2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

kurbanlar,katiller hepiniz çok tatlısınız:KK68:
Ben yetişemiyorum affola işlerde yoğun ama kitap siparişimi verdim. Çikolatamı Boludan almayı planlıyorum bi aksilik olmazsa o sıralar 2 günlük İstanbul seyahatim var. Bolçi seversin dimi kurbancım.
Kurbanın olmazsam ağlayabilirim. Bolçi miiiiii

Biliyorum kurbanın benim.En Büyük TÜRKİYE

hayır giz benim. kendine başka birini bulsan iyi edersin :63:

Niye küstün bana :)

:) benim çok mantıklı ıki tahminim var katılım olarak ezelneva yada asmu yu düşünüyorum:)
Eğer çıkarsa sebebini söylerim:)

Ama kurbanım çok tatlı ya kafası bi karışık bi karışık :)
ağlamak istiyorum. :mad::mad::mad:
beni katilin sandığın için demek ki kurbanın değilim senin :KK61:

Her şeyin tadını çıkarmalı. Bekarlığın da evliliğin de kuzumm
Evde kalmadık biz, sadece bekarlığın tadını çıkartıyoruz. :KK70:

ya ben çok şükür memnunum halimden. özge ve lavini uzun zamandır tanıyorum. onlar evlendi barklandı ondan şey ettim:kahve:

hayır giz benim. kendine başka birini bulsan iyi edersin :63:

ya ben çok şükür memnunum halimden. özge ve lavini uzun zamandır tanıyorum. onlar evlendi barklandı ondan şey ettim:kahve:

Benim de öyle aslında, bir istiyorum bir istemiyorum. O evliliğe geçişteki süreç de gözümde büyüyor. Gözümü açayım evimde olayım, hazıra konayım.:KK51:

Katilin olarak özel isteğin var mı kuzum bu arada ?:KK8:

DİKKAT DİKKAT
sevgili katiller-kurbanlar
gün içinde çoğumuz yoğunuz, çoğumuz aylağız, çoğumuz da benim gibi yoğun ama buraya takılmaktan iş yapamıyor :KK53:

azcık daha aktif olmaya çalışalım, katiller kurbanlar kaynaşsın, hediye alırken daha heyecanlı oluyor böylece

:KK56:

Kızlar Melinda'ya katılıyorum.
DonukPudra DonukPudra , _Lavin_ _Lavin_ , Y yesil_zeytin_ ,@_ezelneva_ , Skosnob Skosnob , loliss loliss , __giz__ __giz__ , @__ATALANTE ,@melikeeee , kalinkaselin kalinkaselin , xyzt-5544 xyzt-5544 , @N-A-R daha SIK gelmeye çalışalım, kendimiz hakkında biraz daha ipucu verelim. :KK23: Konuşalım , anlaşalım. :KK74:

O zaman söyle yapalım. Kurbanımıza sormak istediğimiz soruları soralım. Ve hepimiz cevaplayalım.
Mesela ben sorayım.

Kurbanım Hiç tarzın olmayan bir kitap seçsem senin için ilki yaşamana vesile olmam hoşuna gider mi yoksa pof naptın sen Naz mı dersin?

Benim de öyle aslında, bir istiyorum bir istemiyorum. O evliliğe geçişteki süreç de gözümde büyüyor. Gözümü açayım evimde olayım, hazıra konayım.:KK51:

Katilin olarak özel isteğin var mı kuzum bu arada ?:KK8:
sevginle hazırlaman yeterli :KK68::KK60: kitaplar zaten listemde var :KK66:

O zaman söyle yapalım. Kurbanımıza sormak istediğimiz soruları soralım. Ve hepimiz cevaplayalım.
Mesela ben sorayım.

Kurbanım Hiç tarzın olmayan bir kitap seçsem senin için ilki yaşamana vesile olmam hoşuna gider mi yoksa pof naptın sen Naz mı dersin?

