- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #1.341
Gizim evlenmeyelim. Farklı olalım değil mi. Baksana sayımız nekadan güzel, azıcığız
Evet kuzum, öyle yapalım. Bu sene de bekar gezelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gizim evlenmeyelim. Farklı olalım değil mi. Baksana sayımız nekadan güzel, azıcığız
Kurbanıma bugün çok güzel kitap(lar) aldım, ona kitap alırken kendime de Budala kitabını aldım. Ortak okuma etkinliğine de hazırladı beni kurbanım sağ olsun, uzaktan bile beni düşünüyor. Çok seviyorum ben onu.
Bende kesin bi saflık var Mesajını okuyunca hemen seni etiketledim. koş cesminaz katilini buldum bak seni anlatıyo diyeSevgili Giz,
Acaba kurbanın 30lu yaşlarında, yeni evli, senden biraz uzakta yaşayan ama Ankara'yı çok seven bir insan mı?
Bende kesin bi saflık var Mesajını okuyunca hemen seni etiketledim. koş cesminaz katilini buldum bak seni anlatıyo diye
Of ben of
Evet kuzum, öyle yapalım. Bu sene de bekar gezelim.
keşke banada budala alsaydınKurbanıma bugün çok güzel kitap(lar) aldım, ona kitap alırken kendime de Budala kitabını aldım. Ortak okuma etkinliğine de hazırladı beni kurbanım sağ olsun, uzaktan bile beni düşünüyor. Çok seviyorum ben onu.
Sevgili Giz,
Acaba kurbanın 30lu yaşlarında, yeni evli, senden biraz uzakta yaşayan ama Ankara'yı çok seven bir insan mı?
Ben?Kandıramazsın beni.
Hem herkes evlilere alıyor, ben bekar birine alacağım.
Bende kesin bi saflık var Mesajını okuyunca hemen seni etiketledim. koş cesminaz katilini buldum bak seni anlatıyo diye
Of ben of
Kandıramazsın beni.
Hem herkes evlilere alıyor, ben bekar birine alacağım.
Sayfalara yetişcem diye kısa devre yaptı sanırım beynimNAR yaaaa
çok tatlısınSayfalara yetişcem diye kısa devre yaptı sanırım beynim
söz mü
keşke banada budala alsaydın
yok daha vermedimSöz tabi, yazın bekar gezeceğiz.
Sen toplu 3'ünü sipariş vermemiş miydin yoksa verecek miydin ?
Ben alamadım ama katil adayların alır belki.
Baaakkkk bunu ipucu olarak alırım, sonra evli birine gönderirsen küserim
yok daha vermedim
Yazın izmirde mi oluyorsun. Oralarda gezelim
O zaman bana kesin ŞEker Portakalını aldın biliyorumNişanlıyı bekar sayıyorum tabiki de.
Küsmek yok öyle
Hem sen bana yolluyordun, o zaman sana gönderemem ki istesem de.
Küsmek yok öyle
Hem sen bana yolluyordun, o zaman sana gönderemem ki istesem de.
O zaman bana kesin ŞEker Portakalını aldın biliyorum
Hee doğru ben sana yolluyordum değil mi