2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Bugün şirkette değilim.İt tepiği yemiş gibi sokaklardayım sabahtan beri.Yine iş için tabi ama eminönüne gittim.Kahve aldım mehmet efendiden.Ayraç yapmak içi maşzeme baktım pek içime sinmedi vazgeçtim ondan.
Kitapla ayraç da teslim edilmiş.Yarın şirketten alırım.Bir tek çikolata kaldı.Değmeyin keyfime:KK28:

İnstagrama ortaya karışık yaptım :KK45:

İnsanlar benden tiksinecek, oofff iyi be evlendin bize mi evlendin, diyecek gibi geliyor asmu :KK42::KK42:
evet deriz biz bekarlar. yeter gözümüze koydunuz tamam anladık evlendiniz deriz :KK70::KK70::KK70:

Özgede bugün koymuş bir tane çok tatlı. saçları çok hoş

evet deriz biz bekarlar. yeter gözümüze koydunuz tamam anladık evlendiniz deriz :KK70::KK70::KK70:

Ben de diyordum işte ondan şimdi koyamıyorum :KK45: Ama insan göstermek istiyormuş nedense :KK70:
Özge gibi yapacağım ben de, senelere yayıp göstereceğim tüm fotolarımı :KK45:
Ayyyy bayıldım. Maşallah size:KK200::KK200::KK200:

Teşekkür ederim :KK37:

Kurbanım için aldığım kitaplara küçük bir not yazdım. Hediye paketimi yapıyorum bende. Herbişeyi hazır artık.
Bu ara da kurbanım not yazarken ilk sayfayı katlama yerinden katladım. Sonradan aklıma geldi kitaplarında hassas olup katlamadan okuyorsan. Gerçi nasıl olcak ki o.
Neyse özür dilerim yazmadan önce düşünemediğim için.:KK43:

#tbt diye bir şey çıkmasaydı bu kart evliler ne yapacağıdı :confused:
3 buçuk seneyi devirdik anca böyle ayda yılda bi koyabiliyoz
sen bol bol koy xyzt-5544 xyzt-5544 ımmm :KK37:

X