- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
kızlar selam genetık test sonuclarım cıkmıs randevu aldım dr çarsamba gunu gıdıyorum hadi hayırlısı bakalım inş kötü bişey yoktur
Hadi hayırlısı cnm inş iyi haberlerle gelirsin.testlerde ne yazıyor peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selam genetık test sonuclarım cıkmıs randevu aldım dr çarsamba gunu gıdıyorum hadi hayırlısı bakalım inş kötü bişey yoktur
Hadi hayırlısı cnm inş iyi haberlerle gelirsin.testlerde ne yazıyor peki
sonuclar elımde deıl aradım ögrendim cnm
Anladım cnm hakkında hayırlısı.umarım bi sorun yoktur
inş cnm yaaa korktum bıan valla
millet artık sürtünerek hamile kalıyo ya tövbe estağfurullah moda bu oldu şimdide sonra da ne olacak şimdi diye kara kara düşünüyolar.
hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlarla dönersin...
Korkma canım sonuç olumsuz da olsa tedavisi var sonuçta o yüzden için rahat olsun
Bende senin cevabını okudum tam sana yazacaktım sen yazmışsın burdan..bizdemi öyle denesekki acep.belki biz yanlış yapıyoruzdur ner dersin![]()
selam arkadslar dr gıttım test sonuclarımı gosterdım bende bısey cıkmadı kan pırtılasması felan ama esımın kromozom testınde dr dedıgıne gore problem varmıs bızı genetık tanı polıklnıge yönlerdirdi 1 testı cıkmamıs esımın bende ayın 18 randevu aldım egıtım arastırma hastanesınden gıdıcez bakalım muayne ettı benı yumurtam 15mm buyumus catlıcak bu aralar herhalde hac mm olunca calıyor acaba
geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatırsınız...tedavi yöntemi nasıl oluyor acaba...
selam arkadslar dr gıttım test sonuclarımı gosterdım bende bısey cıkmadı kan pırtılasması felan ama esımın kromozom testınde dr dedıgıne gore problem varmıs bızı genetık tanı polıklnıge yönlerdirdi 1 testı cıkmamıs esımın bende ayın 18 randevu aldım egıtım arastırma hastanesınden gıdıcez bakalım muayne ettı benı yumurtam 15mm buyumus catlıcak bu aralar herhalde hac mm olunca calıyor acaba
Geçmiş olsun cnm.umarım çok büyük bir problem değildir.
canımbsen napıyorsun...çalışmalar nasıl giidiyor.
Bugün son tohumları atıyoruz bakalım.dr yarın gel demişti bakacak bakalım ovulasyon gerçekleşmişmi diye.ama anlamadığım hala kasık ağrım devam ediyor ve dün yoğun bi şekilde akıntım oldu
hayırlı olsun inşallah canım...ağrın belki yumurtladığın içindir...