2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Günaydın.
İşe geç kaldım. Yataktan çıkasım hiç yoktu. Müdürü arıyordum ki izin istemek için bi baktım telefonumun şarjı bitti kapandı. :KK70:
Hay bahtıma diyerek paşa paşa geldim işe . Hala üşüyorum Bugün çok huysuz olacağım belli. Katilim sağlam ipucu ver mutlu olayım. Hissettir kendini bana:KK43:
Ama çok soğuk yaaaaa

Günaydın katilim, günaydın kurbanım:KK68::KK68::KK68:

Aslında sinir olduğum bir durum var kurbanım için özel bir kahve bulamadım:KK35: Ama yine de bakmadığım 1-2 yer var umarım bulabilirim. Yoksa 3'ü 1 arada alacağım bu gidişle:KK45:
2i 1arada olsun lavinciğim :KK51:
__giz__ __giz__ de 2i 1 arada seviyor. Ona sen alabilirsin çünkü :KK53:

Aslında sinir olduğum bir durum var kurbanım için özel bir kahve bulamadım:KK35: Ama yine de bakmadığım 1-2 yer var umarım bulabilirim. Yoksa 3'ü 1 arada alacağım bu gidişle:KK45:

3ü 1 ara'dayı kocam içer, ben sade kahve içerim. Ya da Türk kahvesi de olabilir, sen kendini zora sokma katilciğim :KK15:

Günaydın.
İşe geç kaldım. Yataktan çıkasım hiç yoktu. Müdürü arıyordum ki izin istemek için bi baktım telefonumun şarjı bitti kapandı. :KK70:
Hay bahtıma diyerek paşa paşa geldim işe . Hala üşüyorum Bugün çok huysuz olacağım belli. Katilim sağlam ipucu ver mutlu olayım. Hissettir kendini bana:KK43:
Ama çok soğuk yaaaaa

oyy kıyamam ben kurbancığıma :KK15:

Günaydın.
Ama çok soğuk yaaaaa
:KK60:
Hissettin mi?

5:eek:

he hee amacıma ulaştım:KK49:

Ayyy harikaaa
Günaydın.
Ama çok soğuk yaaaaa
:halay:

Sağol canımmmmm bi arkadaşımdan güzel kahvesi olan bi yer öğrendim pazartesi ordan halledeceğim çikolata ve kahveyi:21::21::21:

Hadi yine ballısın:KK66:

Sağol canım.Ben de sekrsiz içerim kahveyi

Günaydın şemsi paşa pasajında sesi büzüşesiceler:KK53:

ay ben bunu hiç takılmadan diyebiliyorum eşim sinir oluyor :KK70:

Malesef bende mahrumiyet bölgesinde olduğumdan dolayı kahve bulamadım :işsiz:

Canım kendini üzme nasıl olsa öyle kabul ederim ben. :KK15:
2si bir arada al sen bana :KK53: şeker kullanmıyom :KK53:
Fakat _meLinDa_ _meLinDa_ mın dediği gibi ikisi bir arada olursa daha makbule geçer :KK15:
Sağol canımmmmm bi arkadaşımdan güzel kahvesi olan bi yer öğrendim pazartesi ordan halledeceğim çikolata ve kahveyi:21::21::21:

Hadi yine ballısın:KK66:
:oops::oops::oops:

Selam kızlar nasılsınız. Çok konuşmuşunuz ben geçmişi okuyup geliyorum :KK50:
E haydi bekliyoruz. Bir hızla oku da gel. :KK55:

X