2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

ayrıca cevabın için çok teşekkür ederim. Kafam karışık tekrar hamıle kalmadan önce bu testleri yaptırmak istiyorum ama ilk duşukte yapmıyorlar yalan mı söyleyelim 2-3 düşük var diye :( özel hastanelerde bir sürü para isterler. Şaşırdım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkinci bebeğin doğdu mu..

arkadaşım ilk sayfaları okuyunca ne tarihe baktım ne birileri cvp yazmış mı bakmadan yazıyorum, lütfen kusura bakmayın, acelem olduğundan yazmadan da geçmek istemedim.üniversitelerin tıp fakültelerinde, araştırma hastanelerinde genetiğe gidiyorsunuz bu testleri ücretsiz yapıyorlar, evet ilk kaybınız olduğunu söylemeyin, dr um önerdi genetik test, trombofili, faktör v leiden pıhtılaşma testi yaptır diye söyledi derseniz, 1 ayda sonuçlar çıkıyor.ben ilk kaybım olduğunu söylediğimden sadece trombofgili yaptı genetik yapmadı , trombofili de faktör v falan kan pıhtılaşmanın çeşitlerini içeriyor bildiğim kadarıyla. Allah yardımcınız olsun.

şimdi okudum gözünüz aydın arkadaşım, inşallah herşey yolunda gider, Rabbim tekrar üzüntü yaşatmasın, tanıdığım biri pıhtılaşma testini sanıyorum hamileyken yaptırmıştı, o zaman ona yönelik tedavi uygulayabiliyorlar aklınızda olsun araştırın.

şimdi okudum gözünüz aydın arkadaşım, inşallah herşey yolunda gider, Rabbim tekrar üzüntü yaşatmasın, tanıdığım biri pıhtılaşma testini sanıyorum hamileyken yaptırmıştı, o zaman ona yönelik tedavi uygulayabiliyorlar aklınızda olsun araştırın.

Saol cevabin için. Amin insallah cok daha iyi olur..Canim zaman cabucak geçti. Trombo testini yaptirabildim sadece mthfr1298c heterozigot cikti Dr.lar onsemedikleri için birşey kullanmiyorum. Çoğu kadinda bu gen pozitif olabiliyor muş. Rabbime emanet bu sefer sorunsuz alirim inşallah kucagima.. Allahim isteyen her kese nasip etsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar hayirli Ramazanlar inşallah bol bereketli güzel bir ay gecirmeniz dileğiyle..
Dr.a gittim bugün karindan bakti keseyi gördük.. 1 hafta sonra gel tekrar dedi. Bebek gözükmedi normal mi acaba biraz tedirgin oldum..yine de Hayirlisi Allah tan diyorum..

Cnm Saol sanada hayırlı ramazanlar...Dr konusunda endişelenme tatlım daha erken önce kese görünüyor daha sonra bebek.hatta bi yerde okumuştum birisinin tam 8 haftada belli olmuştu.dr alalım boş gebelik demiş kadın beklemiş.iyikide beklemiş.yum zamanında önemli ayrıca geç döllenme de olmuş olabilir.tahmininden bi kaç gün küçükde olabilir.iyi düşün iyi olsun herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle dualarımız seninle cnm

kızlar hayırlı ramazanlar bişey danışmak istiyorum sizlere ben kürtajdan sonra ılk adetımı oldum bugun 3 gunum cok yogun gelıyor normalde bugun azalırdı adetım ama masallah cok yogun korktum bıan sizlerın nasıldı agrımda var

Saol cevabin için. Amin insallah cok daha iyi olur..Canim zaman cabucak geçti. Trombo testini yaptirabildim sadece mthfr1298c heterozigot cikti Dr.lar onsemedikleri için birşey kullanmiyorum. Çoğu kadinda bu gen pozitif olabiliyor muş. Rabbime emanet bu sefer sorunsuz alirim inşallah kucagima.. Allahim isteyen her kese nasip etsin..

