- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #1.301
ipucu vermiş miydin sen bakimmmmKurbanımın kitapları ve ayracı geldiii kiii
Çok saf benim kurbanım hiçççç beni aklına bile getirmiyor
Kupa ve ayraç için oraya gideceğim.
41 buradanın yanında bir bir yer var. Olmadı kupa için oraya bakarım.
Outlet öldü artıkAvmlere nazaran çok hoş bir yerdi
Kurbanımın kitapları ve ayracı geldiii kiii
Ben çok seviyorum izmiti. Tek belsalı dönemleri de, yıkık dökük halini deYa çok gidesim geldi benimde. 41 burda da çok ferah bir yer ama. Benim yerime de dolaş.
Yanında neresi vardı hatırlayamadım. Oldukça kısıtlı vakitte gitmiştim sırf görmek için zaten.
Asmu izmite ilk geldiğim sene sadece Dolphin vardı sadece. O sene içerisinde ncty açılmıştı. Belsanın üst katındaki cafelere beni götürdüklerinde yaşadığım hayal kırıklığına hala çok gülerim.
Fakat çok hızlı ve muazzam şekilde gelişti İzmit.
Tramwayda tamamlansın. O çilesi bitince gelip yerleşcem
ipucu ne vermişti selinİtiraf ediyorum ben ciddi ciddi @kalinkaselin den şüpheleniyorum
Hazırlık merkezde Anıtpark yerleşkesi. Daha sonra veziroğlu yerleşkesi Umuttepeye mühendislik geç taşındı. Barakalarda 1 sene okudum. Sonra Umuttepe.Ben çok seviyorum izmiti. Tek belsalı dönemleri de, yıkık dökük halini de
Umuttepe de mi okudun sen.
ipucu ne vermişti selin
Hazırlık merkezde Anıtpark yerleşkesi. Daha sonra veziroğlu yerleşkesi Umuttepeye mühendislik geç taşındı. Barakalarda 1 sene okudum. Sonra Umuttepe.
İzmit i bende sonradan çok sevdim. Okul bitince de orda kalmak için çabaladım ama olmadı. Ank da iş daha cazip oldu. Derken sevdiceğimle yeniden yolumuz kesişti, dolayısı ile izmitle de.
Ben alsam mi acaba üstüme :)Kurbanımın kitapları ve ayracı geldiii kiii
:)İtiraf ediyorum ben ciddi ciddi @kalinkaselin den şüpheleniyorum
Adının yada soyadının içinde a harfi var demiştim:)Ben çok seviyorum izmiti. Tek belsalı dönemleri de, yıkık dökük halini de
ipucu ne vermişti selin
Azıcık patlatmak hakkın zaten :)ayy kalp kalbe karşı vallahi, ben ayırmıştım zaten (azcık ben de patlattım dayanamadım ama )
İpucu verseneBen alsam mi acaba üstüme :)
Asmu ya banko tek oynadım :)cesmi de var tabi ama ama sen hiç elektrik almıyorum ki senden :)
eee bu azıcık amaAdının yada soyadının içinde a harfi var demiştim:)
bilmiyorum kiBen çok seviyorum izmiti. Tek belsalı dönemleri de, yıkık dökük halini de
ipucu ne vermişti selin
evet öyle demiştin, tamam işte kesin benAdının yada soyadının içinde a harfi var demiştim:)
uff sensin de kurtul işte yaaBir ip ucu daha verim o zaman evli:)
Kesinlikle çok keyifli. Tanıyoruz birbirimizi. Geçen sene kendi adıma kimseyi tanımadığım için olumsuz bi noktasını da hissetmemiştim. Herkes eşit uzaklıktaydı bana. Ta ki Melinda nın talihsizliğine kadar.Bu yıl çekiliş çok çok daha eğlenceli diye düşünen sadece ben miyim?
Gereksiz insanlarla boşuna uğraşmışız