2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Benim hediyem gelmeden hediyeyi göndermicem ben :KK62:

Bu arada şimdi kargo poşetinede adresi yazdım dolabıma koydum gideceği anı bekleyecek. Bir de yanlışlıkla hazır kargo diye benden habersiz verirlermiş :KK70:
Öyle bir ihtimal yok kurbanım hiç ümitlenme. Hediyem gelsin önce yoksa yollamam. O yüzden en iyisi benim katilimi bul hemencik yollasın hediyemi. Bende sana göndereyim.
Ben katilimi bulamıyorum da:oops:

Benim hediyem gelmeden hediyeyi göndermicem ben :KK62:

Bu arada şimdi kargo poşetinede adresi yazdım dolabıma koydum gideceği anı bekleyecek. Bir de yanlışlıkla hazır kargo diye benden habersiz verirlermiş :KK70:
Öyle bir ihtimal yok kurbanım hiç ümitlenme. Hediyem gelsin önce yoksa yollamam. O yüzden en iyisi benim katilimi bul hemencik yollasın hediyemi. Bende sana göndereyim.
Ben katilimi bulamıyorum da:oops:
Bekliyorum hediyemi narcigim:)

Yok kupaları beğenemedim.
Hem sevdim hem sevmedim. Yarın bir daha bakacağım. Çok güzel ayraç aldım ama bence beğenecek kurbanım.
Sen ne seçsen beğenirim ben canım katilim:KK51:
Bekliyorum hediyemi narcigim:)

Ya ben hediyelerimi tamamlamıştım ama dayanamadım çoook tatlı bişi aldım kurbanıma
Kurbanın değilsem kurbanın nazardan çat diye çatlayacak. :nazar:Yol yakınken kurbanının iyiliği için benim katilim ol.:işsiz:

Yaaa içim gidiyo hepinizin hediyelerine.Sanırım hepsini kıskanıyorum:)
Evet ruhumu şeytana satmış gibi hissediyorum kendimi:bicak:

iyi akşamlar kızlar bugün hiç gelemedim hep dışarıdaydım şarjım tabi ki hemen bitti kusura bakmayın :KK17:
Affetmemin tek yolu kurbanın olmak:KK55:

Sen ne seçsen beğenirim ben canım katilim:KK51:

Kurbanın değilsem kurbanın nazardan çat diye çatlayacak. :nazar:Yol yakınken kurbanının iyiliği için benim katilim ol.:işsiz:

Evet ruhumu şeytana satmış gibi hissediyorum kendimi:bicak:

Affetmemin tek yolu kurbanın olmak:KK55:

Ben onu kendim için söylemiştim.Sana demedim yanlış anlama sakın

X