- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 35
- Konu Sahibi KenyaliZehra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hele ben limitimi zorluyorum resmen.beni de zorlamaz sankim.. en az 40 tl olacak 1 ayda
zaten kitap almalara doyamıyoruz.. ne ara okuyacağız bakalım o kadar kitabı
dün onu düşündüm ben de iyi ki gelmiş donukpudram diyeHele ben limitimi zorluyorum resmen.
SEnin vikitapta 30+dedigin gruba da girdim
Nereye yetiseceksem.
Yeniyilda orayi da takip edip okumak istiyorum. en.azindan ortak etkinlik bahanesine sartlandiririm kendimi .bakalim hayaller hayatlar yasamazsam.
Iyi ki katilmsiim araniza ciddi anlamda askim geri geldi..
Wc ye diye.girip orda da okucam.nerdeyse.evde
selam kızlar
en güzel sabahlar ben ve katilimin olsun kurbanıma küsüm
dün onu düşündüm ben de iyi ki gelmiş donukpudram diye
ne çok şey paylaştık zamanında, şimdi o tür paylaşımlar kalmadı bizim topikte ama biz burda kitap kardeşi olarak kaldığımız yerden devam ediyoruz
iyi ki geldin, çok seviyorum seni
Burdayım canım GünaydınKatilim, bi ses ver bana
Katilim, bi ses ver bana
Hangisini alsan severim canım hiçççç sıkıntu yokKızlar ben hala seçemedim hangi kitabı alacağımııı
günaydın kızlar
benim kurbancığım uslu uslu duruyo
katilim kim hiiiiç fikrim yok
o kadar dedektifli dizi film izliyorum ama tık yok, hiçbir fikrim yok kim olduğuna dair.
bana da sen mi alıyorsun acabasıBen nedense Y yesil_zeytin_ ciğimden süpheleniyorum. Sanki bana o alcak
bana da sen mi alıyorsun acabası
küsüm sana iban hala göndermedinDemek ki ben değilim kurbanın, çünkü sen bana küs değilsin
almayı çok isterdim alıyorda olabilirimBen nedense Y yesil_zeytin_ ciğimden süpheleniyorum. Sanki bana o alcak
Burdayım canım Günaydın
Pistt naber şeker
Benimkiler arasından seçeceksen tüyo verebilirim sanaKızlar ben hala seçemedim hangi kitabı alacağımııı
İtiraf ediyorum, Kara Murat benimgünaydın kızlar
o kadar dedektifli dizi film izliyorum ama tık yok, hiçbir fikrim yok kim olduğuna dair.
küsüm sana iban hala göndermedin
almayı çok isterdim alıyorda olabilirim
Buradayım canım.Katilim, bi ses ver bana
_meLinDa_selam kızlar
en güzel sabahlar ben ve katilimin olsun kurbanıma küsüm
Canım, hangisini alırsan al. Ben sorun etmem. Kasma kendini.Kızlar ben hala seçemedim hangi kitabı alacağımııı
Hâlâ mı anlamadın? Benim işte, ben alacağım sanagünaydın kızlar