- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #1.281
Niye ben @__ATALANTE ? Bahseder misin biraz?
o kadar ipucu verdim canım açık açık söylettirme anla işte sen
istanbulda oturan çocuklu diyeceksin di mi?Günaydın.. Kocaman bir ipucuyla geliyorum.
Benim kurbanımın bir özelliğini söylersem sanırım sadece 2 kişi üstüne alınır.
rahat bırakın kız katilimiAma şimdi niye benim üstüme geliyosunuz
Çocuklular katilinizi kurtarın
ama ama ben de çok severim onları patlatmayı neden bana bırakmadın bu zevki sevgili katilciğim:) paket de tamamdır:)
Paketlemek için çıt çıt li balonlar olur ya patlar böyle pakette onu kullanım didim patlatmaktan paketi zor yaptım:)
hemen not alın lolisciler. (istanbulda oturan çocuklu diyeceksin di mi?
Melike ya da ben
rahat bırakın kız katilimi
ama ama ben de çok severim onları patlatmayı neden bana bırakmadın bu zevki sevgili katilciğim
Gittim çokta beğendim. Outlete i de severdim ama orayı öldürmüş.ben sadece kitap aldım.
güzel bir yerden seçmek istiyorum hediyelerinihaftasonu alacağım inşallah. ayraç yapacaktım aslında.
SiziSeviyorumDemismiydim 41 buradaya gittin mi.
Kupa ve ayraç için oraya gideceğim.Gittim çokta beğendim. Outlete i de severdim ama orayı öldürmüş.
İçime doğuyordunKurbanımın kitapları ve ayracı geldiii kiii
Çok saf benim kurbanım hiçççç beni aklına bile getirmiyor
Ben olabilir miyim?Kurbanımın kitapları ve ayracı geldiii kiii
Ahaha olabilir
evet, saf köylü bir insanım ben. Dışarıdan bakan cingöz bir şey sanır ama hiç öyle değilimdir.Kurbanımın kitapları ve ayracı geldiii kiii
insanın her dediğine de inanılmaz ki saf işteİçime doğuyordunYeni tanıdığım biri dediğin için üstüme almadım
Yoksa elektirik almıştım sendeninsanın her dediğine de inanılmaz ki saf işte
ayy kalp kalbe karşı vallahi, ben ayırmıştım zaten (azcık ben de patlattım dayanamadım ama )