- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar reglimi oldum ben devrettim bu ay hayırlısı..
hayırlısı olsun canım bi daha ki ay sıkı takiple başlarsın...
Yaa. Hayirlisi Allahtan ama üzüldüm.. İnşallah çok beklemezsin canim. İnşallah bi daha ki ay nasip olur..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah ne bileyim hani ümitsiz değilim ama burukluk var sadece..
Olmaz mi....insanin aklina herşey geliyor ama iste inancimiz var çok şükür onun sayesinde bas ediyoruz bu duygularla..
aklıma pek kötü bişey gelmiyo da sabır işte o konu da biraz eksiğiz galiba bilmiyorum canım ya hamileliğimin devamını isterdim çünkü zor hamile kaldığımı biliyorum zaman geçiyo ve bu bana çok dokunuyo temmuz inşallah istediğimi bana getirsin ramazanın bereketi üzerimize olsun.![]()
amin canım Allah razı olsun reglim iyi geliyo maşallah bu ay normale döndüm her şekilde galiba beklemeden hayırlı zamanda minişime de kavuşursamAmin canim. Şimdi namazdan sonra bol bol dua ettim. Rabbim kabul ederse inşallah.....
amin canım Allah razı olsun reglim iyi geliyo maşallah bu ay normale döndüm her şekilde galiba beklemeden hayırlı zamanda minişime de kavuşursamçok mutlu olurummmmmmm
hadı hayırlısı cnm cnm ne guzel reglını oldun yaaaa ben nezaman olucam bıan once olup baslamak ıstıyorum calısmalara acaba dr arasammı
sıkı takipteydim benAma olmadı malesef neyse yine devam tabiki takiplere yumun peşindeyim bırakmam
![]()
Artik çifte bayram yasarsin inşallah sen ve diğer arkadaşlar da. .
İnşallah...cnm olsun adet olmakta guzel bır yerde en azında yumurtlama takıbı felan yaparsın dusuklerden sonra daha kolay hamıle kalınıyormus ıns bızde oyle olur hemencıcık hamıle kalırız hepımız uzulme dua et bol bol ramazan gelıyor allahım dualarımızı bos cevırmez inş
canım senin kaçıncı günün 45.güne kadar normal diye biliyorum ben bence bu hafta bekle olmadı pazartesi günü gidersin dr randevunu al canım.
cnm olsun adet olmakta guzel bır yerde en azında yumurtlama takıbı felan yaparsın dusuklerden sonra daha kolay hamıle kalınıyormus ıns bızde oyle olur hemencıcık hamıle kalırız hepımız uzulme dua et bol bol ramazan gelıyor allahım dualarımızı bos cevırmez inş
bugun 34 gun oldu bende pazartesıye kadar beklıyeyım dıyorum zaten genetık test sonuclarım da yarın cıkıcakmıs onlarıda alıp oyle gıdeyım dıyorum dr a
aynen canım![]()
bılmıyorum benım bu formda ısımne belkı sızlerın 1 tane evlatlarınız var 2. Için ugrasıyorsunuz benım ilk bebegımı kaybettım allah hepımıze hayırlı saglıklı evletlar versın onceden hamıle bayanlara cok imrenırdım hıc olmucanı dusunurdum vajinismusken yendım bu belayı hamıle kaldım cok mutluydum ama sadece 2 ay surdu ve gıttı melegım sımdı ısedort gozle adet olmayı beklıyorum 3 ay da korunmucam zaten 34 gunu gıttı kendımı hem ruhsal olarak hemde beden olarak cok ıyı hısetıyourum hazıtrım dıyorum (bunları nıe yazdım bılmıyorum içimi dökmek istedım galıba esımle konusamıyorum oda cok uzuluyo hemen aglıyorum artık eskısı gıbı olamıyorum hıc bısey yapmak ıstemıyorum )