- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
selam kızlar.
dün rüyamda bana alacak kişiye sesleniyordum. burada YKM yok ben oradaki x marka göz kalemini kullanıyorum gönderir misin diyordum
ondan önceki akşam da rüyamda 10 küçük zengi kitabım kaybolmuştuOlur kuzu gönderirim, ismini ver sen
ondan önceki akşam da rüyamda 10 küçük zengi kitabım kaybolmuştu
Kızlar bugün o kadar değişik bişey oldu ki
Oğlum oyuncak istedi markete girdik
Benim 1 yıl önce gördüğümde bayıla bayıla aldığım gördüğüm anda aşık olduğum kupa takımı rafta duruyo o markette 1 yıldır gormuyodum bugün şak diye karşıma çıktı :) direk kaptım umarım kurbanım beğenir çünkü Kupami soran o kadar kişi oldu ki...
Kupam çok içime sindi çok:)
Veee kardeşimle kendime ledli sayfa aydınlatıcı alacaktım bugün biraz baktım bide ne girim kampanya yapmışlar 2 alana 1 tane hediye diye bende hediyeyi hediye edicem kurbanıma çok şanslı çok:)
lavincim sizin oralarda bir avm bir kitapçı vardı. sanırım cafe ye açılıyordu bir kapısı da. oradan alabilirsin bana kupa mıŞanslı kişi ben miyim yoksaaa
yazdım ama çok belli olur diye sildimherkes çok ketumazıcık ipucu verin
herkes çok ketumazıcık ipucu verin
beğenirim ben kuşkun olmasınteşekkür ederim
lavincim sizin oralarda bir avm bir kitapçı vardı. sanırım cafe ye açılıyordu bir kapısı da. oradan alabilirsin bana kupa mı
benim 10 küçük zenci kitabım var. kaybolduğunu görmüştüm:)Y yesil_zeytin_ ykm var burada rimelin adını alayım.Kitabını da on küçük zenci paketleyip yollayayım.
azıcık ucundanyazdım ama çok belli olur diye sildim
tarif edebildim mi:)Yerini de tarif ettiğine göre alabilirim:):)
benim 10 küçük zenci kitabım var. kaybolduğunu görmüştüm:)
rimel içinde teşekkürederim
azıcık ucundan
tarif edebildim mi:)
var var olmam miinstagramı var
ama bana alacağın hiç içime doğmuyor cesminazcığım.İpucu veriyorummmm, aldığım kupayı kullanabileceğim biri
var var olmam mi
ama bana alacağın hiç içime doğmuyor cesminazcığım.
instagramı var
İpucu veriyorummmm, aldığım kupayı kullanabileceğim biri
Kızlar bugün o kadar değişik bişey oldu ki
Oğlum oyuncak istedi markete girdik
Benim 1 yıl önce gördüğümde bayıla bayıla aldığım gördüğüm anda aşık olduğum kupa takımı rafta duruyo o markette 1 yıldır gormuyodum bugün şak diye karşıma çıktı :) direk kaptım umarım kurbanım beğenir çünkü Kupami soran o kadar kişi oldu ki...
Kupam çok içime sindi çok:)
Veee kardeşimle kendime ledli sayfa aydınlatıcı alacaktım bugün biraz baktım bide ne girim kampanya yapmışlar 2 alana 1 tane hediye diye bende hediyeyi hediye edicem kurbanıma çok şanslı çok:)
ondan önceki akşam da rüyamda 10 küçük zengi kitabım kaybolmuştu
Ben de ancak işle ilgili rüyalar göreyim işte, senin ne aksiyonlu ruyaların var öyle