Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2.gün embriyosu transfer edilip hamile kalan varmı?
- Konu Sahibi Tuna_gi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- transfer olanlar tüpbebebek2021
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mart 2015
- 719
- 1.101
- 113
hayırlısı öyleymiş demekki bana hücren güzel bölünmeye devam ediyor az olduğu için riske atmadan koyalım dedi bakalım bekliyoruz ben bugün idrar testi yaptım dayanamadım negatif çıktı ama pek takılmadım 2.gün embriyosu olduğu için erkendir belki olduysa çıkması için, siz ilk transferimde demişsiniz daha sonrada denemişsiniz yani umarım haberler güzeldirMerhaba, bana ikk transferimde ikinci gun ik tane embriyo transfer etmislerdi.. maalesef tutmadi..
- 30 Ekim 2020
- 101
- 152
- 53
- 36
Benim de ikinci gün riske atmak istemiyor Dr disarda bekleterek hatta birazdan transefere gireceğim takılmamak lazim günlere hakkımızda hayırlisi olsunMerhaba arkadaşlar benim 2.gün embriyom transfer edildi genelde 3-5.gün ediliyor.transferimin 7.günü vakit geçmek bilmiyor araştırma yapıyorum ama hiç biyerde denk gelmiyorum 2.gün embriyo transfer
- 22 Mart 2015
- 719
- 1.101
- 113
Insallah guzel haberler alirsin.. ben dort kez denedim.. ama negatif ne yazik ki sonuclar.. kismet artik.. hepimiz icin hayirlisi ne ise o olsunhayırlısı öyleymiş demekki bana hücren güzel bölünmeye devam ediyor az olduğu için riske atmadan koyalım dedi bakalım bekliyoruz ben bugün idrar testi yaptım dayanamadım negatif çıktı ama pek takılmadım 2.gün embriyosu olduğu için erkendir belki olduysa çıkması için, siz ilk transferimde demişsiniz daha sonrada denemişsiniz yani umarım haberler güzeldir
Çok yorulduğunuzu yazınızdan bile anlayabiliyorum.allah büyük vardır bir bildiği inşallah tez zamanda dileğinize kavuşursunuzInsallah guzel haberler alirsin.. ben dort kez denedim.. ama negatif ne yazik ki sonuclar.. kismet artik.. hepimiz icin hayirlisi ne ise o olsun
Benm doktorumda böle dedi sayıya takılma 2-3-5 olcağı varsa içerde de dışarda da oluyor şans işi.inşallah hayırlısı bakalımBenim de ikinci gün riske atmak istemiyor Dr disarda bekleterek hatta birazdan transefere gireceğim takılmamak lazim günlere hakkımızda hayırlisi olsun
- 22 Mart 2015
- 719
- 1.101
- 113
Insallah canim... hepimiz dileklerimize hayirlisi ile kavusalimÇok yorulduğunuzu yazınızdan bile anlayabiliyorum.allah büyük vardır bir bildiği inşallah tez zamanda dileğinize kavuşursunuz
- 30 Ekim 2020
- 101
- 152
- 53
- 36
Benim de başladı kahverengi lekeler oldunuz mu siz adet inşallah olmamissinizdirBenim akşam biraz kırmızı kahve kanamam geldibugün 9.günü transferin. Son adetimden ise 24 gün geçti. Galba ben adet oluyorum.
- 8 Mayıs 2021
- 10
- 26
- 8
- 34
- 8 Mayıs 2021
- 10
- 26
- 8
- 34
Lütfen cevap verin
hamile misiniz?Benim akşam biraz kırmızı kahve kanamam geldibugün 9.günü transferin. Son adetimden ise 24 gün geçti. Galba ben adet oluyorum.
- 21 Nisan 2023
- 4
- 0
- 1
- 40