2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Bende öyle düşünmüştüm önümüzdeki haftanın sonlarına doğru gitsem diyorum. Testi tekrarlasam mi ki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet bence tekrarlasan iyi olur.içine kurt düşürmek istemem tabi ama 122 biraz düşük değer gerçi çok yeni.bi tane daha yaptir bak bakalim 2 katina cikmismi. yarin tekrarla ya bilirsin.

Evet bence tekrarlasan iyi olur.içine kurt düşürmek istemem tabi ama 122 biraz düşük değer gerçi çok yeni.bi tane daha yaptir bak bakalim 2 katina cikmismi. yarin tekrarla ya bilirsin.

Hayirlisi bakalim . yarin müsait olursam giderim olmazsa..

Kizlar sizce ne zaman doktora gitmeliyim..

Cnm şuan beşinci hafta içerisinde olman lazım senin önümüzdeki hafta git bence kalp atışlarınıda duyarsın.ben 6 haftam dolmadan duymuştum

Hayirlisi bakalim . yarin müsait olursam giderim olmazsa..

benim regl günü 200 dü değerim ama canım benim sen belki biraz geç yumurtlamışsındır bence değer çok düşük değil sıkıntı olduğunu zannetmiyorum ben ayrıca 7.haftanda git dr a istersen kalp atışlarını ben 6+5 te duymuştum bilgin olsun.

Belli olmuyor demekki.. diğerinde 5+3 de kalp atislarini görmüştük

slm canim nasilsin hamilelik nasil gidiyor...sana bi haberim var. Tulay hanim hastaneden ayrilmis...su an pendik hospital de...baya uzaga gitmis...

evet canim hic belli olmuyor...benim son dusukte de 7.haftada kalp atisi duyulmustu...

slm canim nasilsin hamilelik nasil gidiyor...sana bi haberim var. Tulay hanim hastaneden ayrilmis...su an pendik hospital de...baya uzaga gitmis...

merhaba canımcım... şuan hamile gibi hissetmiyorum henüz kendimi daha alıştırmayayım dedim ilerlesinde Allahın izniyle.. ama mide bulantıları var tabi akşamları özellikle kötü oluyorum halsizlik falan...
Ya bende Tülay Hanıma giderim diyordum bu kadında amma hastane dolaştı.. neyse pendiklere gidemem zaten. o hastanede serpil hanım var o da çok iyi olmazsa onunla devam ederiz ne edelim. Birde ümraniyede maltepe üniversitesi hastanesi var ya eskiden sema polikliniği diye geçiyordu orada Elif Bağlam var oda iyi bir doktormuş ona da gidilebilir. Zaten Rabbim nasip ederse hamilelik devam etssinde doktor bulunur.
Sen kontrole mi gidecektin..?

evet çok hastane değiştirdi bu durum biraz güven sarsıyo...ben ümraniyedeki maltepe üniversite hastanesi ni bilmiyorum nerde oluyor tam olarak...ben hamile kalınca bi kere olsun gitmek istiyorum...ama su an bi arkadasa tavsiye etmiştik aramışlar hastaneden ayrıldı demişler...bende tülay hanımı aradım sordum öyle öğrendim...tekrar gebelik testi yaptırdın mı?

Aynen oyle oluyor... Afiyet hastanesini biraz geçince solda kalıyor o hastane.. Bugün gidemedim maalesef cuma yoğun oluyoruz kismetse p.tesi gideceğim yine devlet hastanesine hayirlisi herşeyin Allaha biraktim düşünmüyorum birsey olur mu diye. Uzulmek fayda vermiyor maalesef Allahin takdiri ne ise onu yasayacagiz Canimcim.

anladım canım bi arastırırım...hayırlısı olsun tabi inşallah hersey yolunda gider... en iyisini yapıyorsun fazla düşünmek te psikolojik olarak olumsuz etkiliyo herseyi...

Şükürler olsun sonunda benimde regl geldi kendiliğinden.üstümdrn büyük yük kalkmış gibi hissediyorum kendimi

kızlar ya bana alıntılanan mesajlar bildirimlere düşmüyor nerden bakcam...profil ayarlarına baktım hersey normal görünüyor.sizde varmı böyle bişey...

canım senin dediğin hastane maltepe mi ? yoksa fatih hastanesi mi?

canım senin dediğin hastane maltepe mi ? yoksa fatih hastanesi mi?

Evet canim yav fatih üniversite hastanesi yanlis yazdim maltepedede hastanesi var umraniyede de

Şükürler olsun sonunda benimde regl geldi kendiliğinden.üstümdrn büyük yük kalkmış gibi hissediyorum kendimi

Oh ne güzel inşallah güzel sonuçlara ulaşirsin bir daha ki ay güzel haberlerin olur kontrolleri aksatma yumurta takibi yapacaksin değil mi

kızlar ya bana alıntılanan mesajlar bildirimlere düşmüyor nerden bakcam...profil ayarlarına baktım hersey normal görünüyor.sizde varmı böyle bişey...

Bende gözüküyor mesaj olarak geliyor..

Naber cancagizim sesin cikmiyor moralin mi bozuldu üzülme inşallah herşey yoluna girer..

Evet canim yav fatih üniversite hastanesi yanlis yazdim maltepedede hastanesi var umraniyede de

ben o hastaneyi biliyorum ama hiç gitmedim dediğin dr. ücreti ne kadar acaba canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…