2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

kızlar ben geldim malesef sonuç negatif...

Hadi yaaa...ama çıkmamış candan ümit kesilmezmiş tatlım.dr da söylemişti sana belli olmayabilir diye regl olana kadar hala bir umut var 3.4 gün sonra tekrarla bence testi hiç belli olmaz

inşallah:16:gerçi günüm daha geçmedi hala umudum var...bat 6 temmuz pazartesi testi tekrarlamayı düşünüyorum regli gelmezse...

Daha erkendir o yuzden cikmamistir. Pazartesi ola hayr ola..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah:16:gerçi günüm daha geçmedi hala umudum var...bat 6 temmuz pazartesi testi tekrarlamayı düşünüyorum regli gelmezse...

değerin kaç canım aşağı yukarı tahmin edebiliriz var mı yok mu 2 nin altıydaysa yoktur ama 2 ve üzeriyse hamile olma ihtimalin çok yüksek

zaten pazar günü regl olup olmuyacağımı anlarım pazartesi günde bi polikilinikte tekrar kan testi yaptırırım...ben inaanıyorum pozitif çıkacağına hala umudum var...değerlerim 0.22 ...

selam kızlar..hayırlı cumalar...nerelerdesiniz...

Kızlar dün geceden beri sol tarafımda bi ağrı var ve geçmiyor bugün 15.günüm sizce nedir bu çatlamamı gerçekleşiyor acaba.(bu arada benim genelde hep solda Olgun yumurta olur)

Kızlar dün geceden beri sol tarafımda bi ağrı var ve geçmiyor bugün 15.günüm sizce nedir bu çatlamamı gerçekleşiyor acaba.(bu arada benim genelde hep solda Olgun yumurta olur)

olabilir canım bende de hep ağrı olur hatta yumurta gelişirken bile hissedebiliyorum

iyiyim canım sağol...yumurtlamaya başlamış olabilirsin...çalışmalara devam...

dimi evet zaten o yüzden çalışma diyoruz ya ders gibi oldu artık ama renklendirmek için bişeyler yapmaya çalışıyorum ciciler alıyorum kendime :1:

Normal günde insan daha istekli oluyor ama bu çalışma zamanı gelince yok gelmiyor psikolojik :)ciciler ala ala koyacak yer kalmadı:))

Son düzenleme:
Kıyılarda köşelerde henüz kullanmadığım bişeyler olacaktı bu gece onları deneyim barii.ama işin garibi bende istek yok napcaz :1::1:

perıdrol cnm o sorun bendede var hıc ıstek yok bılmıyorum buda bır sorunmu vajınısmusu yendıgımden buyana hıc ıstek yok neyapcaz bılmıyorum duzelır dedıler bana ama duzelmadı acaba heycanmı kalmadı yaw sadece gorev ıcabı yapıyoruz valla bebıs olsun da baska bısı ıstemıyorum allahın ıznı ıle

perıdrol cnm o sorun bendede var hıc ıstek yok bılmıyorum buda bır sorunmu vajınısmusu yendıgımden buyana hıc ıstek yok neyapcaz bılmıyorum duzelır dedıler bana ama duzelmadı acaba heycanmı kalmadı yaw sadece gorev ıcabı yapıyoruz valla bebıs olsun da baska bısı ıstemıyorum allahın ıznı ıle

Yok tatlım heycan olmamasından değil kafamızın içinde çocuk düşüncesi varda o yüzden mecburi görev gibi hissediyoruz.ama normalde öyle bişi olmuyor

kızlar tarçın tüketin isteksizliğe çok iyi geliyor:1:...bende de var aynı sorun baya faydasını görüyorum:9::9::9:...

Back