2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Ya seni severimde, ama sonra cesmi nazın kurbanı olma hakkımı elimden almış olursun :KK52:
Bu sözlerimle uçurtma avcısı hatırladım. Ne güzel sözler..

"…yalnızca bir günah vardır, tek bir günah. O da hırsızlıktır. Onun dışında bütün günahlar hırsızlığın çeşitlemesidir.

“Bir insanı öldürdüğün zaman, bir yaşamı çalmış olursun.” dedi baba. “Karısının elinden bir kocayı, çocuklarından bir babayı almış olursun. Yalan söylediğinde, birinin gerçeğe ulaşma hakkını çalarsın. Hile yaptığın, birini aldattığın zaman doğruluğu, haklılığı çalmış olursun.”

Tüm algılarımı senin üzerine çevirdim şuan Asmu :süslü:
Senin ipucun neydi ki?
Bitek çekiliş olduğunda hissetmiştim dediğinği hatırlıyorum :KK58:

Evet bu çıkmasın şimdi bana demiştim. O kişi çıktı :kahve:
Açık biri demiştim :kahve:
:KK200:
Seni katim olarak seçtim o zaman. :KK45:
Hani bendim katilin, vaz mı geçiyorsun artık benden ?:cry:

Ben senin katilin olamam. Kes ümidini benden. Çünkü sen benim katilimsin.

Yok seni direk eledim, sen benim için bu çıkmasın bana demezsin :KK60:
Hayır kötü anlamda söylemedim. Asla.. Kabalı ettiysem kusura bakmasın sevgili kurbancım:cool:
O kişide isimler arasında var. Bana çıkma ihtimalı vardı sonuçta :KK51: neyse ben biraz temizlik yapayım :temizlik::temizlik::temizlik:

Çok konuştum ben kaçayım, yoksa dersimi kaçıracağım. :KK55:
Çıkışta da hocanın yanından keyifli ayrılırsam, biraz kitapçılarda dolanacağım, kurbanıma ciciler bakacağım.
Hoş keyifsiz ayrılırsam da kurbanımın güzel yüzünü aklıma getirip yine ona güzel ciciler bakarım ben. :KK60:

Kesin benim o kurban :KK15:
ah ah evlenmeden söylemiydin sen. cin gibiydin cin. dün o yemekleri yapmaycaktın :işsiz:

Ispanak kafa yaptı ben de :eğlence:

X