2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

kızlar selam genetık test sonuclarım cıkmıs randevu aldım dr çarsamba gunu gıdıyorum hadi hayırlısı bakalım inş kötü bişey yoktur

hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlarla dönersin...

millet artık sürtünerek hamile kalıyo ya tövbe estağfurullah moda bu oldu şimdide sonra da ne olacak şimdi diye kara kara düşünüyolar.

millet artık sürtünerek hamile kalıyo ya tövbe estağfurullah moda bu oldu şimdide sonra da ne olacak şimdi diye kara kara düşünüyolar.

Bende senin cevabını okudum tam sana yazacaktım sen yazmışsın burdan..bizdemi öyle denesekki acep.belki biz yanlış yapıyoruzdur ner dersin

hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlarla dönersin...

saol cnm guzel dıleklerın ıcın ama ben carsambayı beklıyemedım bugun saat 11:30randevu aldım dr gıdıyorum dualrınıza ıhtıyacım var inş sonuclarım temız cıkar

selam arkadslar dr gıttım test sonuclarımı gosterdım bende bısey cıkmadı kan pırtılasması felan ama esımın kromozom testınde dr dedıgıne gore problem varmıs bızı genetık tanı polıklnıge yönlerdirdi 1 testı cıkmamıs esımın bende ayın 18 randevu aldım egıtım arastırma hastanesınden gıdıcez bakalım muayne ettı benı yumurtam 15mm buyumus catlıcak bu aralar herhalde hac mm olunca calıyor acaba

geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatırsınız...tedavi yöntemi nasıl oluyor acaba...

Geçmiş olsun cnm.umarım çok büyük bir problem değildir.

canımbsen napıyorsun...çalışmalar nasıl giidiyor.

Bugün son tohumları atıyoruz bakalım.dr yarın gel demişti bakacak bakalım ovulasyon gerçekleşmişmi diye.ama anlamadığım hala kasık ağrım devam ediyor ve dün yoğun bi şekilde akıntım oldu

Bugün son tohumları atıyoruz bakalım.dr yarın gel demişti bakacak bakalım ovulasyon gerçekleşmişmi diye.ama anlamadığım hala kasık ağrım devam ediyor ve dün yoğun bi şekilde akıntım oldu

hayırlı olsun inşallah canım...ağrın belki yumurtladığın içindir...

İnşallah kolay bir tedavi yöntemi vardır. En azindan artik ne olduğunu biliyorsun ve ona gore yolunu cizersin. Allah kolaylıklar versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…