Bende gözüküyor mesaj olarak geliyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben o hastaneyi biliyorum ama hiç gitmedim dediğin dr. ücreti ne kadar acaba canım...
hadi gözün aydın canım...artık sende çalışmalara başlarsın.:)))
Oh ne güzel inşallah güzel sonuçlara ulaşirsin bir daha ki ay güzel haberlerin olur kontrolleri aksatma yumurta takibi yapacaksin değil mi
Şükürler olsun sonunda benimde regl geldi kendiliğinden.üstümdrn büyük yük kalkmış gibi hissediyorum kendimi
Naber cancagizim sesin cikmiyor moralin mi bozulduüzülme inşallah herşey yoluna girer..
slm bende 20 mayısta krtaj oldum ama hala regl olmadım ne kadar surede kurtajdan sonra regl olunuyor acaba
Evet cnm bu ay yumurta takibine başlıcam hayırlısıyla yoksa ben bu düzensizlikle kendim zor tuttururum o günü.sende bol bol dua et bize cnm bize :) bu arada bi sorun yok dimi herşey yolunda
slm bende 20 mayısta krtaj oldum ama hala regl olmadım ne kadar surede kurtajdan sonra regl olunuyor acaba
canım çok yoğunum ya bu ara şu anda da işyerindeyim işlerim var onlarla boğuşuyorum evet moralim bozuldu ama yapacak hiçbişey yok buna da şükür napalım umut var en azından diyorum moral bozmakla çözülseydi herşey şimdiye 10 tane çocuğum olurdu :)) sen nasılsın?
Aynen öyle. Ne yaparsak yapalim kaderimizde ne varsa onu yasayacagiz. Bende iyi sayilirim hamd olsun. Çarşambaya randevu aldim o zaman gideceğim kismetse.. Ne durumda olacagiz bakalım.
ben 34.gün olmuştum canım eğer 40 güne olmazsan bi dr a git ok.
anladım cnm ya cok saol acaba dedım hamıle olabılırmıyım dıye dusundum
hayırlı haberlerle gel canım ama korkma bence hiçbişey olmayacak bu sefer Allah ın izniyle..
korunmadıysan olabilirsin tabiki de ama genelde 35.ve 40.günler arasında görülüyomuş ilk regl ben 34.gün görmüştüm
bizim burdakı marketlerde kondom bulamadım gerı cekılme yontemı kullanıyoruz acıkcasıalmaya cok cekındım eczanelerden esımde cok utandı alamadı
slm kizlar nasilsiniz. ben korunmayi biraktim.tohumlari serptik bakakalim hayirlisiyla meyvesini bekliyorum...
iyiyiz canım iyi yapmışsın heheeee bat ne zaman?
biz de hep geri çekilme ile korunduk utandım yahuuuuu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?