Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarrr nerdesiniz çok heyecanlandim değerim 5234 olmuş ayyy yükselmiş hemde çok mu yükselmiş ne
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bende seninle ayni duyguyu yasadim kurtajdan sonra acaba hamilemiyim diye düşünürken 40.gün oldum. Ben zaten hep geri çekilme yöntemi ile korundum tam 6 sene.. Hiçte suphem olmadi bu aralarda tabi bu sekilde korunup hamile kalan oluyor çünkü meniden önce gelen sudan bile hamile kalinabiliyor Rabbim nasip ederse oluyor. Biraz daha bekle sende zaten hamile isen supriz olur zaten degilsende rahim toplaniyor şuanda. kirk günü bir geçsin olmazsan gidrsin kontrole
benim kayınvalidemlerde iskinin aşağısında soyak yenişehirin yanında oturuyorlar.. komşu sayılırız.. dayınlarda bana komsu bende dörtyoldayım :)
Kizlarrr nerdesiniz çok heyecanlandim değerim 5234 olmuş ayyy yükselmiş hemde çok mu yükselmiş ne
dün test verdiğimde batımın üzerinden 10 gün geçmiş idi.. . 2 gün geçtiğinde test yaptırmıştım değer 122 idi.. bakalım güzel artmışmı değer ona göre c.tesi dr.a gitmeyi düşünüyorum. Gerçekten zor ya aklıma takılıyor sürekli ne olacak diye bir şey olur mu yine aynısını yaşama korkusu kötü. Rabbim kimseye yaşatmasın kürtaj olayı o anlar kalbinin durduğunu öğrenmek çok yıpratıcı gerçekten bir kadın için..
bende oyle düşnüyorum hamıle deılım olursada cok suprız olur (nede guzel olur ) adet olursam zaten uzulmem ondan sonra zaten korunmucam baslıcam calısmalara daha genetık test sonuclarım cıkmadı ıyı oldu bıraz en azından sonuclarım cıktıgında gderım muayyne olurum korkuyorum eger rahımde yapısıklık olduysa dıye
Kizz sonuc yukarida....Bende çok heyecanlandim.. Hic bu kadar ummuyordum. İkiz mi... Olur olur... Hayirlisi Allahtan gelen herşeye raziyim
vuuuuu süper bi haber c.tesi kalp atışını duycan eminim...
...darısı bizlerin ve sanırım sırada ben varım ilk başımıza...
Ayy insallahhhh.. Sizleride kendim gibi sabirsizlikla bekliyorum Allahin izniyle...
ay pardon yukarıya bakmamışdım maşallah![]()
inşallah canım ya ama pek belirti yok gibi...göğüslerde hassasiyet falan...erken mi acaba.
Zaten elim ayagima dolandi heyecandan.. Rabbim utandirmasin..inşallah güzel olur herşey...
Canim rizeliyim ben..
Oglumu evin orada okula varmedim istiklal ilköğretim okuluna düşüyordu orasi çok kalabalık diye nüfus kaydimi camlicada bir tanidigin yanina aldirdim. Saffet cebi ilköğretim okuluna gidiyor su anda..
Erken tabi. Bende hic belirti olmadi ya bu sefer. Dedim hatta tutmadi galiba.. İcini ferah tut. Olur insallah adetim geçti ondan sonra başladı ufak ufak..
inşallah.. tabi önce hayırlı ve sağlıklı olması dileğiyle...
Kizz sonuc yukarida....Bende çok heyecanlandim.. Hic bu kadar ummuyordum. İkiz mi... Olur olur... Hayirlisi Allahtan gelen herşeye raziyim
ikiz olsun yaaa ne de gusel olur eee sımdı saskınlıgını attıysan uzerınden sorularıma cvb beklıyorum
1-nezaman kurtaj oldun
2-dr korunma verdımı nekadar korundun
3-hamıle kalmak ıcın neler yaptın
çok merak edıyorum
hayırlısı canım benim
12 martta kürtaj oldum 9 haftalık gebe idim.
dr.1 adet dönemi geçtikten sonra korunma dedi. ama ben kan pıhtısı test sonucu için ve tatil programım vardı onun için 2.adetimi bekledim.
40 gün sonra ilk adetim... 28 gün sonra 2.adetimi oldum ve korunmayı bıraktım.
düzenli ilişkiden başka hiç bir şey yapmadım.
Tam yumurtlama günümde yola çıkmıştık ama düzenli ilişkiyi bırakmadım. stressiz eğlenceli güzel bir hafta geçirdim.
Aslında bu aydan pek umutlu değildim hiç belirtim falan yoktu normalde hemen belirtim olurdu.
Rabbim kısmet etti ve oldu çok şükür
İnşallah bir an evvel sizlere de nasip olur. kendim gibi çok istiyorum ve bol bol dua ediyorum canım![]()