günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalar hepinize..
evt bende senın gıbı dusunuyorum baska dr gıtmek ıstemıyorum nedense dr gayet ıyı bır tane vıeo ızlemıstım bır dr dıyokı kurtaj sonrası 3 6 ay korunmaya gerek yok hemen olusan gebelıkte yasayacak olan sorunlar olur 6 ay sonunda olusacak gebelık sorunlu olur yanı hemen hamıle kalmakla beklemek arasında br fark yok dıyo dr eger sorulu bır gebelıkse dıyor sen nasılsın bakalım anne adayı esın ne durumda soyledınmı
Öyle tabi.. İçinden nasil geliyorsa onu yap.. Eşim biliyor tabi daha annemlere kayin validemlere söylemedim az daha zaman geçsin.. Benim midem iki gündür kotu bulantilarim başladı.halsizlik yorgunluk desen öyle birde calisiyorum hepten zor. Yarin belki Dr.a söylerim de bana rapor versin on gün dinleneyim diye düşünüyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bencede cnm soyleme kımseye 3 ayın bıtene kadar ben oyle yapmayı dusunuyorum dr soyle cnm 10 gun dılen hem ıyı gelır evde kalman senın adına cok sevındımrabbim bizede nasıp eder inş
hayırlı cumalar canımmm...
Öyle tabi.. İçinden nasil geliyorsa onu yap.. Eşim biliyor tabi daha annemlere kayin validemlere söylemedim az daha zaman geçsin.. Benim midem iki gündür kotu bulantilarim başladı.halsizlik yorgunluk desen öyle birde calisiyorum hepten zor. Yarin belki Dr.a söylerim de bana rapor versin on gün dinleneyim diye düşünüyorum...
Mrb.nasılsın cnm
mrb. canım iyiyim teşekkür ederim.. sen nasılsın...
Inyi cnm nasıl olsun seni görünce selam vereyim dedim:)
sağol canım şimdik bi sıkıntım yok gibi ama dünden beri çabuk yoruluyorum ayakta fazla kalınca kasıklarım ağrıyor..perşembe günü kan testi yaptırayım diyorum..bat 6 temmuz dr.um erken öğrenmemi söylemişti duruma göre iğne ye başlıyacaz.. sen neler yapıyorsun yum ne zaman...
Evet canım erken öğrenmende fayda var.hadi hayırlısı inş bi güzel haberde sende gelir.benimde Pazartesi itibariyle çalışmalar başlıyor.pazartesi Dr gidicem bakalım yumu lar ne durumda bakıcaz
İnşallah sira sizler de.. Dört gözle bekliyorum haberlerinizi..
İnşallah öyledir ayni ilk gebeligim gibi hissediyorum.. Onda da çok kötü olmuştum..
o zaman erkek mi geliyor dersin...
Hayirlisiyla gelsin de erkek galiba... Zaten bir önceki daha farkliydi o kizdi sanirim.kiz sirasini savdim demek ki...
öyle canım kısmette ne varsa o gelecek...benimde düşükler oğlumdan çok farklıydı...çin takvimine bakktın mı hiç ne yazıyor...
öz önce kızlar buradaki bir bayan var 39 yaşında onun kan değerlerine baktım lh fsh estradiol coşmuş durumda elli küsürlerdeydi yani çok yüksek bu da yumurtlamanın olmadığını ya da kalitesiz olduğunu gösteriyo iki tane çocuğu var zaten ona yum lazım değil de benim değerlerim şu an normal ama yani diyorum ki 5 yılım falan kalmış riskli gruba girmeme yani 5 yılda çocuğum oldu oldu olmadı nanay biraz moralim bozuldu açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?