- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.741
kız ben seline gönderdim ya yurtiçi ilen_meLinDa_ mıydı mng yle gönderen?
Bilmem hiç ilgilenmiyorum. Benim katilim de kayıpAcaba uğramayanlardan mı
Ben olsam da sorun etmem.Sağol canım. Bu yıl topiğe de çok gelemedim bi de böyle olunca çok üzüldğm hakkını veremedim çekilişin diye.
Asmumm sen kime alıyorsun ? Bana alma durumun var mı ?
Bilmem hiç ilgilenmiyorum. Benim katilim de kayıpAcaba uğramayanlardan mı
kız ben seline gönderdim ya yurtiçi ilen
Bana sorun olmaz Melike, iş adresimi verdim ben. Cumartesi burada olmayınca pazartesi getiriyorlar.kızlar bir şey soracağım şimdi ben kargoyu bugün göndereceğim ama ya yarın gelirse de ulaşamasa kimler için sıkıntı olur cumartesi gelmesi?
bence sen bana alacaksın canım öyle sanıyorum, ay nihayet bir katil adayı bulabildim kendimeBana sorun olmaz Melike, iş adresimi verdim ben. Cumartesi burada olmayınca pazartesi getiriyorlar.
tıpSeninki evli miydi ? Sana da sorayım.
Benim icin sorun olmazGidemedim okula biraz mırın kırın ettiler ama yapacak bir şey yok. Eşim de okulda belletmen nöbetçi yalnızım yani
Ümidini kes dedin yaBen sana böyle mi yapıyordum ?
Son ben alacakmışım hissediyorumGeçen sene ilk ben almıştım, bu sene sona mı kalacağım acaba ?Çok merak ediyorum, katilimi de bulamadım zaten.
Benim icin sorun olmaz
Zaten en son ben alcm bence
Siz iyi olun Nil ile
Geçen sene ilk ben almıştım, bu sene sona mı kalacağım acaba ?Çok merak ediyorum, katilimi de bulamadım zaten.
Aynı duyguları paylaşıyoruz kaderdaşlarımSon ben alacakmışım hissediyorumSende gönderdin oysaki
Sonunda doğruyu buldun Melikebence sen bana alacaksın canım öyle sanıyorum, ay nihayet bir katil adayı bulabildim kendimebiraz geç oldu ama
atalante , profil fotografın çok hoş. kim o? hangi ünlüAynı duyguları paylaşıyoruz kaderdaşlarımNe katilimi buldum, nede hediyelerimgeldi