kızlar kalp damar cerrahisine de gittim bu gün o da bebe aspirin kullan dedi gebelikte iğne dedi... bide gebe kalmadan hematolojiye git bide dedi...
Sanada geçmiş olsun cnm aramıza hoşgeldin :)ben artık bu konuyu araştırmak tan deli oldum her kafadan bir ses çıkıyor.ama bildiğim heterozigot o kadar da riskli değil bu durumda bazı doktorlar aspirin ve iğne derken bazılarıda folbiol öneriyor anne karnında folik asit eksikliğinden de bebek gelişimi durabiliyormuş çünkü.bakalım senin doktorun ne diyecek.
benimkisi pimpirikli bence zaten bana folibol kullan dedi galiba ama reçete etmedi arada kaynadı gitti bende kullanmadım şimdi bu sonuçları görünce acilen folibol aspirin hamile kalınca da iğne diyecek gibi geliyor folik asitide bıraktım şu ara kas gevşetici ve doğum kontrol hapı kullanıyorum(kist olduğu için bu) malesef peridrol canım valla hani moralimi bozmayayım diorum da herşey böyle üstüstü geldi bi yerde patlayacağım sanırım yani sanki anne olmam mucize gibi gelmeye başladı artıkbu moddayım
canım hayırlısı olsun inşallah.. senin ki belli zaten direkt iğne.. senin kayıpların çok Rabbim birdaha yaşatmasın.. kesinlikle ihmal etme birde oraya git bakalım
evet canım amin... off çok uğraştırıyo bu işler beni bi türlü hematolojiye randevu alamadım...
burada önemli olan gebelik kayıplarının çokluğu... tek kayıplarda heterozigotu hiç önemsemiyorlarmış. Zaten kadınlarının çoğunda bu mthfr genlerinde hetero varmış. Diğerleri daha önemli faktör ııı ve faktör v olanlar birde homozigotsa sa kesin kan sulandırıcı.. iki heterozigotta bir arada olursa bir homozigota eş değer oluyormuş.. Bizim tek kaybımız var ama yine de tek kayıpla önlem amaçlı iğne ve aspirin kullananlar var.. Bakalım hakkımızda hayırlısı hangisi ise Rabbim onu nasip etsin bize
canım sende folbiola başla bir an önce eczaneden kendin alabiliyorsun reçeteye yazmasına gerek yok 1 tl idi şimdi 3 lira olsu sanırım içindede baya var.
Bu arada kistlerin ne durumda acaba gerileme varmı? Ne zaman kontrolün var. Rabbim şifa versin.
ya oradan oraya gönderiyorlar ama sağlık için katlanacağız tabi yapacak bir şey yok. gece erken saatlerde dene birde..
ya oradan oraya gönderiyorlar ama sağlık için katlanacağız tabi yapacak bir şey yok. gece erken saatlerde dene birde..
önümüzdeki ay kısmetse sahalarda mıyız erenpaşa ne diyosun
ayy inşallah ya huRabbim nasip ederse haziranda inşallah sağlıklı bir şekilde gebe kalırız. Rabbim inşallah tekrardan nasip eder çok hevesleniyorum hamile insan görünce tuhaf oluyorum bir an önce yeniden yaşamak istiyorum o duyguları.. zaten oldum olası bebekleri çok severim. Keşke oğlum küçükken daha çok sevseymişim diyorum.. Şimdi yeni bir bebek heyacanı çok güzel bir duygu... Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin..
o zaman gazamız mübarek olsun diyelim belli mi olur belki hemen kalıveririz Allah sağlık sıhhat versin de hayırlısıyla bebişlerimizi de verir inşallah tabi önemli olan devamı Allahım bir daha yaşatmasın kötü tecrübeler kimseye..
benimkisi pimpirikli bence zaten bana folibol kullan dedi galiba ama reçete etmedi arada kaynadı gitti bende kullanmadım şimdi bu sonuçları görünce acilen folibol aspirin hamile kalınca da iğne diyecek gibi geliyor folik asitide bıraktım şu ara kas gevşetici ve doğum kontrol hapı kullanıyorum(kist olduğu için bu) malesef peridrol canım valla hani moralimi bozmayayım diorum da herşey böyle üstüstü geldi bi yerde patlayacağım sanırım yani sanki anne olmam mucize gibi gelmeye başladı artıkbu moddayım
Kızlar dün benim 16. Günümdü ağrım vardı sanırsam yumurta ya çatlıyordu yada hala gelişimini tamamlıyordu bilemicem orasınıda ama ben o gazla bi deneme yaptım inş hayırlı olur
Kızlar dün benim 16. Günümdü ağrım vardı sanırsam yumurta ya çatlıyordu yada hala gelişimini tamamlıyordu bilemicem orasınıda ama ben o gazla bi deneme yaptım inş hayırlı olur
Bakalım görücez gerçi bende yumurta düzensizliği var ama bellide olmaz kürtaj sonrası belki değişim gösterir
Belki kürtaj sonrasi düzelme olmuştur. Belli olmaz hayirlisi diyelim canim inşallah güzel olur her şey düşükten sonra daha kolay hamile kalinabilecegi söyleniyor.. Reglin ne zaman olması lazim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Normal tarihi 27 Mayıs tabi düzenli olursam
Bakalim hayirlisi.. Zaman öyle boyle geçti baksana..nerden nereye...bende 16 mayista olmam lazim eğer zamani bozulmadiysa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bakalım görücez gerçi bende yumurta düzensizliği var ama bellide olmaz kürtaj sonrası belki değişim gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?