kusura bakma o an acil işim vardı, cvp vermeden de geçmeyi içim elvermedi, bende ücretli biliyordum çünkü,başkalarıda bu yüzden mahrum kalmasın istiyorum, malesef bende 3 şeyde heterezigot pıhtılaşmaya yatkınlık dedi dr, bilmiyorum ve korkuyorum ama Allaha emanet diyorum, bende bebek düşünüyorum inşallah nasip olur biran önce, hepimizin evlatları Allaha emanet, acılarını bu defa yaşatmasın Rabbim.

kızlar hayırlı ramazanlar bişey danışmak istiyorum sizlere ben kürtajdan sonra ılk adetımı oldum bugun 3 gunum cok yogun gelıyor normalde bugun azalırdı adetım ama masallah cok yogun korktum bıan sizlerın nasıldı agrımda var

canım kürtaj sonrası olabiliyor merak etme,hani büyüklerden duymuşsundur belki, içinde kalanlar temizleniyor derler ne kadar doğru bilmem ama bende de yoğundu hatta bir sonrakindeydi sanırım normalde günü gelince başlar, güne gelmeden birkaç gün önce leke gelmişti sonra sonra günü geldin de tam hastalanmıştım. mesela eskiden doğum kontrol yokmuş ya, ben duymuştum, şey diyorlar, kürtajdan sonra bebek hemen olur hem normale göre daha rahat olur derler, bilmem bazen eskilerin bilmediğini düşünsekte hani böyle bilinçli değillermiş sonuçta ama ben onların tecrübelerinin de çok değerli olduğunu düşünüyorum.

Salo cnm sanada hayırlı ramazanlar.benimde kürtaj öncesi reglim az ve pıhtı şeklinde gelirdi.ama kürtaj sonrası bütün kanallar açıldı sanırım çok yoğun ve kan şeklinde geliyor.

Salo cnm sanada hayırlı ramazanlar.benimde kürtaj öncesi reglim az ve pıhtı şeklinde gelirdi.ama kürtaj sonrası bütün kanallar açıldı sanırım çok yoğun ve kan şeklinde geliyor.

benımde kürtaj oncesı pıhtı seklınde gelırdı sındı baya kan gelıyor prhtı hıc yok olsun ne yapalım içimiz iyice temizlensın

Bakın kızlar yazı çok hoşuma gitti

Rabbim dualarinizi kabul etsin kizlar

Hz. Musa Peygamber'in zamanında bir ailenin çocukları olmuyormuş. Hz. Musa'ya gelerek, Allah'a sebebini sormasını istemişler. Hz. Musa ise Yüce Allah'a sormuş, Allah da o ailenin çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve Hz. Musa, bunu o aileye söylemiş. Aradan uzun yıllar geçmiş ve aynı aile bu kez yanlarında küçük bir çocukla gelmişler Hz. Musa'nın yanına. Hz. Musa, bu kimin çocuğu diye sorduğunda, bizim çocuğumuz Ya Musa yanıtını alınca çok şaşırmış ve bir o kadar mahçup olmuş. Sormuş Hz. Musa Mevla'ya; Rabb'im, hikmetinden sual olunmaz ama o ailenin çocuklarının olmayacağını bildirmiştin, nasıl oldu da çocukları oldu? Diye. Allah'tan yanıt gelmiş; "Ey Musa, o aile benden ne dualarını eksik ettiler, ne de ümitlerini. Çok istediler ve sabrettiler, ben de onlara evlat nasip ettim."
canım ok etkileyici gerçekten çok duygulandım inşallah Allah bizimde dualarımızı kabul edecek bu mübarek günün hürmetine...
Kizlar hayirli Ramazanlar inşallah bol bereketli güzel bir ay gecirmeniz dileğiyle..
Dr.a gittim bugün karindan bakti keseyi gördük.. 1 hafta sonra gel tekrar dedi. Bebek gözükmedi normal mi acaba biraz tedirgin oldum..yine de Hayirlisi Allah tan diyorum..

