2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Kupa ve ayraç için oraya gideceğim.
41 buradanın yanında bir bir yer var. Olmadı kupa için oraya bakarım.
Outlet öldü artık Avmlere nazaran çok hoş bir yerdi

Ya çok gidesim geldi benimde. 41 burda da çok ferah bir yer ama. Benim yerime de dolaş.
Yanında neresi vardı hatırlayamadım. Oldukça kısıtlı vakitte gitmiştim sırf görmek için zaten.
Asmu izmite ilk geldiğim sene sadece Dolphin vardı sadece. O sene içerisinde ncty açılmıştı. Belsanın üst katındaki cafelere beni götürdüklerinde yaşadığım hayal kırıklığına hala çok gülerim.
Fakat çok hızlı ve muazzam şekilde gelişti İzmit.
Tramwayda tamamlansın. O çilesi bitince gelip yerleşcem

Ben çok seviyorum izmiti. Tek belsalı dönemleri de, yıkık dökük halini de
Umuttepe de mi okudun sen.

İtiraf ediyorum ben ciddi ciddi @kalinkaselin den şüpheleniyorum
ipucu ne vermişti selin

Ben çok seviyorum izmiti. Tek belsalı dönemleri de, yıkık dökük halini de
Umuttepe de mi okudun sen.

ipucu ne vermişti selin
Hazırlık merkezde Anıtpark yerleşkesi. Daha sonra veziroğlu yerleşkesi Umuttepeye mühendislik geç taşındı. Barakalarda 1 sene okudum. Sonra Umuttepe.
İzmit i bende sonradan çok sevdim. Okul bitince de orda kalmak için çabaladım ama olmadı. Ank da iş daha cazip oldu. Derken sevdiceğimle yeniden yolumuz kesişti, dolayısı ile izmitle de.

Nasip kısmet işte Mutluluklar tekrar.

Bu yıl çekiliş çok çok daha eğlenceli diye düşünen sadece ben miyim?
Gereksiz insanlarla boşuna uğraşmışız
Kesinlikle çok keyifli. Tanıyoruz birbirimizi. Geçen sene kendi adıma kimseyi tanımadığım için olumsuz bi noktasını da hissetmemiştim. Herkes eşit uzaklıktaydı bana. Ta ki Melinda nın talihsizliğine kadar.
Ama bu sene çoooook keyifli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…