- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #1.821
2si bir arada al sen banaGünaydın katilim, günaydın kurbanım
Aslında sinir olduğum bir durum var kurbanım için özel bir kahve bulamadımAma yine de bakmadığım 1-2 yer var umarım bulabilirim. Yoksa 3'ü 1 arada alacağım bu gidişle
2i 1arada olsun lavinciğimGünaydın katilim, günaydın kurbanım
Aslında sinir olduğum bir durum var kurbanım için özel bir kahve bulamadımAma yine de bakmadığım 1-2 yer var umarım bulabilirim. Yoksa 3'ü 1 arada alacağım bu gidişle
Günaydın katilim, günaydın kurbanım
Günaydın.
İşe geç kaldım. Yataktan çıkasım hiç yoktu. Müdürü arıyordum ki izin istemek için bi baktım telefonumun şarjı bitti kapandı.
Hay bahtıma diyerek paşa paşa geldim işe . Hala üşüyorum Bugün çok huysuz olacağım belli. Katilim sağlam ipucu ver mutlu olayım. Hissettir kendini bana
Ama çok soğuk yaaaaa
Günaydın.
İşe geç kaldım. Yataktan çıkasım hiç yoktu. Müdürü arıyordum ki izin istemek için bi baktım telefonumun şarjı bitti kapandı.
Hay bahtıma diyerek paşa paşa geldim işe . Hala üşüyorum Bugün çok huysuz olacağım belli. Katilim sağlam ipucu ver mutlu olayım. Hissettir kendini bana
Ama çok soğuk yaaaaa
Bak inancam artık
Hissettin mi?
Yok hiç ballı değilim. Senin sayende ilk olucamSağol canımmmmm bi arkadaşımdan güzel kahvesi olan bi yer öğrendim pazartesi ordan halledeceğim çikolata ve kahveyi
Hadi yine ballısın
5
he hee amacıma ulaştım
Günaydın.
Ama çok soğuk yaaaaa
Sağol canımmmmm bi arkadaşımdan güzel kahvesi olan bi yer öğrendim pazartesi ordan halledeceğim çikolata ve kahveyi
Hadi yine ballısın
Günaydın şemsi paşa pasajında sesi büzüşesiceler
Günaydın katilim, günaydın kurbanım
ay ben bunu hiç takılmadan diyebiliyorum eşim sinir oluyor
Malesef bende mahrumiyet bölgesinde olduğumdan dolayı kahve bulamadım
Merhaba karz lar öğleden sonra evdeyim nasıl mutluyum nasıl mutluyum:)
Canım kendini üzme nasıl olsa öyle kabul ederim ben.Günaydın katilim, günaydın kurbanım
Fakat2si bir arada al sen banaşeker kullanmıyom
Sağol canımmmmm bi arkadaşımdan güzel kahvesi olan bi yer öğrendim pazartesi ordan halledeceğim çikolata ve kahveyi
Hadi yine ballısın
E haydi bekliyoruz. Bir hızla oku da gel.Selam kızlar nasılsınız. Çok konuşmuşunuz ben geçmişi okuyup geliyorum