2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

O zaman söyle yapalım. Kurbanımıza sormak istediğimiz soruları soralım. Ve hepimiz cevaplayalım.
Mesela ben sorayım.

Kurbanım Hiç tarzın olmayan bir kitap seçsem senin için ilki yaşamana vesile olmam hoşuna gider mi yoksa pof naptın sen Naz mı dersin?
Her tarzın iyi örneklerini severim benim için sorun olmazz

kuzum kendi adıma benim listemdekilerden alsan daha memnun olurum gibi
çünkü çok fazla okumak istediğim kitap var ve listem hiç azalmıyor
bir de ben cidden böyle pucca tarzı ne bilim dizüstü edebiyatı deniyor onları hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmiyorum, aşk romanı da sevmiyorum (sırf aşk romanı olanları, pembe dizi gibi olanları), vampirli ergen kitabı da sevmiyom, historical romance mı ne deniyor kapaklarında cıbıldak abiler ablalar oluyo, sana tutkunum, kalbim senin, aşkın yaksın beni gibi isimleri oluyo :KK70::KK70: onları hiç sevmiyom
dini kitap da sevmiyorum.. onlardan birini alırsan pof naptın sen diyebilirim :KK53:
Çok güzel anlatmışsın bak öyle dandik kitap sevmem ne yalan söyleyeyim.Moder n klasikler tercihimdir.

Kurbancığımın kitap dışındaki hediyesi an itibarı ile evime ulaşmış durumda. Kupası da hazır. Kitaplar ve ayraç sipariş listemde, ama daha sipariş vermedim. Çikolata ve kahve ise aklımda hazır, bir ara AVM'ye gitmem lazım.
Başka birşey ister misin sevgili kurbancığım :KK15:
Benim bence senin kurbanın öyle hissediyorummm

Katliciğim kim olduğun hakında hiç bir fikrim yok yeni türlere yeni yazarlara açığım ama kişisel gelişim olmasın yeter onu gerçekten okuyamıyorum

X