- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
Geçen sene bekar bir hatunken şimdi evinin hatunu oldun bak
İnş yıllarca sürsünGeçen sene daha nişanlı bile değildim hatta
canımkalinkaselin ciğim bana sordurttuydu sevgilisi hangi takımı tutuyor diye, bu sene evimizde kitaplığımda duruyor takım ayraçları
Uzuuunnn yıllar devam edelim bu şekilde inşallah aynı düzenle de hepimizin ahaytındaki güzel nice gelişmelere odaklanalım inşallah
her ay iki kişiye çok olur12'yi geçmesin zaten bence de, hatta kitap aşığının tüm kitapları eline ulaşınca o topikten kararlaştıralım herşeyi, ondan sonra yeni topik açalım ki katılmak isteyen olmasın. bu topik için yaptığımız gibi yani
Gerçi yılbaşı çekilişine katılan herkes katılmak istiyorsa 121'yi geçiyoruz sanırım. E o zaman da 2 ay ikişer kişiye alırız, zorlamaz herhalde değil mi
her ay iki kişiye çok olur
1 2 ay idare edilebilir de, ama bütün aylar 2 kişi fazla olur.Her ay olmaz zaten canım. Şuan 14 kişi gözüküyoruz ya, maksimum 2 ay iki kişiye olur. Olmaz mı
1 2 ay idare edilebilir de, ama bütün aylar 2 kişi fazla olur.
kızlar da fikirlerini söylesin
evet bende böyle düşünüyorumBütün aylar bence de fazla olur, o zaman katılamayabilirimAma maksimum 2 aya kadar zorlarım kendimi
evet bende böyle düşünüyorum
Geçen sene daha nişanlı bile değildim hatta
canımkalinkaselin ciğim bana sordurttuydu sevgilisi hangi takımı tutuyor diye, bu sene evimizde kitaplığımda duruyor takım ayraçları
Uzuuunnn yıllar devam edelim bu şekilde inşallah aynı düzenle de hepimizin ahaytındaki güzel nice gelişmelere odaklanalım inşallah
AMİNİnş yıllarca sürsün
değiştirn değil mi selin.
ip ucuversene:)
O zaman sen bana yolluyorsun değil mi canım benim katilimBelli etmemek için pek ilgilenmiyomus gibi yapıyodum anlarmış gibi Geldi taktik değiştirdim:) degistirdim filozof da süpriz olsun değil mi heyecan onun da hakkı:)
:) olabilir mi acabaO zaman sen bana yolluyorsun değil mi canım benim katilim
beni de zorlamaz sankim.. en az 40 tl olacak 1 aydaYeni gün için bence kitap asiginin kitaplarının bitmesini beklesek olmaz mı ayıp olmasın kıza vaktimiz var zaten:)
Ayrıca bir iki ay çift almak beni de çok zorlamaz sanırım...
okumak istediklerime biraz daha kitap ekledim
umarım katilim henüz karar vermemiştir alacağı kitaba
listeme yurttan sesler korosu diyenler utansın
okumak istediklerime biraz daha kitap ekledim
umarım katilim henüz karar vermemiştir alacağı kitaba
listeme yurttan sesler korosu diyenler utansın