılmamak lazim günlere hakkımızda hayırlisi olsun
Insallah canim... hepimiz dileklerimize hayirlisi ile kavusalimÇok yorulduğunuzu yazınızdan bile anlayabiliyorum.allah büyük vardır bir bildiği inşallah tez zamanda dileğinize kavuşursunuz![]()
Benim de başladı kahverengi lekelerBenim akşam biraz kırmızı kahve kanamam geldibugün 9.günü transferin. Son adetimden ise 24 gün geçti. Galba ben adet oluyorum.
hamile misiniz?Benim akşam biraz kırmızı kahve kanamam geldibugün 9.günü transferin. Son adetimden ise 24 gün geçti. Galba ben adet oluyorum.