tatlım niye kafana takıyorsun bu çok normal bir durum...benim son düşükte değerler 6500 lerdeyken sadece kese zor göründü bebek te 7. haftada göründü...malesef göründükten 3 gün sonra kalbi durdu...

hayırlı ramazanlar kızlar...ben geldim...yoktum buralarda...nasılsınız neler yapıyorsunuz...

hayırlı ramazanlar kızlar...ben geldim...yoktum buralarda...nasılsınız neler yapıyorsunuz...

nerelerdeydin cancagızım...

benim mide bulantılarım tavan yaptı.. 2 gündür çok yoğun genelde yattım midem yüzünden yemek te yiyemiyorum doğru dürüst..

Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin de bunların hepsine razıyım yine de..

Cnm Saol sanada hayırlı ramazanlar...Dr konusunda endişelenme tatlım daha erken önce kese görünüyor daha sonra bebek.hatta bi yerde okumuştum birisinin tam 8 haftada belli olmuştu.dr alalım boş gebelik demiş kadın beklemiş.iyikide beklemiş.yum zamanında önemli ayrıca geç döllenme de olmuş olabilir.tahmininden bi kaç gün küçükde olabilir.iyi düşün iyi olsun herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle dualarımız seninle cnm

Allaha emanet artık inşallah iyi olur güzel olur.. Rabbim bir daha hiçbirimize aynı acıları yaşatmasın canım..

nerelerdeydin cancagızım...

benim mide bulantılarım tavan yaptı.. 2 gündür çok yoğun genelde yattım midem yüzünden yemek te yiyemiyorum doğru dürüst..

aile ziyareti cancağzım...ne güzel miden bulaniyor bunlar iyiye işaret...hiç takma kafana...rapor almadın mı?

aile ziyareti cancağzım...ne güzel miden bulaniyor bunlar iyiye işaret...hiç takma kafana...rapor almadın mı?

İnşallah canim iyi olsun...rapor alamadim başka Dr.vardi. gecici 1 günlük umut hanim yoktu o gün. O da raporu soylemedim. Bugün patronla konusmayi düşünüyorum.en azindan yarım gün isimi bitirip cikayim onlarda mağdur olmasin bende. Kabul etmezse rapor alirim diye düşünüyorum. Bakalim hayirlisi

İnşallah canim iyi olsun...rapor alamadim başka Dr.vardi. gecici 1 günlük umut hanim yoktu o gün. O da raporu soylemedim. Bugün patronla konusmayi düşünüyorum.en azindan yarım gün isimi bitirip cikayim onlarda mağdur olmasin bende. Kabul etmezse rapor alirim diye düşünüyorum. Bakalim hayirlisi

konuş canım çok iyi olur...halini görüyodur herhalde zaten bu şekilde verimli olamazsın...bol bol dinlen...

Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin de bunların hepsine razıyım yine de..[/QUOTE]

Mide bulantılarının iyi olduğunu söylerler cnm.miden bulanıyorsa herşey yolunda demekmiş.

Mide bulantılarının iyi olduğunu söylerler cnm.miden bulanıyorsa herşey yolunda demekmiş.[/QUOTE]

İnşallah canim. Gerçekten zor dönemler Allahin izniyle bir atlatsaydim sikintili dönemleri...

Biz iyisi cnm sen neler yapıyorsun varmı bi değişiklik belirti falan.az kaldı senin gününe de henüz test yapmadın dimi

sağol canım.. göğüslerde ağrı başladı, bazen kasıklarda da ağrı oluyor her gün uyumak istiyorum.. şimdilik bunlar var hamilelikten mi bilmiyorum yoksa psikolajik mi?.. bu arada çarşamba kan vercem inşallah güzel sonuçlar alırım...

Back