Naz dedin, yoksa kurbanın ben miyim :deli:
Her türlü kitabu kabul ederim, ama çok uç bişeyse, mesela şuan hiç aklıma gelmeyen bir tür :KK53:, o zaman da en azından denemiş olurum sevmesem bile. Benim için sakıncası yok yani. Kütüphanemde var yazanlardan olmadığı sürece hepsini memnuniyetle karşılarım Hoppa

Mesela ben sorayım.

kuzum kendi adıma benim listemdekilerden alsan daha memnun olurum gibi
çünkü çok fazla okumak istediğim kitap var ve listem hiç azalmıyor
bir de ben cidden böyle pucca tarzı ne bilim dizüstü edebiyatı deniyor onları hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmiyorum, aşk romanı da sevmiyorum (sırf aşk romanı olanları, pembe dizi gibi olanları), vampirli ergen kitabı da sevmiyom, historical romance mı ne deniyor kapaklarında cıbıldak abiler ablalar oluyo, sana tutkunum, kalbim senin, aşkın yaksın beni gibi isimleri oluyo :KK70::KK70: onları hiç sevmiyom
dini kitap da sevmiyorum.. onlardan birini alırsan pof naptın sen diyebilirim :KK53:

Mesela ben sorayım.

Normalde bir şey demem, keyifle okurum ama benim kütüphanemde ekli değil tüm kitaplarım, evimde olma riski olduğu için okumak istediklerim arasından olursa sevinirim. Ama benim tarzıma çok çok uzaktır, riske girmek istersin ve elimde olan bir kitaptır, yine de üzülmem, seninkini saklar, kendim de olanı başkasına hediye ederim.

kuzum kendi adıma benim listemdekilerden alsan daha memnun olurum gibi
çünkü çok fazla okumak istediğim kitap var ve listem hiç azalmıyor
bir de ben cidden böyle pucca tarzı ne bilim dizüstü edebiyatı deniyor onları hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmiyorum, aşk romanı da sevmiyorum (sırf aşk romanı olanları, pembe dizi gibi olanları), vampirli ergen kitabı da sevmiyom, historical romance mı ne deniyor kapaklarında cıbıldak abiler ablalar oluyo, sana tutkunum, kalbim senin, aşkın yaksın beni gibi isimleri oluyo :KK70::KK70: onları hiç sevmiyom
dini kitap da sevmiyorum.. onlardan birini alırsan pof naptın sen diyebilirim :KK53:

Hay aksi tam da çok cıbıl abili kitap almıştım sana. Bikolata yakışıklılarıyla teslim ediliyordu kitabın :KK70::KK70:

Normalde bir şey demem, keyifle okurum ama benim kütüphanemde ekli değil tüm kitaplarım, evimde olma riski olduğu için okumak istediklerim arasından olursa sevinirim. Ama benim tarzıma çok çok uzaktır, riske girmek istersin ve elimde olan bir kitaptır, yine de üzülmem, seninkini saklar, kendim de olanı başkasına hediye ederim.
Ay kuzum benim. Senin naifliğine bayılıyorum. Hayatında karşılaştığın herşey kalbin gibi olsun hep.

Kurbancığımın kitap dışındaki hediyesi an itibarı ile evime ulaşmış durumda. Kupası da hazır. Kitaplar ve ayraç sipariş listemde, ama daha sipariş vermedim. Çikolata ve kahve ise aklımda hazır, bir ara AVM'ye gitmem lazım.
Başka birşey ister misin sevgili kurbancığım :KK15:

bide kokulu mektup isterim :KK70:

Kurbancığımın kitap dışındaki hediyesi an itibarı ile evime ulaşmış durumda. Kupası da hazır. Kitaplar ve ayraç sipariş listemde, ama daha sipariş vermedim. Çikolata ve kahve ise aklımda hazır, bir ara AVM'ye gitmem lazım.
Başka birşey ister misin sevgili kurbancığım :KK15:

Kendin getirsen, bir sarılsam, karşılıklı kahve içsek olmaz mı ? :KK33:

Naz dedin, yoksa kurbanın ben miyim :deli:
Her türlü kitabu kabul ederim, ama çok uç bişeyse, mesela şuan hiç aklıma gelmeyen bir tür :KK53:, o zaman da en azından denemiş olurum sevmesem bile. Benim için sakıncası yok yani. Kütüphanemde var yazanlardan olmadığı sürece hepsini memnuniyetle karşılarım Hoppa
Ben daha adımı yazamamışım ya :KK70: yazık kurbanıma :KK70:

X