- 17 Haziran 2023
- 11
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi canscansss
-
Anladım6 tane yumurta dollenmiş ama gelısım durmuştu 5 tanesinde, oyuzden onu beklediler ve tek embiriyo kaldığı için dondurdular sanırım
İnşallah canım ben biraz araştırdımda pekde 2. Gün olanı yok MuşAnladım
Hayırlısı olsun inşallah tutar
Ben geçen de gördüm bahçecideİnşallah canım ben biraz araştırdımda pekde 2. Gün olanı yok Muş
Yaa bu bana çok güzel morel oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin en güzeli ve en kısa zamandaBen geçen de gördüm bahçecide
Tutmuştu 2. Gün
Nasipse oluyor
İnşallah aminYaa bu bana çok güzel morel oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin en güzeli ve en kısa zamanda
Merhaba canım. Yumurta toplamdıktan kac gün sonra sana verdiler embriyoyu ?Arkadaşlar aranızda 2. Gün embiriyosu transfer olup hamile kalan varmı
Benim ilk denemem ve bugün 3.günüm transferimin biraz korkularım var
Yaa bu bana çok güzel morel oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin en güzeli ve en kısa zamanda
Benim 2 ay sonra transferim oldu canım, dondurdular ve rahim dinlendirip öyle transferi yaptılarMerhaba canım. Yumurta toplamdıktan kac gün sonra sana verdiler embriyoyu ?
23 haziran cuma günü benimde Yumurta toplamam var
İnşallah böyle şeyler duyunca motıve oluyor insan Rabbım isteyen herkese nasip etsin en kolay yoldan bakalım bayram sonu belli olucakBenim arkadaşımın 2. Gün embriyosu tutunmuştu dua edin güzel düşünün Allah gönlünüze göre versin
Bursa (Soranus tüp bebek)Nerede yaptırdın tedavini?
merhaba bana 2. gün embriyosu transfer edildi. 7 aylık kızım varArkadaşlar aranızda 2. Gün embiriyosu transfer olup hamile kalan varmı
Benim ilk denemem ve bugün 3.günüm transferimin biraz korkularım var
Ya çok sevindim Allahım sağlıkla büyütebilmenizi nasip etsin, sabırla beklıyorum bende test yapmadan direk doktor gel dediği tarihte öğrencemmerhaba bana 2. gün embriyosu transfer edildi. 7 aylık kızım var
Evet malesef negatifsonucunuz ne oldu acaba ?
rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. bende soranuste tedavi gördüm kızım oldu.doktorum ali rıza beydi.Evet malesef negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?