2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Öyle tabi.. İçinden nasil geliyorsa onu yap.. Eşim biliyor tabi daha annemlere kayin validemlere söylemedim az daha zaman geçsin.. Benim midem iki gündür kotu bulantilarim başladı.halsizlik yorgunluk desen öyle birde calisiyorum hepten zor. Yarin belki Dr.a söylerim de bana rapor versin on gün dinleneyim diye düşünüyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bencede cnm soyleme kımseye 3 ayın bıtene kadar ben oyle yapmayı dusunuyorum dr soyle cnm 10 gun dılen hem ıyı gelır evde kalman senın adına cok sevındımrabbim bizede nasıp eder inş

bencede cnm soyleme kımseye 3 ayın bıtene kadar ben oyle yapmayı dusunuyorum dr soyle cnm 10 gun dılen hem ıyı gelır evde kalman senın adına cok sevındımrabbim bizede nasıp eder inş

Eder inşallah en kisa zamanda.. Hep beraber bekleriz bebisleri..

canım ne güzel miden bulanmaya da başladı demek...bu durum herşeyin yolunda gittiğini gösteriyor...

Inyi cnm nasıl olsun seni görünce selam vereyim dedim:)

sağol canım şimdik bi sıkıntım yok gibi ama dünden beri çabuk yoruluyorum ayakta fazla kalınca kasıklarım ağrıyor..perşembe günü kan testi yaptırayım diyorum..bat 6 temmuz dr.um erken öğrenmemi söylemişti duruma göre iğne ye başlıyacaz.. sen neler yapıyorsun yum ne zaman...

Evet canım erken öğrenmende fayda var.hadi hayırlısı inş bi güzel haberde sende gelir.benimde Pazartesi itibariyle çalışmalar başlıyor.pazartesi Dr gidicem bakalım yumu lar ne durumda bakıcaz

Evet canım erken öğrenmende fayda var.hadi hayırlısı inş bi güzel haberde sende gelir.benimde Pazartesi itibariyle çalışmalar başlıyor.pazartesi Dr gidicem bakalım yumu lar ne durumda bakıcaz

inşallah canım...senden de güzel haberler bekliyoruz...

İnşallah sira sizler de.. Dört gözle bekliyorum haberlerinizi..
İnşallah öyledir ayni ilk gebeligim gibi hissediyorum.. Onda da çok kötü olmuştum..

o zaman erkek mi geliyor dersin...

o zaman erkek mi geliyor dersin...

Hayirlisiyla gelsin de erkek galiba... Zaten bir önceki daha farkliydi o kizdi sanirim.kiz sirasini savdim demek ki...

Hayirlisiyla gelsin de erkek galiba... Zaten bir önceki daha farkliydi o kizdi sanirim.kiz sirasini savdim demek ki...

öyle canım kısmette ne varsa o gelecek...benimde düşükler oğlumdan çok farklıydı...çin takvimine bakktın mı hiç ne yazıyor...

öyle canım kısmette ne varsa o gelecek...benimde düşükler oğlumdan çok farklıydı...çin takvimine bakktın mı hiç ne yazıyor...

Bir önceki için bakmistim kix cikiyordu bunda daha bakmadim.. Saglicakla gelsinler canim insallah..
Önümüzde ki hafta da senin heyecanini yasayalim insallah

öz önce kızlar buradaki bir bayan var 39 yaşında onun kan değerlerine baktım lh fsh estradiol coşmuş durumda elli küsürlerdeydi yani çok yüksek bu da yumurtlamanın olmadığını ya da kalitesiz olduğunu gösteriyo iki tane çocuğu var zaten ona yum lazım değil de benim değerlerim şu an normal ama yani diyorum ki 5 yılım falan kalmış riskli gruba girmeme yani 5 yılda çocuğum oldu oldu olmadı nanay biraz moralim bozuldu açıkçası

Sende bi alemsin söylediğin şeye bak.moralini bozmaya yer arıyorsun.kötüyü düşünüp çağırma.iyi düşün iyi olsun inş hepimizin yolunda gidecek herşey.bu bayramı çifte Bayram yapıcaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…